Nechce stretnúť bývalú

17. nov 2024

Ahojte, opisem situaciu ktorá sa mi stala a citim, že ma to vnútri mrzi. Stretávala som sa s muzom, ktoreho som spoznala cez zoznamku. Dlho sme si pisali, kazdy den, videli sme sa 3x. Rozumeli sme si, skratka vyzeralo to slubne. Z čoho mi ale blikali kontrolky bola vec, že ešte cez leto byval s bývalou priateľkou, s ktorou už vraj pol roka nie je a odsťahovala sa cca mesiac-dva dozadu. Nevedel presne. A ma u neho ešte veci, pre ktore si ma prist, takze ma stále kľúče od jeho bytu. Chodí mu upratovat ambulanciu a podobne. To by bolo ešte ako tak ok, ale povedal mi, že by nechcel aby nas ona spolu videla pretože by bola smutna, zlomena 😃a že on nepotrebuje ukazovat že ma niekoho super:D na to som mu povedala že mi to príde zvlastne, doma som si to premyslala a napisala mu, že už sa nechcem stretnut, že dakujem. Myslim si, že k nej stále niečo citi ale nechce to priznať. Vás nazor ? Urobila som dobre?

simik22
17. nov 2024

Urobila si výborne 👍👍

viestta
17. nov 2024

Dobre si urobila a co bolo za tymi jeho rozpravkami si radsej ani nejdem domyslat. Hlavne, ze si vcas vycuvala z takeho (ne)vztahu

colsami
17. nov 2024

No to je este taky rozchod nerozchod, bez bodky.
Nech si to uprace a potom Ta kontaktuje... Ak bude zaujem z oboch stran. Nateraz by som do vacsieho kontaktu nesla, ano.

lindous
17. nov 2024

Spravila si ako si cítila, dala si na svoje pocity, to je väčšinou dobre.. ja dokážem pochopiť aj jeho čiastočne, tiež by mi asi nepadlo dobre, keby som si išla ku ex pre veci a on by tam mal inú, proste toto je niečo čo si musia dovybavovať oni dvaja - alebo teda neviem čo si mám predstaviť pod tým stretnutím a pri akej príležitosti si sa s ňou chcela stretnúť či zoznamovať... veľké ALE je, že už to mali mať dávno vybavené.. takže v konečnom dôsledku fajn

autor
17. nov 2024

@lindous nie, myslel vseobecne, napr v meste na káve že by sme boli a ona by sla okolo

lindous
17. nov 2024

Tak to je také hypotetické zamýšľanie sa, myslím, že málokto (pokiaľ to nie z trucu a napriek) sa túži po rozchode premávať pred ex s novou známosťou, pokiaľ ťa vyslovene nezatajuje a nechce s tebou nikam chodiť, aby ste ju náhodou nestretli, nepríde mi zas nič tak hrozné na tom čo povedal... viac by mi teda vadilo to, že stále má od neho kľúče napríklad a že naťahujú tie veci a zjavne za tým nevedia dať bodku

earlgrey
17. nov 2024

A možno sa ešte neodstahovala a sú spolu 😉

januska12323
17. nov 2024

Ex ešte nevie že je ex.

biba_18
17. nov 2024

ja si nemyslím že si urobila dobre, podľa mňa to bolo hrrr, tieto veci preniesť sa cez to úplne trvajú nejakú chvíľu. to že sa cez to ešte úplne nepreniesol neznamená že sa to pre neho definitívne neskončilo ... ale na druhú stranu to bolo aj dobre - ste sa stretli párkrát a ty už nevieš rešpektovať jeho pocity, takže dobre že si to skončila teraz...

lavender273
17. nov 2024

Vyborne sj urobila, nestracaj cas.
Nech si hlada vztah ked bude nato pripraveny, on urcite nie je. Mozno fakt ex ani nevie ze je ex.

alickapusinka
17. nov 2024

Obyčajny klamár takých ako je ON je veľa.Dobre si urobila.

bielasovicka
17. nov 2024

A čo ti nato povedal?

leidin
17. nov 2024

Ked to mysli vazne, tak nie s tebou a je pomiatnuty cely. Same bludy

koniarova
17. nov 2024

Jasné že si urobila dobre. Čo sa chce stretávať večer za dedinou? Blbec to je.

zuzanita1609
17. nov 2024

Si sa ho mala ešte opýtať,či vie bývalá,že je bývalá?😏 A ináč,mal by sa tebou priam pýšiť pred všetkými,podľa jeho teórie 😉

gerber58
17. nov 2024

On je celý divný. Nechce aby jej ublížil pohľad na teba ale pritom bola nasáčkovaná u neho na byte a to, že si ju tam mal, tym už ju nezraňoval. No ťahal ťa dobre. Lepšie si spraviť nemohla. Dobrá si.

