Nechať ho ísť?

5. nov 2023

Ahojte na začiatok by som sa chcela vopred ospravedlniť za dlhý sloh som v ťažkej situácii viem, že sú na svete milióny iných problémov a o 1000x horších, ale chcem vás poprosiť o radu, veľmi mi na tom záleží či už to budú pozitívne, alebo negatívne odpovede...🙏🏻
Ako by som začala s jedným chalanom som v kontakte 6 mesiacov na začiatku to bolo super, rozumeli sme si, mali veľa spoločného či už témy, hobby, názory bolo to citovo medzi nami dosť silné, ale po čase resp tak po 2mes začali hádky...a tie city akoby opadli nie síce úplne, ale nie je to také ako predtým a upadlo to hlavne z jeho strany...(podla mňa to bude tými hadkami) no ale k veci netvoríme vzťah povedal, že sa chce najprv normálne spoznať veľa krát mi povedal, ze ma má rád dokonca veľmi rád, ale neľúbi ma a ja ku nemu cítim naozaj veľmi veľa...myslíte, že je zmysel v tom pokračovať? Pretože už naozaj nevládzem, bolí ma celá táto situácia, pretože viem, že ma možno nebude ľúbiť nikdy a najsprávnejšie asi bude keď ho nechám ísť aj keď to bude veľmi bolieť, možno si uvedomí časom nejaké veci a začnem mu chýbať, no chcem dať tomu človeku úplnu voľnosť čo si o tom myslite vy? Pretože ako sa hovorí: „Ak máš niekoho rád, nechaj ho odísť. Ak sa to k tebe vráti, patrí ti to, ak nie nikdy to tvoje nebolo... a spávať s človekom, tráviť s ním všetok môj voľný čas a on to tak ku vám necíti...naozaj mám dosť.

pralinka25
5. nov 2023

pre svoje dobro nechaj ho ist. bude to boliet ale casom uvidis ze to bolo najlepsie rozhodnutie. zasluzis si niekoho kto ta bude lubit rovnako ako ty jeho. mozno by s tebou raz zostal ale neviem ci by to bolo zo spravneho dovodu. v buducnosti by to mohlo narobit len sarapatu.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
5. nov 2023

jasne ze ho mas nechat ist ,.naco s nim budes ak je to len kamarat a chce tak aj ostat ... city sa nedaju naucit a ani privolat lusknutim prsta ...

madeline1
5. nov 2023

Takze nie ste spolu intimne?

domkakvet
5. nov 2023

Nechaj ho ist a uvidis casom.

candii
5. nov 2023

Nechaj to tak. Nechaj mu čas .. keď ostaneš s ním budeš sa len trápiť. Zaslúžis si niekoho kto ťa bude milovať ako ty jeho. Ono vraví sa aj, že niekedy nedostať čo chces je obrovské šťastie. Mne sa to už potvrdilo aj keď to zo začiatku bolelo.

egonsk
5. nov 2023

chlap bu citi, alebo neciti. O tom, ze po mesiacoch, alebo rokoch zacne nieco citit mozes snivat akurat pri pozerani romantickych filmov, realita je vsak ina. To, ze starsi ludia ti povedia, ze oni kedysi zabojovali, platilo v dobach, kedy si ludia vazili aj hodnoty a zena vedela uvarit a chlap opravit wc.

bbshop
5. nov 2023

Podľa mňa 6 mesiacov je dosť dlhá doba na to, aby prisla zalubenost..ak neprisla doteraz, tak už nepríde nikdy.

whatever1
5. nov 2023

Keby ta mal velmi rad ako tvrdi, tak by ta davno nechal ist ked vie, ze ti nemoze dat lasku. Na sex si mu dobra, ale na vztah nie. A ak by vztah s tebou odrazu chcel, tak len preto aby si udrzal pravidelny sex. Zabudni na to, ze raz budete spolu byvat a ze ta poziada o ruku atd…nechce ta, kasli na nho. Zasluzis si lepsieho.

