Nechce si ma zobrať kvôli rodine

2. sep 2023

Keby vám priateľ povie, že vás miluje, ale skrz to akú máte rodinu, si vás nechce zobrať, aby raz ich problémy nepadli na jeho plecia? Ale chce byť s vami, no nechce aby problémy z vašej rodiny raz musel riešiť on. A keby svojej rodine niečo poviete, aby niektoré veci neurobili... Že za to môžem sama. No oni sú svojprávni a dospelí. A vlastne, on od toho utečie, ale ja neviem ako utiecť od rodinných záležitostí.

ckocka
2. sep 2023

Tak ale on má právo utiecť.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maranta_leuconeura
2. sep 2023

No vies ako sa hovori, ze so zenou si beriez aj jej rodinu. Uprimne, ja ho chapem. Tiez by som sa nevydala za muza s nejakou chorou rodinou

colsami
2. sep 2023

Tak uz ide o to ci Ti vyhovuje vztah ze "chce byt s Tebou" ale nechce Ta za zenu. Mozno kym nenajde dalsiu, ktora toho uz bude hodna, aj s jej rodinou.

Su tie vase rodinne problemy take vazne?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
2. sep 2023

Aj ty máš právo od rodinných problémov odísť. Ak to nie sú zdravotne problémy ale nejaké iné, nie si povinná ich riešiť ani dnes ani v budúcnosti.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amel
2. sep 2023

Keby Ta lubil,kasle na Tvoju rodinu.Ak sa chcel s Tebou rozist kvoli rodine,je to hlupa vyhovorka,nic viac.
Kopni ho do zadku a ak Ta rodina obmedzuje,odstrihni sa.

eeffka
2. sep 2023

V com sa nevyznas? Ak mas rodicov alkoholikov,gamblerov... neviem co.. dopln si, tak kto ich bude tahat raz zo sraciek? Asi ty , dost pravdepodobne. Taky cas sa dvihne a slobodne odide.

dskjhfdlkdjhl
2. sep 2023

V manzelstve by sme mali byt v dobrom aj zlom. On chce byt len v dobrom a preto odmieta manzelstvo.

lienka.7
2. sep 2023

@autorka keby to bolo v opačnom garde, co by si urobila ty? Vzala si ho? Nakoľko vsak ppchopitelne nechceš uviesť ten dôvod, všetko je len v rovine keby bolo keby...
Ty sama si musíš zvážiť, či je ten problém naozaj taky vazny aký on tvrdí že je. Inak chce byť s tebou ale nevezme si ta? Deti chce s tebou?

akiana
2. sep 2023

Vies konkretizovat tie problemy rodiny? Su alkoholici, alebo maju dlhy, alebo o co ide? Lebo kedze nezijeme v kastovom systeme ako v Indii, tak si velmi neviem predstavit, aky by mala mat tvoja rodina vplyv na vase manzelstvo. Jedine, ze by to pouzil ako vyhovorku.

vanilkovazmrzka
2. sep 2023

No tak sa asi musis zbavit rodiny 🤷‍♀️

thoughtfulweirdo
2. sep 2023

Záleží, či je tvoja rodina naozaj problémová. Ak sú tam vážne veci bez reálnej možnosti zlepšenia, snažila by som sa na tvojom mieste oddeliť od nich, nie pre nejakého muža, ale pre svoje vlastné dobro a budúcnosť.

deti95060810
2. sep 2023

z jeho strany je to vypočítavosť a nie láska...