koniarova
17. nov 2024

@biba_18 nepreniesol? Nejako rýchlo sa šupol na zoznamku. Asi tam ľahšie smúti. 😂😂

som_realistka
17. nov 2024

Dobre si urobila, ich vzťah nie je doriešený, možno on ešte ani nezačal riešiť ukončenie 🙂,

biba_18
17. nov 2024

@koniarova mám rôzne skúsenosti. niekto potrebuje hneď spoznávať nových ľudí a niekto sa neoklepe ani po rokoch. čo je lepšie? každý ako potrebuje. pokiaľ autorke hneď nevyznával lásku a nechcel sa brať alebo hneď k nej sťahovať, tak myslím že to chcelo viac zisťovať jeho pohnútky…

miadi
18. nov 2024

@biba_18 ze ona nevie respektovat jeho pocity ??? Lebo nechce randit s clovekom s ktorym by sa musela skovavat aby nejaka ex nebola smutna??? A co tak respektovat jej pocity ??? Ona by nebola smutna vo vztahu kde sa mà tvarit ze neexistuje? Byt tajna frajerka aby nejaka ina zena nebola smutna ? To je aka logika a empatia voci autorke? Ona posluchla svoj instinkt ze chlapik je divny oblbovac . A ty z nej urobis hrrr zbrklinu nerespektujucu jeho pocity a pocity jeho ex ?? Wtf . Za mna urobila dobre Lebo nech bol jeho motiv jeho pohnutky akokolvek.. autorka Jasne nebola jeho priorita ale ex . Ak vobec je ex . Cize panko chcel novu znamost a zaroven sa tvarit ze nikoho nema a klamat tu druhu zenu vraj aby nebola smutna. 🤣🤣🤣🤣 tak sa snou nemal rozist a mal ju robit happy . Je skor velka sanca ze chcel byt chrumkavy pre obe .

biba_18
18. nov 2024

@miadi mám už dosť rokov aby som vedela že mnoho vecí nie je takých ako sa nám zdá. nevravím že to nemôže byť tak ako vravíš - ale môže to byť aj úplne inak … po 3 stretnutiach tvrdiť, že by bola tajná frajerka, takéto absurdity mi vážne nenapadajú - a už vonkoncom by som si nemyslela že sa s ním autorka nerozíde o pár dní kvôli niečomu úplne inému, keďže sa len spoznávajú… pre mňa je výsledok jej konania čo? že sa s ním rozišla skôr než mala reálne šancu zistiť čo je za tým…

earlgrey
18. nov 2024

@biba_18 Nech si ľuďia hľadajú partnerov, keď sú vyrovnaní s predošlými vzťahmi. Ak sa jeden dospelý muž, alebo dospelá žena nevie vyrovnáť s rozchodom, dozvodom, nech ostanú sami po dobu, kedy budú vyrovnaní a mohli sa naplno aj srdcom a mysľou venovať tomu druhému. Takto vznikajú zlé vzťahy, budem sa skrývať, aby som neublížila bývalému partnerovi? No pokiaľ by to tebe vyhovovalo, fajn, ale väčšine to vyhovovať nebude, pretože za tým je viac, ako len "nechcem, aby ONA bola smutná"...

biba_18
18. nov 2024

@earlgrey a musím sa opakovať - mám už dosť rokov aby som vedela že mnoho vecí nie je takých ako sa nám zdá. ak je ten nový partner dostatočne vyzretý a empatický, vedia spolu prejsť aj týmto náročným obdobím ...

earlgrey
18. nov 2024

@biba_18 Ja ťa chápem, ale čo je náročné pre toho chlapa? ak mu tak záleži na bývalej, tak ju neopustí...a ak opustila ona jeho, tak neskáče hneď na zoznamku a nehľada si záplatu na svoje srdce....podľa mňa čistá vypočítavosť...Ja keď som sa rozišla s otcom mojej dcéry, tak áno, trvalo mi dlho sa z toho dostať, ale nesedela som na zoznamkách a nehľadala útechu u iného muža...potrebovala som sa s tým vyrovnáť, nech mám čistú hlavu a môžem začať niečo nové...teda ak budem chcieť...ale ok, každý sme iný a každý máme iný názor na danú vec.

biba_18
18. nov 2024

@earlgrey ale to si ty ... moja kamoška si zobrala jedného čo s ním začala randiť dobre že nie na druhý deň po takejto udalosti - a sú dodnes spolu, už 18 rokov 🙂

earlgrey
18. nov 2024

@biba_18 No áno, ale tak bola vysporiadaná s rozchodom atď. ale veď skrývať sa je normálne? Nie je...

biba_18
18. nov 2024

@earlgrey on nebol 🙂 ona bola tá empatická a chápavá ...

earlgrey
18. nov 2024

@biba_18 V poriadku 😉 ako som písala, každý má na to iný názor. Tak možno ten muž nájde chápavú a empatickú ženu a autorka muža, s ktorým sa nemusí skrývať.