Nechce ma kvôli dieťaťu

10. jan 2024

Dobré ráno.. ešte som nespala, potrebujem to dať zo seba von. Po nejakom čase som opäť v kontakte so svojim ex, kde vztah skončil v dobrom. Z mojej strany tam zostali city a hlboké, no medzičasom ja už mám dieťa, ale som sama. Začali sme sa stretavat s tým mojim ex, ale povedal mi že ma ľúbi, že by so mnou chcel byť ale keďže už mám dieťa, nie je to mozne ani nikdy nebude. Že určite nájdem niekoho komu to vadit nebude, ale on to nie je. Moc mi je z toho smutno,..💔

blondinka95
10. jan 2024

Z nejakého dôvodu ten vzťah už raz skončil
Spomen si na tie dôvody.

ivik4
10. jan 2024

Tak Ti nema byt za cim smutno
Keby Ta lubi ako hovori, dieta nieje prekazka

janinah
10. jan 2024

Neľúbi ta,možno si chce zasexovat,to je tak všetko jeho strany.Po takom rozhovore by som odišla so vztycenou hlavou a ignorovala všetky ďalšie pokusy o kontakt z jeho strany.

mikadooo
10. jan 2024

Podľa mňa chce sex (resp. kamarátstvo s výhodami), nechce vzťah. Okolo tohto láska ani nešla. Podľa mňa dieťa je len zámienka, aby si si nemyslela, že z toho bude niekedy vzťah. Pravdepodobne čaká, kedy sa naskytne lepšia ženská a potom ťa odstrihne (ako to bolo možno aj predtým, keď je "ex").

vilma7
10. jan 2024

Tak je to jeho rozhodnutie. Každý to ma v tomto ináč. Ja keď som si hľadala partnera, tak tiež cielene bez deti, slobodného. Aby sme išli do vzťahu s rovnakým skóre.

A keď tak čítam rôzne pre kombinované vzťahy, tak som ozaj veľmi rada, že som ti tak urobila. Nevieš si predstaviť, koľko starosti som si ušetrila.

katkazuz
10. jan 2024

To ti verím, že si sklamaná, ale bol hneď na začiatku korektný a otvorene ti to povedal. Predstav si, že by to v sebe potláčal a vyšlo to najavo až po spoločnom dieťatku, ktoré by mal omnoho radšej- koľko je tu diskusii partner nemá rád moje dieťa.
Boli to, ale pozeraj dopredu, veľa štastia 🍀

erikavesela
10. jan 2024

Verim, ze je ti smutno a tazko...ale ver, ze nestoji za to, dieta predsa pre normalneho chlapa bemoze byt prekazkou...ako pise
@blondinka95 uz raz to skocilo medzi vami...spomen si, co bolo pricinou...takze dobre, ze to povedal hned teraz a nie o 5 rokov

anjelicek26
10. jan 2024

Akoze co ocakava, ked vypusti nieco take s ust...ze mas dieta niekde odlozit, aby si bola s nim? Co najdalej od neho, on nech si hlada slobodnu, bezdetnu, ma na to samozrejme pravo. Ale teba nech do toho netaha.

sense
10. jan 2024

Možno ta ma rad ale nie každý dokáže akceptovať to ze je tam záväzok. A je jedno ci žena alebo muž.
Ber to tak ze bol k tebe úprimný. Radšej keď ti to povedal takto ako klamal. Nie každý dokáže prijať cudzie dieta
On zrejme stojí o kamarátstvo s výhodami a ty hľadáš lásku.... Tak bud k nemu úprimná ajj ty a povedz ze o kamarátstvo s výhodami nestojis

simsalabim
10. jan 2024

Tento chlap za to nestoji. Dieta by ti vzdy vycital.

h2
10. jan 2024

Má právo na také rozhodnutie. Ale prečo sa potom s tebou stretáva a rozpráva ti, že ťa ľúbi?

jaskolka
10. jan 2024

Teraz celkom nerozumiem.
Vy sa stretávate aj naďalej, alebo ste sa stretávali a až keď si mu priznala, ze máš dieťa, tak reagoval a už stretávanie skončilo?
Lebo ak je to prvý prípad, tak zrejme on chce len kamarátstvo s výhodami, a nič iné nemôžeš čakať. Neľúbi ta a chce len rýchly istý a bezpečný sex.
Ale keď to je druhý prípad, tak jednoducho bol úprimný a povedal ti rovno, že pre neho je "cudzie dieťa" prekážka. Má na to právo, a úplne ho v tom chápem, tiež by som neprijala partnera s dieťaťom, ktoré by jednoducho nebolo moje.

