Nechceli ste obetovať svoj životný štýl kvôli láske?

9. jún 2024

Stretli ste sa niekedy s tým, že ste síce ľúbili svoju polovičku, ale nechceli ste obetovať svoj životný štýl kvôli láske ? Mám rada to ako žijem, som šťastná s tým, kde konečne som, kam som sa dopracovala, že viem žiť spokojne a naplnene bez muža.. a síce k nemu prechovávam city a chyba mi, neviem či chcem aktuálne rozrušiť svoj život.

svetlonos
9. jún 2024

Príliš všeobecne píšeš 🙂

petamich
9. jún 2024

a ten chlap ta nuti odstahovat sa do chatrce na lazoch a chovat ovce alebo kde je problem?

maranta_leuconeura
9. jún 2024

Urcite najdes aj takeho, s kym viete tieto veci zdielat a nemusis sa obetovat, ako pises. Tento to asi nie je

h2
9. jún 2024

A byť s ním znamená zmeniť životný štýl?

larisalarisa
9. jún 2024

Myslím, že úplne kľudne môžeš počkať na niekoho, kto ti zapadne do života bez toho, aby si sa musela nejak radikálne meniť

astronaut321
9. jún 2024

Akože furt existuje možnosť náročnejšia, ale môže stáť za to a je to skĺbiť to dohromady. Vždy sa nájde cesta, pokiaľ to chcú obe strany. A možno sa časom obaja ukľudníte a usadíte. Veľa vecí druhým príde non sense a predsa to niektorý dokázali úplne, že v pohode. Záleží od ľudí no. Koľkých mám kolegov, že sa so svojimi polovičkami moc nevidia a po čase už plánujú deti a usadiť sa, aj keď majú ambície. Tie životné hodnoty sú také, že sa menia a zároveň existujú 2 typy ľudí.. tí čo sa menia a tí čo sa nemenia. Ale či človek chce alebo nechce, vedomo alebo nevedomo, vždy sa nejakým spôsobom mení. Takže tvoja otázka je vo veľmi filozofickej rovine a odpoveď je iba na tom, ako sa rozhodneš ty a tá druhá strana. Podľa mňa keď sa stretnú dvaja inteligentný ľudia, nemusia 100% obmedzovať ich životný štýl (pokiaľ jeho súčasťou nie je ochutnávať ľudí no 😂). Život je také lego, kocky sú rozdané aké sú, ale poukladať ich je na Vás. Pokiaľ nie si na lego, tak to budeš mať stále rozhádzané a niektoré kocky sa stratia, niektoré sa spoja sami kadejako... Je to taká filozofia, no čo na to môžem iné napísať.

lucylaw
9. jún 2024

Čo konkrétne budeš musieť na svojom životnom štýle zmeniť keby si s ním bola? Načo si si s ním potom niečo začínala,keď chceš byť sama?

janai1
9. jún 2024

Zase tá čo chce žiť v lone prírody, cestovať vlakom a chlap chce apartmán v Španielsku a lieta z Prahy do KE lietadlom?

barka1
9. jún 2024

Vždy musíš "rozrusit" svoj život, ked ide o vzťah. Predsa nechceš niekoho, kto sa ti na 100% prisposobi? To už je len na tebe, co je pre teba pripustne a co už je prilis. Ale cakat, že sa s prichodom partnera nic nezmeni, je naivne.
Zároveň skus pocuvat tvoju intuiciu. Ja som sa po roku vztahu na dialku malá stahovat za ním 300km daleko. Velmi som nechcela. Ale isla som. Po 10 rokoch sme sa rozvadzali.

euka210
9. jún 2024

tak asi je to slaba laska, ked musis toto v sebe riesit...
...v dnesnej dobe to bude problem...zanechat egoizmus a rozmyslat spsobom "my" a nie uz len "ja"...

marca12
9. jún 2024

Ako sa hovori laska bez kriza neexistuje.... Neviem si predstavit vzdat sa lasky,no zalezi,co by si musela obetovat. Nuti ta odstahovat sa alebo preco nemozete byt spolu? Ak viete obaja spravit kompromisy,nevidim dovod byt bez muza,ktoreho lubim. Kde je laska,je aj vola. Tam,kde nie je vola,tam asi ani nie je taka silna laska.

rozculena
9. jún 2024

@petamich 😂

rozculena
9. jún 2024

a on kvôli tebe obetuje niečo?

neviditelnypes
9. jún 2024

Takto to pred 40 rokmi videli Depeche Mode:

Neobetoval by som
vôbec nič
pre lásku

https://www.depechemode.sk/media/text/stories-o...

jamimo
10. jún 2024

@neviditelnypes súhlasím... Hlavne staršia generácia tvrdí, že láska, manželstvo sú kompromisy, že mladí dnes nič nevydržia 🤨 (poznám také hlášky z rodiny) Žeby? Ja kompromisy nerobím a v šťastnom vzťahu 25 rokov. Klikli ske si ako 2 kocky Lega. Ak by som pri nejakom pakovi robila kompromisy, šla by som sama proti sebe.
Minule som počula v podcaste také podobné prirovnanie... Dve ženy (seniorky) sa rozprávajú v električke: Dnes mladí nič nevydržia v manželstve. Ja som to dokázala.... Trpela som celý život! 🤔🤷‍♀️ Hm, takže asi tak a toľko ku kompromisom.

purple_wolf
10. jún 2024

budem zniet ako tesco pokladna ale "potrebujeme viac informacii"