Nechcem, aby si našiel inú

18. mar 2021

Caute.. moj problem spociva v tom, že nemam sebavedomie. Na výšku 162cm vazim 70kg. Moj snubenec chodí makať, zdravo sa stravuje, vyzera dost dobre. Vysoky, dobre stavany. A ja sa neviem dokopat k cviceniu. Kedysi som dost cvičila ale už k tomu vôbec nemam vztah. Absolútne sa mi nechce, dokonca sa mi nechce variť si ani nic.. mám mindraky lebo sa nezmestim do rifli. Baby poraďte mi, čo Vám pomohlo opäť nájsť chuť do cvičenia? Viem že môjmu je strasne sympatické keď baba na seba maká a veľmi sa mu to paci. Zatiaľ čo ja doma lezim na gauči a kysnem🥲

autor
18. mar 2021

Zabudla som dodať že sa ma stále pýta kedy pojdem cvičiť:/ lebo mame kam

birika
18. mar 2021

lez a papkaj dalej...nebude treba sa uz nic pytat

lindous
18. mar 2021

Daj tomu šancu 🙂 tiež som sa nevedela najskôr donúniť chodiť pravidelne na sebe makať, ale môj drahý ma prehovoril a je to perfektný spoločný koníček 🙂 hovoríš, že kedysi si dosť cvičila, takže určite vieš, že nikdy sa ti do toho fitka ísť nechce, ale keď odchádzaš je to najsuper pocit na svete ... o to viac keď si tam s partnerom, ktorý ťa motivuje

tehotna40
18. mar 2021

Tak v prvom rade nevypisuj na kobylu ale venuj sa chlapovi keď sa bojíš aby si nenašiel inú. V druhom rade sa podľa mňa viac chlapom paci keď je žena sebavedomá a spokojná sama zo sebou, ja tiež niesom modelka a nebojím sa ze si muž nájde inú, a keď si chce nájsť nijako mu nezabrániš. A po tretie co si písala tento opustak si mohla spraviť 10 drepov. Ako baby nerada pisem takéto veci ale uz za zobudte. Ked budeš ležať a kysnúť ďalej krajšia uz nebudeš. A keď chceš na sebe makať tak sa neľutuj, zatni sa a makaj. Lebo podaktore ženy by aj chceli a nemôžu, napr ja mam stále problémy po cisarskom a nemôžem ešte cvičiť a ty môžeš a píšeš ze kysneš, tak už nerozumiem tomu

ab727
18. mar 2021

Na jednej strane máš mindráky,bojíš sa aby si nenašiel inú ale nerobíš nič preto,aby to tak nedopadlo...keď sa ťa pýta kedy pôjdeš cvičiť,tak zrejme ti niečo tým chce povedať...tak buď sa prekonaj,alebo lež na gauči a počkaj ako to dopadne😉

syslik81
18. mar 2021

keby si ho milovala tak nefnukas ale hybes sa ... mas milion vyhovoriek a pritom ublizujes len sebe

bosorka2302
18. mar 2021

ak ju miluje tak hadam ju bude milovat taka aka je 🙂

nistika
18. mar 2021

ahoj napis mi prosim sukromnu spravu

@tehotna40 ze na kobylu, skoro som odpadla :D

simona1998
18. mar 2021

Môj snúbenec je vymakany vysoký krásny chlap chodí cvicit ale ja som nikdy nemala s týmto problémy vždy mi vraví ak ti chuti tak papaj 🙂 aby som mala mindraky či ma opustí chlap kvôli postave ? Neexist buď ma lubi takú aká som alebo dovi dopo 😇

lindous
18. mar 2021

A ešte že, nepozeraj sa na to ako, že by si to mala robiť kvôli nemu ... rob to pre seba a pre váš vzťah, s vyšším sebavedomím sa zlepšia aj iné oblasti tvojho života a kvalitne strávený spoločný čas nie je nikdy na škodu 🙂 obzvlášť v tejto zvláštnej dobe, kedy človek upadá do stereotypu ... no a ak ťa to nechytí, tak si aspoň skúsila, myslím, že aj to určite ocení

sapetka
18. mar 2021

Nerealne co pises.. baba s nadvahou ma chlapa sportovy typ ktoremu sa pacia baby ktore cvicia-cize presny opak teba🤔no ak nechces o neho prist tak zacni so sebou nieco robit dievca!

zuzubb007
18. mar 2021

nič nerobíš preto len šomreš, tak sa nečuduj, keď vo fitku nájde dáku čo bude mať záujem sa trochu o seba starať, však keď si priateľ varí zdravé jedlá tak načo ješ somariny. Veď keď ti povie kedy ideme cvičiť, odpoveď má byť idem s tebou, sedením na gauči budeš len naberať a keď budeš mať 100 kíl bude neskoro strie aj na čele a ovisnutá koža ak by si sa náhodou potom rozhodla schudnúť, týmto si kopeš vlastné ukončenie vzťahu

zuzubb007
18. mar 2021

@simona1998 to áno jasné, že ti povie papaj, ale priznaj sa koľko máš kíl? určite nie 70 v tom prípade môžeš papať o dušu

gabika0825
18. mar 2021

Nemaj stres... väčšina vysportovanych hľadá z neviem akého dôvodu baby ktoré sú viac pri sebe, až nadpriemerne pri sebe.... aj som o tom čítala... neviem prečo ale je to tak..

