Nechce pokračovať vo vzťahu

janik1406
23. feb 2024

Ahoj potreboval by som poradit zijem v anglicku pred casom som spoznal babu na tiktoku pisali sme po trocha cele 4 mesiace potom sme presli na fb tam mi celu situaciu opisala ze mala muza ale az ze pred casom zistila ze jej muz zije 3tim zivotom no ale miluje ho on vie jak na nu ist ....celi cas sme pisali volali si pred 3 tyzdnami sme sa aj stretli boli sme na diskoteke vsetko bolo ok bola stastna venovala sa mi usmev na tvari ... az do dobi kym jej nezavolal ( samozrejme z private number)isli sme domov a ona uz bola ina .....na druhy den sme sa pohadali ona si zacala vsetko brat vazne a ja som sa nechcel hadat tak som z nou radcej nepisal o 2 dni na to mala narodenini samozrejme kvoly jednej hadke nezahodim vsetko zagratuloval som jej islo to dobre a naspet o 2 dni napisala ze nechce v tom pokracovat..... ja som akurat isiel na oslavu
Nechcel som si pokazit den napisal som jej ze dobre dal som si pauzu z fb aj tiktoku jak som sa zapol ona ma hned po 30 min vymazala z fb ale z tiktoku nie ....nie ze by som ku nej nieco citil ale neviem co mam robit pretoze mne bolo z nou dobre

petamich
23. feb 2024

respektovat, ze s tebou chce ukoncit kontakt, uz jasnejsie najavo to nemoze dat

egonsk
23. feb 2024

@janik1406 baba ktora nema v sebe uzavretu minulost je ako odisteny granat, nikdy nevies kedy vybuchne. Z tiktoku ta mozno nezrusila aby mala viac sledovatelov ;)

muchacici
23. feb 2024

Si pre ňu len náplasť, nerieš ju, lebo sa do toho zbytočne zamotáš a skončíš so zlomeným srdcom

moonlight1210
23. feb 2024

Ona hlada kompenzacie a uniky zo vztahu, lebo sa citi svojim muzom nechcena a chce sa zase citit dolezita a ziadana. Ale zatial jej este velmi zalezi na satisfakcii od jej muza (aby sa vratil, aby uznal co v nej skvele ma a hlupo to zahodil, atd, atp.). Takze kedykolvek sa on ozve, kompenzacia (ty) ide bokom a bezi za nim (alebo strati naladu na vsetko, je z neho podrazdena a ma ho plnu hlavu).

Ak chces, kludne sa nechaj u nej pasovat do pozicie, aku ma ona u svojho muza, a kazdy raz, ked sa ti ozve, nadsene pokracuj tam, kde ste prestali a dufaj, ze uz chce konecne teba. Aby ta potom zase zasklila, lebo medved (ozval sa jej zas jej muz trebars, pripadne ma tych kompenzacii rozpracovanych viac).
A potom ries tisic nezodpovedatelnych otazok, preco je taka, preco ti to robi, preco sa potom stale vracia k tebe a ci to nieco teda znamena, co mas robit,…

Alebo si to odpusti, odhlas sa jej z tiktoku, zablokuj ju a hladaj si dievca, pre ktore si ty ten prvy, nie iba kompenzacia.

viestta
23. feb 2024

Na vztah treba dvoch, ktori ho chcu. Ked chce len jeden, moze sa aj pokrajat nic s tym nenarobi. Prijmi jej rozhodnutie a zmier sa s tym.

kitycat
23. feb 2024

@janik1406 potrebovala sa odreagovat

denkatn
23. feb 2024

stale jej mozes pisat o sebe a o tom, co ty citis k nej, aj to ze ti bolo s nou dobre. ostatne rozhodnutia ci bude alebo nebude s tebou travit cas su na nej. vztah sa rozvija, ked ste spolu. ak sa ti velmi velmi paci, mozes cakat a ponuknut pomoc ked bude potrebovat. to ale chce vela trpezlivosti a nemozes tlacit.

danica2711
23. feb 2024

chlapče, stretli ste sa raz, či dvakrát. To ešte nebol vzťah, ten sa ani nezačal. Stalo sa, ideme ďalej...

grof_monte_christo
23. feb 2024

@denkatn Toto, čo mu radis, by si vážne spravila, keby si bola v podobnej situácii? 🥺

denkatn
23. feb 2024

@grof_monte_christo ano. keby sa mi niekto pacil, nejaky cas by som do toho investovala. stale moze chodit von a zabavat sa a mozno ho ocari niekto iny. ide o to, aby sa netrapil ale spravil si plan, a bud to vyjde alebo nie.

svetlonos
23. feb 2024

@janik1406
prosim ta, tebe je v zivote privelmi do re, nudis sa alebo mas tuzbu "rásť" vdaka prezitym pruserom?
Na co pre Kristapana silis vztah s problemovou zenskou?? Na toto nepotrebujem byt extra vnimava ani empaticka aby som ti tu napisala scenar vadho vztahu, keby nahodou k nemu doslo.
Ste obaja nevyzrete osobnosti (bez ohladu na vek) A ty popracuj na svojej sebahodnote a sebavedomi, keby si toto mal v piriadku, taka konina ta nenapadne.
Tiez som raz na diskoteke stretla chlapa - srandista, rozosmial ma, zatancovali sme a chcel ma. Aj na kavu sme isli. Ako kamos na kavu super ale ako partnera by som ho bičom hnala 😂 po par pribehoch, ktore mi povedal. Mal 3 deti kazde s inou 😁 Ale bol srandak a fajn mi s nim nolo tiez. Len treba rozmyslat rozumom, hlavou a nie srdcom a rozkrokmi - u takychto vysoko pruserovych ci tam8ndrakovanych adeptov.
To nie je v tvojom okoli zopar normalnych zien?

domkakvet
23. feb 2024

@janik1406 este sa nevyrovnala s predchadzajucim vztahom, nie je pripravena na novy vztah, treba hladat inde.

lauricka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janik1406
autor
21. aug 2024

@moonlight1210 diki mnohokrat vsetkym dakujem za podporu vy ste pisali a ja som medzitym investoval cas do sebe a casom stretol zenu ktoru som chcel este red 15 rokmy len vtedy to nevislo... dnes dnes uz je mojou zenou a cakame prirastok do rodiny ..... No zivot prinasa mnoho necakanych zvratov ale som za to rad ze je to prave ona

moonlight1210
21. aug 2024

@janik1406 to slo rychlo 🙂 ale gratulujem a nech sa vasej rodinke dari.

janik1406
autor
22. aug 2024

@moonlight1210 dakujeme pekne