ruxandra
5. nov 2023

Mam vo svojom okoli takyto isty par, ona zaľúbená, on vobec, ale nikoho ineho nemaju, tak to spolu ťahajú. Ona stale caka kedy budu oficiálny par a on si popri nej hľadá pravú lásku. Ťahajú to uz par rokov a zial, zamilovanie z jeho strany neprišlo, hoci o nej strasne pekne rozpráva, vzdy zaroven povie, ze ak najde inu, tuto opustí, lebo ju nelubi..
Ak ta nezačal ľúbiť doteraz, tak uz nezačne. A ak ho aj opustíš a vrati sa ti, tak to nebude pre to, ze si uvedomil, ze ta ľúbi, ale pre to, že mu bude chýbať tvoja pozornosť (kasli na neho, nema to zmysel, zaslúžiš si nieco lepsie)

autor
5. nov 2023

@ruxandra Máš úplnú pravdu, povedala som mu, že bude najlepšie keď skončíme akýkoľvek kontakt medzi nami a na to mi odpovedal, že on ma pustiť len tak nechce, že celé ako to je teraz z jeho citovej strany, tak že môžu za to aj tie hádky, vadenice určite...🤷🏻‍♀️

ruxandra
6. nov 2023

Nechce sa ta vzdať prave pre to, ze mu svojim záujmom zdvíhaš sebavedomie a ten pocit, ze sa o neho niekto zaujíma. Ked odídeš, tak o neho nikto ani nezakopne. Sice ta nechce, ale chce sa citit chcený, a to ma len pri tebe, takze si ta bude držať pri sebe ako dlho sa bude dat. Ale ver, ze ak sa najde ina, do ktorej sa zamiluje, teba nechá ist.
Zaslúžiš si niekoho kto ta bude mat naozaj rad 🙂

monikkatt
6. nov 2023

Jasne ze ta nechce nechat ist.. prisiel by o obdivovatelku a nemal by mu kto mastit ego.
Ser na neho. Pride nejaka zaujimavejsia a hned na teba zabudne.
Mas na lepsieho

zuzana9393
6. nov 2023

No neviem, či ja dobre, aby ťa kvôli nejakým hádkam mal menej rád. Neviem teda, kvôli čomu ste sa hádali, ale veď tie tam budú vždy. Je otázne, či spolu spávate, alebo nie. Ak áno, aj to je možno dôvod, prečo ťa nechce ,,pustiť". Ukončí kontakt, vymyslí si nejakú novú aktivitu ( turistika, knihy, nejaký kurz, cvičenie...) Aby si nemyslela len na to, že ti chýba a možno pri tej novej aktivite spoznas niekoho vhodnejšieho. Držím palce ❤️

siska53
6. nov 2023

A preco sa chces v tomto nevztahu trapit? Normalne to s nim ukonci. Aj ked to bude chvilu boliet, ale najdes si lepsieho casom. Nemate deti, ze by si ostavala kvoli nim vi kvoli nejakej financnej situacii. Ja by som ho na tvojom mieste poslala do kelu. Ved ani par nie ste.. Tak vlastne co ste? Kamosi?

jaond19
6. nov 2023

Hmm on ta "pustit" nechce, lebo si záloha ktora sa mu hodí....

pralinka25
6. nov 2023

je to od neho celkom dost sebecke takto ta drzat. uz to samo o sebe svedci o tom ze potrebujes pri sebe niekoho ineho. toto je fakt toxicky vztah - nevztah ktory ta bude len nicit.

autor
10. nov 2023

@všetci v stredu za mnou prišiel, býva odo mňa 200km a prekvapil ma..zabuchal na dvere a ja som normálne nechápala prvýkrát ma takto prekvapil vyhodili ho z práce a povedal, že potreboval vymeniť vzduch aj mňa chcel vidieť, potom vo štvrtok musel odísť, lebo musel vybavovať veci ohľadom nejakej práce, no trošku som čakala, že sa dnes vidíme resp že víkend budeme spolu a nestalo sa tak...radšej sa išiel kúpať s nejakým kamarátom...najväčšia podpásovka dnes od neho bola keď som mu poslala hlasovku v ktorej som sa postavila z postele a zavrzgala na to mi poslal on hlasovku, že tam s niekým šukám toto bola pre mňa posledná kvapka na ktorú sa zmohol, pretože keby si ma vážil nikdy v živote by toto z huby nevypustil, volal mi už 3x ale ani raz som ho nedvihla...stačilo takéhoto správania

oranzovyvevericnik
10. nov 2023

gratulujem!!! lepsie si nemohla urobit, od takeho debila, co najdalej.

monikkatt
10. nov 2023

Hlavne nie ze ta zlomi, naslubuje hory doly a ty sa k nemu vratis. 🙏

autor
10. nov 2023

@monikkatt To už sa nestane 🙂 veľakrát to takto bolo, že som mu nedvihala, neodpisovala a nakoniec som s nim v kontakte predsa len znova bola...ale stačilo