leskovael
18. mar 2021

Začať a na začiatku vydržať je najťažšie, ked si už cvičila tak to vieš.. Ved si nájdi ine zaluby, nemusíš cvičiť, ale začni behať, korčuľovať, alebo len denne prechádzky ci rýchlu chodzu. Ak nie si ochotná nič urobiť preto aby kila išli dolu, tak dalej lež na gauči, nevar si a buď v depkach že sa nezmestis do gatí. A to úplne najdôležitejšie : Tieto veci by si mala robiť koli sebe, aby si sa ty cítila dobre a nie koli tomu že nechceš aby ťa chlap opustil. Ja fakt nechápem, ako môžu ženy takto zmýšľať.. Ak miluje zostane aj keď mam +10kg, ak nie tak nech ide... Ak sa necítim dobre niečo so sebou robím, ak sa cítim dobre, nerobím. Jednoduchá matika..

nistika
18. mar 2021

@gabika0825 pretoze maju nizke sebavedomie, usiluju o nejaku dokonalost ktora neexistuje a potrebuju mat pocit ze tato mi bude zobat z ruky a tym podporovat ich plytke ego alebo istotu ze ma neopusti lebo som lepsi.... samozrejme nie kazdy vysportovany je aj nizkosebavedomy ale najdeme medzi nimi vela exemplarov. rovnako ako medzi krasnymi zenami, ktore len niesu dost sebavedome na to aby sa najedli a pribrali dve kila.

kikus7
18. mar 2021

V prvom rade, ak chcete cvičiť a chudnúť, tak to robte kvôli sebe, kvôli tomu, že to chcete Vy. A nie kvôli tomu, že to od Vás žiada Váš partner.

lenkakravcova
18. mar 2021

@simona1998 Ale tak ty vyzeráš ako modelka aj keby si mala pár kg navyše. ❤️
Nie každá má také šťastie. Keď niekto vyzerá ako naburana embéčka, tak s 10kg navyše bude vyzerať ako stoh slamy. 😀

simona1998
18. mar 2021

@zuzubb007 ja mám momentálne 69 čiže ďaleko od 70 to neni a týmto tempom budem za pár mesiacov rada aj za tých 70 😁

simona1998
18. mar 2021

@lenkakravcova ďakujem si zlata 😀😗 no keď budem mat líčiská samé sadlo tak budem aj ja vyzerať ako burane embéčko🤣🤣

goodidea
18. mar 2021

@gabika0825 to máš z akého casopisu

78787878
18. mar 2021

@gabika0825 Mame v pribuzenstve podobny nesurody parik. 20 rocne manzelstvo plus deticky. On je za okrasu, z nej robi chuderu. Akurat, ze on nic nezarobi a ona je sikovna. Takze sme pochopili, ze ona si cely zivot sponzoruje fesaka, inak by takeho v zivote nemala. Jemu vyhovuje, ze nemusi zarabat iba mudrovat a znizuje jej naschval sebavedomie, aby mu nahodou nezdrhla. Zeru sa sice, ale tie ich nedostatky ich udrzia pokope 🙂

gabika0825
18. mar 2021

@78787878 Veľa je takých 🙂 ale neviem vraj majú taký svalnáči vkus na väčšie ženy.. celkovo.. nemusí to byt len že znižujú sebavedomie tej žene ale sa im to páči napríklad... samozrejme nehovorím o všetkých pripadoch

gabika0825
18. mar 2021

@goodidea To nebolo v časopise, ono je to známa vec... neviem prečo to tak je 🙂 Ale je to tak .. čítala som o tom na viacerých stránkach aj takých psychologických čo sa týka príťažlivosti medzi mužom a ženou z vnútorného aj z vonkajšieho hľadiska ale nikde nebolo vysvetlené prečo to tak je 😁 preto to beriem ako to že to je známa vec. Aj s kamarátkou som sa o tom bavila a sama mi povedala že tiež pozná viac takých párov... a že sa tým chlapom tie ženy páčia ...

tehotna40
18. mar 2021

@gabika0825 ja som sa dočítala uz dávno ze veľa chlapom sa páčia plnšie ženy ale "normálny " chlap si potrebuje zdvihnúť sebavedomie "modelkou" ale títo svalnaci sú dosť sebavedomí tak im nevadí ze majú vedľa seba plnšiu ženu, že nieje nádherná. Ale im sa páči.

78787878
18. mar 2021

@gabika0825 jasne, suhlasim... len to asi nebude typ, ktory ma autorka doma... pise, ze ju vola cvicit a pacia sa mu vymakane zeny.

tehotna40
18. mar 2021

@78787878 možno by mu stačilo, ak by si nasla nejaké záľuby. Autorka píše ze lezi doma na gauči a kysne. Možno sa mu páči ale nechce aby len ležala na gauči. Ale to je zase o ich komunikácii.

lintu
18. mar 2021

Ak ťa spoznal ako tú, čo rada cvičila, nečudo jeho poznámkam. Možno by chcel mať s partnerkou aj naďalej spoločné hobby. Čakaním, kým sa ti dostaví chuť, to ale nepôjde. Minimálne zo začiatku sa musíš naprogramovať, že niečo ideš robiť. Nemáš depky? Veď nemusíš sa hneď tisnúť do telocvične. Nájdite si aj nové pohybové aktivity, ktoré by ťa bavili.

natyreggae
19. mar 2021

Ani z voza ani na voz🙈

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz