Nechce ma?

8. júl 2022

Caute, písala som si s jedným chalanom asi 5 dni, fakt že odpisoval každú voľnú chvíľku, čo si našiel popri práci… potom sme sa stretli, po stretku vyzeral že bol spoko, dokonca navrhol aj ďalšie… teraz je na pohode a neodpisuje cely deň, čo to znamená? Baví sa s kamošmi a uziva si voľno, alebo už nie som tak zaujímavá/dolezita, ako kým ma nevidel? Mám z toho zlý pocit, keby mu na mne aspoň na 1% zalezi, na jednu spravu za 3-4 hodiny si čas najde… nechcem byt melodramaticka, ale znamená to, že som sa mu nepáčila?

queen_mary
8. júl 2022

Hlavne mu nevypisuj 😀 na Pohode fakt ma co robit a nevenuje sa telefonu. Tak bud sa ozve po, alebo rano, alebo ta ghostol :/

autor
8. júl 2022

@queen_mary ghostol znamená čo? 😃 veď ale sam mi navrhol druhe stretnutie a potom mi aj napisal, ze na pohode bude písať menej, ale ja keby som na pohode, aspoň raz za hodinu mu určite odpisem, veď to sú 2 min

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
au1994
8. júl 2022

Písali ste si 5 dní a ty od neho očakávaš, že už mu bude na tebe záležať a bude z teba tak paf, že ti bude odpisovať každú voľnú minútu? 🫣🥴 Trochu uber dievča, ty nemáš vlastný život? Veď on voči tebe nemá žiadny záväzok, iba si pár dní píšete, je na festivale s kamarátmi, nechaj ho, neuháňaj ho, nerob unáhlené závery, ži si svoje. Nebuď zúfalka.

queen_mary
8. júl 2022

@au1994 presne, hlavne nech to neprehroti a nevypisuje mu.

autor
8. júl 2022

@queen_mary vôbec mu nepíšem.

kayyaa
8. júl 2022

Ach...tato dnesna doba...to uz aby clovek bol otrokom telefonu, lebo ak sa neozve kazde "3-4hodiny", tak asi mu na tom druhom nezalezi🙈🙈 esteze sme my s spolu muzom chodili pred 18 rokmi😅 nepisali sme si vobec, volali sme si a stretavali sa takmer kazdy den. A bolo to super a zalezalo mu na mne😀 Asi by som psychicky neuniesla non stop visiet na mobile a cakat, kedy a ci napise😅
Este ste sa len spoznali a ty ho uz uhanas...nechaj ho, nech sa zabavi, ved nie je rusnovodic, aby musel kazdych par sekund stlacat tlacitko...pardon, vypisovat ti😅😅
Pride mi to naozaj chore, toto neustale vypisovanie...a usudzovanie na zaklade frekvencie, ze ci ma rad, ci nema rad😅 ved taky zavislak na mobile, ktory do toho cumi cele dni, nema problem sa ozyvat kazdu chvilu aj viacerym "frajerkam".....a naopak, pracujuci a zrely chlap uprednostnujuci rozhovor a osobny kontakt nebude non stop vypisovat...a na zene mu zalezat moze...

janai1
8. júl 2022

Ty chceš aby ti odpisoval na festivale? 😂 Čudnejšie by bolo keby ti odpisoval... Som ešte nevidela aby na festivale mal niekto nonstop mobil v ruke a ešte ak je tam s kamošmi

malvor
8. júl 2022

nič to neznamená, akurát ty si tak trochu stíhačka a to ešte spolu ani nechodíte

lindous
8. júl 2022

Napíš kamoškám, či nevybehnete na drink a sprav sa si taký víkend, že ti ani nenapadne sledovať mobil či náhodou neodpísal 🙂

Ešte ti aj povedal, že bude menej odpisovať, to je podľa mňa veľmi milé, asi si to proste chce užiť bez mobilu v ruke a to je super...som taká istá, keď som niekde, väčšinou sa ohlásim len že žijem, aj to len mamine alebo ak som bez priateľa, tak jemu ... dôležité je, že si mala zo stretka dobrý pocit, že navhol druhé a dôležité bude to, či aj to výjde alebo sa z neho bude vyvliekať ...ale uvedom si, že nemá voči tebe žiadny záväzok, možno tam napr. stretne niekoho iného s kým si padne do oka, nemala by si to po pár dňoch písania a jednom stretnutí takto prežívať (áno, tiež som žena, niekedy to je ťažké - práve preto ti vravím, aby si si spravila vlastný program a žila svoj život)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aeruginosa
8. júl 2022

Chapem, ze si na pochybach, ale podla mna, keby dalsie stretnutie chalan nechce, iste ti ho ani naznakom nenavrhne.

Podla mna je ten typ, ktory ked je v partii alebo na nejakej akcii, chce si ten cas poriadne uzit a nema vtedy velmi chut si vypisovat (s kymkolvek, nie len s tebou..).. Skus si ty najst nejaku vypln casu, aby si nemusela nad tymto premyslat a „nezralo” ta to, inak mozes vase spoznavanie sa pokazit nejakym nevhodnym vystupom.😅

deti95060810
8. júl 2022

no čo možno sa opil a vyspáva opicu... alebo je s partiou a momentálne nemá čas...

thoughtfulweirdo
8. júl 2022

Ja som bola na festivale minulý víkend a nepísala som ani manželovi, ktorý doma strážil naše deti 🤣 nič to neznamená, snáď len toľko, že sa vie zabávať bez mobilu, čo je pre mňa plusový bod. Neznášam ľudí, čo ich majú bez vážneho dôvodu každú chvíľu v ruke ešte aj v spoločnosti.

anninkak
8. júl 2022

proste si uziva festival. vobec nic to neznamena, ze neodpisuje. ked ti este aj povedal,z e bude pisat menej. ja by som sa nestrachovala. skonci pohoda, pride domov a ozve sa. nemyslim, ze by stratil zaujem.

vifoncitta
8. júl 2022

Určite by som si na pohode nevypisovala...počkaj možno sa ozve a možno nie 🙂

pragmaticka
8. júl 2022

Festival nefestival, keď som namotana tak píšem stále!!! Nepáčis samu až natoľko. Sorry

danica2711
8. júl 2022

Baví sa s kamošmi a uživa si voľno a preto momentálne nie si preňho až tak dôležitá. Navyše už má asi v sebe zopár pív a nemá náladu vypisovať každé 3 hodiny stíhačke, ktorú "pozná" z písania 5 dní a videl ju raz v živote

queen_mary
8. júl 2022

@pragmaticka po 5 dnoch a 1 stretku by si pisala stale? To je ake zufale 😀

autor
8. júl 2022

@pragmaticka veď toto 😃 toto si myslím aj ja

bashee
8. júl 2022

Keby isiel na vikend k babke do Giraltoviec a nespomenul si na teba, asi by si sa mu fakt nepacila. Ale on sa isiel bavit na festak. Mozno je opity dobre sa bavi a naco by ti pisal vtedy

janewithane
9. júl 2022

Aj mne príde milé, že ťa upozornil ze bude písať menej, je tam toho veľa na zazitie, vstrebavanie, stretáva kamošov, venuje sa im, koncertom.. celý deň behá, potrebuje šetriť baterku, má iný rytmus.. takže neriešila by som a uvidis

valeria_h
9. júl 2022

Koľko máš rokov? Lebo znieš ako pubertiačka. Každopádne sa mu nevnucuj, buď hrdá žena.

krisbar
9. júl 2022

Cisty ghosting a najma po stretku. A aj keby nebom tak na pohode stretne niekoho ineho. A uz si mimo hry.

emm_i
10. júl 2022

Ja mám pocit, že keby chcel, tak na pohode by aspoň 1 správu napísal. Dnes sú ľudia na mobile nonstop, a majú aj dáta. Určite aspoň 1 správu by ti nechal.
Ja som sa tiež nedávno zoznámila s jedným mužom, a je odo mňa starší o pár rokov, nie je typ na vypisovanie, ale odkedy ma spoznal, stále mám od neho správy. Samozrejme, ak je v práci, tak nie, ale vždy sa mi ozve, ako sa mám, čo robím, píšeme si o všeličom. Nás delí zatiaľ diaľka, zhodou okolností je on z mesta, kde sa ja sťahujem za prácou, preto som sa s ním aj stretla v deň pohovoru, to som ešte netušila, že má vezmú, išla som na stretnutie viac-menej zo zvedavosti 🙂 delí nás 400km, ale aj napriek tomu záujem z jeho strany nevyhasol, práve naopak.
A zažila som pred pár mesiacmi aj to, keď muž po stretnutí dal bozk na ústa, povedal, že príde.... A už viac neprišiel. A to v ten deň ešte písal a potom zrazu menej, a menej, a menej...
Uvidíš, aký bude po tomto víkende, no občas sa stane, že muži povedia, že stretnutie bolo fajn a potom ani chýru, ani slychu.

autor
10. júl 2022

@emm_i napisal mi v sobotu večer, vymenili sme si asi 5-6 sprav, odvtedy zas ticho, a to už je z pohody doma… ale možno je unavený… ale aj tak - keby mu na niekom zalezi, napíše… je to jasne…

emm_i
10. júl 2022

No ja si myslím, že naozaj, keby chcel, tak ti aj dnes píše, ale možno sa ešte dnes večer ozve, prípadne zajtra. A neskusila si mu napísať, že ako tam trávil čas? Nejako nadviazať konverzáciu 🙂

maialeo
10. júl 2022

ty si otravná ako ruské koleso.... táto chorá instantná doba.... čo si myslíš, že na MK nájdeš odpoveď? Len sa tu motáš vo vlastných pocitoch.

queen_mary
10. júl 2022

@emm_i to je super napad, nech ho len hned otravuje po 2-3 dnovej zurke

emm_i
10. júl 2022

@queen_mary Ja nehovorím o otravovaní, ale o 1 správe, na základe ktorej by možno zistila jeho záujem/nezáujem.