jaskolka
10. jan 2024

@erikavesela no ak jej to povedal rovno a už sa nestretávaju, tak nevidím nič zlé v jeho konaní. Opačne, je fajn, ze bol úprimný.
Sú ľudia, ktorí neprijmu cudzie dieťa, lebo vedia, ze by nedokázali ho mať "za vlastné". Neznamená to, ze sú to zlí ľudia, len "cudzie nie je moje".
Mala som tiež možnosť ísť do takého vzťahu, chlap bol fajn, ľúbil ma aj som bola zaľúbená, no mal už dieťa. A to bola pre mňa jednoznačne "stop". Takisto aj s budúcim manželom sme sa rozprávali, ze keď sa nám nepodarí vlastné dieťa, adopciu nebudeme chcieť.
Každý je iný, každý má právo na také rozhodnutie a ak vopred viem, ze nedokážem ľúbiť dieťa, ktoré nie je moje, tak radšej to "utnem" skôr.

sandrasstini
10. jan 2024

@vilma7 ja len k tomuto, to je sice fajn, ale teraz si predstav ze sa rozidete a deti uz mas, uz s nulovym skore nepojdes do vztahu a aj tvoj nasledujuci vztah bude prekombinovany a mozno aj s kopou starosti ako si napisala
Ludia co sa rozidu po 30tke povacsine uz maju deti, takze najst cloveka bez zavazkov vo “vyssom” veku je velmi narocne uz

maryetta
10. jan 2024

Mas jednoznacny dokaz o tom ze rozchod bol to najlepsie. A ano. Istotne najdes aj niekoho kto ta bude mat rad a ani dieta nebude nejakou “prekazkou”.

luciaruz
10. jan 2024

Dievča, tak tento ťa velice slabo lubi. Si ja osobne myslím.

vilma7
10. jan 2024

@sandrasstini ja som našla vo veku 38 rokov. A bolo ich veru ešte veľmi veľa a veľa ľudí aj poznám, čo ešte deti nemajú.
Keby sa mi rozideme a ostanem s deťmi, hľadám si opäť rovnocenného partnera, čiže tiež s deťmi.

zuzubb007
10. jan 2024

Nema ti byt co smutno, pre nieco vztah skoncil a davat to teraz znova po rokoch dokopy by malo len zly koniec, tak hlavu hore bude lepsie, a cen, ze bol uprimny

deti95060810
10. jan 2024

nechaj ho, je to jeho rozhodnutie... každý má predstavu o svojej láske a ty ju jednoducho nespĺňaš...
bolo by ti veľmi ťažko keby dieťa vo vašom vzťahu ignoroval , odsúval na druhú koľaj, dieťa by neskutočne trpelo a ty s ním.... takto je to lepšie.

ariannazara
10. jan 2024

Sorry ale keby to mne povedal hneď by som ho poslala kade ľahšie, dieta je pre mňa na prvom mieste a nejaký chlap mi zato nestojí. Určite nájdeš niekoho kto si ta bude vážiť aj s dieťaťom. Kašli nanho

zuzka565
10. jan 2024

Keby ťa naozaj ľúbil tak by tvoje dietata nebolo žiadnou prekážkou vo vzťahu.

viestta
10. jan 2024

Ty naozaj chces chlapa, ktory ta nechce taku aka si, teda aj s dietatom? To fakt?

ibatanecnica
10. jan 2024

tak na jednej strane ho chápem, nie každý chce vychovávať cudzie dieťa, ale aspoň ti to povedal na rovinu a vieš na čom si. Teraz je na tebe, aby si sa rozhodla či sa s ním budeš stretávať aj naďalej, pravdepodobne iba kvôli sexu z jeho strany, alebo to definitívne ukončíš.

moonlight1210
10. jan 2024

On vylozil karty, si na tahu. Neviem, co riesis. Si vo fantastickej situacii. Co viac by si este chcela?

Ja viem. Aby ta miloval a bral taku, aka si. Ale nechce. A povedal to priamo. Mas usetreneho kopec casu, negativnych skusenosti a emocii.
Ocen to, to ti len tak niekto neda (iny ta bude mesiace, rok-dva-tri tahat za nos) a hladaj inde.

ivka21
10. jan 2024

Keby ta lubil naozaj dieta nieje prekazka

prasiatko30
10. jan 2024

Este places nad clovekom, ktoremu vadi tvoje dieta?

minenkak
10. jan 2024

Jasné ,že chce sex a nie treba

basulaak
10. jan 2024

Vsetko alebo nic.

tulik123
10. jan 2024

Aspon je aj uprimny. Horsie by bolo keby sa tvaril ze mu dieta nevadi a postupne by sa k nemu nespraval pekne. Ak to vravi takto na rovinu tak si myslim ze je to neprekonatelna prekazka. A ak by ste mali nahodou aj vlastne deti tak by z toho mohol byt este vacsi problem. Najdes lepsieho aj ked ti to je teraz luto 🙂

zmrzlinka2021
10. jan 2024

Podla mna bol k tebe ferovy.