janadj
2. sep 2023

Moja skúsenosť ….ja mam brata s downovym syndrómom (postihnutke ), ktorý nie je schopný žiť sám ani nikdy nebude, zatiaľ býva s rodičmi ale každému je jasne,že časom sa budem o neho nejakým spôsobom starať ja …môj manžel, vedel od začiatku akého mam brata, že ja sa o neho starať budem a v čase keď začínal byt vzťah vážny som mu to povedala že musí rátať aj s bratom a keď nechce ja sa na neho hnevať nebudem chápem že je to veľký záväzok a on ho nemusí zdieľať so mnou ….keďže sme manželia rozhodol sa že ideme do toho spolu ❤️…. Ty vieš o aké problémy u vás ide, …ci si planujes s priateľom základat rodinu aj keď budeš len priateľka a pod, ….alebo si to z priateľov strany len výhovorky

moonlight1210
2. sep 2023

Ma pravdu v tom, ze raz si ta rodinne problemy vyhladaju. Ak ty im nebudes vediet/moct povedat nie, a ked on bude tvoj manzel, chtiac-nechtiac ho do ich riesenia uviazes. Takze ich bude musiet znasat. Psychicky, financne, aj casovo (obetovat im cas a energiu).

Uplne staci problem typu lenivi, nepracujuci rodicia (nehovorim, ze to je u vas), alebo surodenec povalac, typ pritahujuci prusery (pre lahkomyselnost a naivitu), typ “rychle prachy - ziadna praca”, co zacne tristo podnikani, ani jedno nedokonci, ani riadne neukonci, atd.

Taky problem jedneho dna pride s citovym vydieranim a ty ho mas tahat z tych bezodnych problemov, ktore ma a ktore obratom ruky rozmnozi na dalsie, len co uvidi, ze ktosi za nim zacal upratovat ten bordel a zachranovat mu zadok.

No a takyto problem staci na to, abyste sa po case zacali preto hadat a nakoniec to rozlozi tvoju rodinu.
A kym ty budes tiesit rozvod a trpky hnev, ten tvoj rodinny problem s lahkostou odcupita hodit sa na jrk niekomu dalsiemu, komu bude nicit zivot. Sam si plavajuc zivotom s pohodou typu “nema problema”.

No a taketo daco by si si ani ty na krk uviazat dobrovolne cez frajera nechcela. Tak sa tomu svojmu priatelovi necuduj, ze uvazuje triezvo vopred.
Akurat bojuje s tym, ze rad ta ma, len keby mal istotu, ze ty vies svojim rodinnym problemom celit a nepustis vam ich obom raz do zivota.

kiki68
2. sep 2023

Jemu nedoslo, ze ak sa Tebe nieco stane, tak ta rodina bude mat na Teba dosah a s nim sa nikto nebude bavit. Cize napr oni budu dedit, oni pojdu do nemocky a vsetko im povedia, jemu nic, neho nikdy nepustia na oddelenie ako ARO bez ich suhlasu. Mal by zacat uvazovat hlavou v tomto smere a ako teda Teba najlepsie ochranit pred ich vplyvom. To je prave to manzelstvo ta paka na to, ze oni si raz nebudu robit co chcu.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
2. sep 2023

A co je to za kamarata, ze patri do rodiny?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki68
2. sep 2023

@eeffka preco by mala? To, ze su to rodicia este nezaruci, ze ich dieta bude tahat z ich problemov. Ja by som to nerobila, hlavne ked to robia vedome. Proste ludia musia padnut na drzku. Kamoska musela tiez odstranit matku z kontaktov a prave to
Manzelstvo tam pomohlo. Lebo otvoril raz dvere jej muz a bolo dokecane. Isla prec a iba sem tam sa pokusi ozvat, riesi to jej muz a maju pokoj. Dieta nema povinnost nieco znasat za rodicov

lienka.7
2. sep 2023

@autorka takže s tebou nechce ani deti?

osky
2. sep 2023

Ach....kolko hlupych zien sa tu este najde
Deti chce az po svadbe
Teba si vziat nechce
Ale sialene ta miluje...

Moja otazka: dokedy?

Kym nenajde inu,s bezproblemovou rodinou,vhodnu na manzelstvo i materstvo..

Hm.tak si to porataj a dufam ze ti to je jasne.
Laska je slepa-sa hovori.
A je to pravda.

Tvoj priatel ta ma ako istu zalozku na "zatial"

mane01
2. sep 2023

Takze ak som to spravne pochopila, nechce svadbu ani deti teda ale zasuvat chce… je ti toto treba?