Nechať ho ísť?

lidavor
26. sep 2021

Ahojte žiadam o radu, či to nechať tak alebo ešte zabojovať. Cca pred 2 rokmi som spoznala jedného muža. Trávili sme spolu veľa času. Ale nikdy sme neboli vo vzťahu, prežívali sme aj pekné aj zlé chvíle, klapalo nám to aj v intímnom živote. No po pár rozhovor mi vravel, že má ma veľmi rád ale nepretavilo sa to do vzťahu. Viem, že si písal aj s inými ženami, vedel, že mi to vadí a aj tak to robil. Vo veľa veciach sme si aj pomohli, no necítila som, že viem byť k nemu 100% otvorená, nezdielala som s nim všetko čo sa deje v mojom živote. No je toto láska? Ja som to dosť často komplikovala lebo som mala v sebe zmiešané pocity, pretože ja som sa zaľúbila a on zjavne nie. Stále som to niečím ospravedlňovala, že je zranený z predošlého vzťahu alebo finančné problémy a preto nechce byť vo vzťahu. Často mi aj hovoril, že ma na nič nenamotava, že mi nechce ublížiť. Ja som robila aj chybu, že som sa mu dosť často ozyvala a možno nemal priestor. Myslíte si, že je tam ešte nejaká nádej? Alebo sa mám od neho úplne odstrihnut? Len, ako? Ďakujem

ikonica
26. sep 2021

Kaslat na neho... nestracaj s nim cas... Keby chcel vztah, uz ho davno mate... On len vyuziva, co mu ponukas a nechce mat ziadne zavazky... Proste si len kamoska s vyhodami ..

jana_eyre_2
26. sep 2021

Ako? Normálne už sa mu neozvi a nedvihaj ak ti zavolá.. nemáte spolu majetok, deti..

nájdeš niekoho kto bude stáť o normálny vzťah a na tohto casom zabudneš..

oli18
26. sep 2021

Ak sa vase priateldtvo s vyhodami, teda milenecky vztah, za 2 roky nepretavil do partnerskeho, neviem o akej nadeji pises. Ved ti to aj sam povedal. To len ty si sa zalubila, on nie. Takze bud ti vyhovuje sexovat s nim bez vyhliadky na vztah, alebo to ukonci.

ovaaa
26. sep 2021

Treba otvoriť oči....2r je dlhá doba na všetko. Úplne s ním strácaš čas.

78787878
26. sep 2021

Keby chcel s Tebou vzťah, už dávno to máte poriešené. Mať rád nie je láska, musel by byť zaľúbený a to on určite nie je. Po 2 rokoch nemáš na výber, iba prerušiť kontakt, poďakovať sa za pekne strávený čas a viac sa mu neozývať, neodpovedať... Stále si v hlave opakovať, že Ty predsa nechceš byť s mužom, ktorý nechce byť s Tebou... nie si masochistka.

karhu
26. sep 2021

keby chcel, ide za tym, nechceeeee

mabenn
26. sep 2021

@lidavor tahas za kratsi koniec, to nebude robit dobrotu nikdy

magdalenkad
26. sep 2021

@lidavor ak si fakt zamilovaná a chceš s ním ostať, navrhni mu pri najbližšom stretnutí rozchod, s tým, že už nechceš takto žiť, že chceš partnera, ktorý Ti dá istotu, dieťa atď. Buď si uvedomí, že s Tebou chce byť, alebo ho pošli k vode.
Pred pár rokmi som spravila takýto krok, tak preto to píšem. Tiež si uvedomil, čo ku mne cíti, až keď som povedala dosť...

fleur1111
26. sep 2021

@lidavor sám ti povedal, že nechce vztah. Je k tebe otvorený a to je fajn, zbytočne ta nenamotava. Ty si si možno nechtiac vytvorila určitú predstavu o vašom vzťahu, ktorá je nereálna. Už si si ublížila dosť, presne ako sa písalo vyššie, poďakuj mu za pekne chvíle a zi ďalej.

luccija
26. sep 2021

@lidavor si kamarátka s výhodami nestracaj čas.Ved Ti to sám povedal, že sa nezalubil a neprešlo to do vzťahu, keď to neprešlo na začiatku už to nebude dobre

kitycat
26. sep 2021

Akoze mu chces dat nadej aby sa do trba zamiloval? A dovtedy budes vas nevztah ospravedlnovat vyhovorkami co si uviedla?

On nema zaujem o to, vo ponukas. Hladaj inde nech nezabijes dalsie roky

zuzizu2
26. sep 2021

Ked nechce vztah, tak nechce, hadam sa mu nebudes prosit alebo nieco, z tohto laska ako hrom nebude. Nechaj to tak, nema to zmysel, toto ta bude dalej len deptat.

lidavor
autor
26. sep 2021

Niekedy nám môžu povedať čokoľvek a aj tak akokeby sme to nechceli počuť. Ale máte pravdu bude to len trápenie a musím sa pohnúť ďalej. Ďakujem vám

luccija
26. sep 2021

@lidavor bude to trápenie, ale aj teraz sa trápiš🙂zaslúžiš si plnohodnotný vzťah a nájdeš takého čo Ťa bude ľúbiť.Uvidis...mozno, keď sa rozidete zistí, že chce byť s tebou chlapi sú komplikovani.Len nestracaj čas, že to bude lepšie

dankanka
26. sep 2021

@lidavor keby ta mal aspon rad tak ti povie: vidim ze sa trapis, zasluzis si byt stastna. Ja ti neviem dat to, po com tuzis. On lrn sebecky berie. Zacni ho vidiet aky je a zmizne aj laska.

panelacikova
26. sep 2021

@lidavor nie, nie je to láska. teda z jeho strany iste nie. a patrične ti to vopred ráčil aj oznámiť, čo si myslím, že bolo od neho férové. že si sa namotala ty, to je problém tvoj. určite by si mala naňho zabudnúť, ak chceš vzťah normálny - do života.

makova333
26. sep 2021

@lidavor keby ti nechcel ublizovat, tak by tento vztah skoncil a dal ti moznost sa posunut. On vyzil co sa dalo a este sa hral na chrumkaveho, ako on nechce ublizovat. Toto nie je partner do zivota ani keby ta chcel. Navyse ani nechce. Nehladaj chybu v sebe, pouc sa, ze vztahy malokedy zacinaju kamaratstvom s vyhodami (netvrdim, ze sa taky nenajde, ale je to skor vynimocne ako pravidlo) a hladaj takeho, ktory ta bude lubit.

leni1977
26. sep 2021

@lidavor určite nechať ísť, zbytočne si predlžuješ trápenie, ak za dva roky nepochopil, že stojíš za to, aby s tebou plánoval budúcnosť, už sa to podľa mňa nestane. Ale možno by som mu skúsila povedať, že ak sa neposuniete nikam, končíš. Možno ho trkne. Ťažko povedať. Myslím, že stratiť nemáš čo, jedine získať.

laan93
26. sep 2021

@lidavor Buď vyrieš problém, alebo od neho odíď. Ale neži s problémom.

Pokiaľ ťa on odstrihol od tvojho života, je dosť pravdepodobné, že Ty sama si mu podala nožnice.

Keď nájdeš niekoho, kto ti pomôže zabudnúť na minulosť. Tak presne ten človek je Tvoja budúcnosť.

Máš ešte život pred sebou a mnoho neobjavených príležitostí. Však život je ako bonboniéra, nikdy nevieš čo ochutnáš. 😊 Držím palce ✊

diusqa761
26. sep 2021

Dúfam že ani jednoho z vás neurazím , myslím to dobre aj keď trochu asi pomimo ale @lidavor a @marty16 nechceli by ste spolu na kávu zájsť? ☕ Pozerám že ste obaja z Nitry. Marty tu dnes dal tiež príspevok o nešťastiu v láske , nechceli by ste dať tomu šancu? 😇 Možno by ste sa mohli jeden druhému vyrozprávať, pomôcť si a niečo z toho časom bolo.

lidavor
autor
27. sep 2021

@diusqa761 nemyslím si, že je fajn zaplatavat rany niekým iným. Ja osobne to v sebe nemám ešte úplne vyriešené. Každopádne, vďaka za návrh

majoranka24
29. sep 2021

@lidavor Nenechaj sa vyuzivat, vykasli sa na neho.