Nechal ma samu a odišiel

1. jún 2023

ahoj, mám v živote človeka ktorý mi povedal že vždy tu mame jeden druhého a vždy tomu aj bolo. teraz sa niečo stalo a on aj keď mi sľúbil čo sľúbil tak ma nechal samu a odišiel ( zo života môjho preč )

miadi
2. jún 2023

Zit dalej stastne bez neho.

sissy27
2. jún 2023

Nic specialne, proste zit bez neho. Ved je to len clovek, ktory ti klamal, nie umela plucna ventilacia alebo dialyza, od ktorej zavisi tvoj zivot…

lintu
2. jún 2023

Poučiť sa, že sľub nie je istota. Niektoré sa časom proste zmenia. Najmä tie v zmysle "budem tu navždy pre teba" sú dosť labilné.
Nádych-výdych. Chápem, že teraz je to asi šok. Časom to bude lepšie.

jaskolka
2. jún 2023

Ze aj taky je život. Skrátka chod ďalej a nechaj minulosť aj toho človeka.
Inak také tie reči "vždy tu budem pre teba" a podobne by som až tak vážne nebrala. Možno s výnimkou rodiny, ale tiež to nie je vždy na 100%

lucylaw
2. jún 2023

Mne sľúbil môj exmanžel pred oltárom, že so mnou bude v dobrom aj v zlom, až kým nás smrť nerozdelí - ale pravdepodobne tam namiesto slova "smrť" počul slovo "kolegyňa" a vôbec mu nevadilo odkopnúť ma po 12 rokoch vzťahu s 2,5 ročným dieťaťom a nechať ma samu..Bohužiaľ, to je život, netreba sa spoliehať na nikoho iného okrem seba..

alenamihal
2. jún 2023

@lucylaw chrapun jeden..ja stale obdivujem zeny ako si ty,ze sa postavia tak pozitivne na taku situacia a ze bojuju dalej a nestazuju sa okoliu ...je to tazke obdobie,ale chrapun ako bol tvoj, nestoji za to trapenie...klobuk dole pred tebou..

lucylaw
9. jún 2023

@alenamihal Dakujem, ale ono nie je az tak velmi co obdivovat, obzvlast ak ma clovek dieta, tak mu ine neostane, len to nejako prekonat a ist dalej, uz len pre to dieta a snazit sa z neho vychovat to najlepsie, co sa bude dat..Zhodou okolnosti sa mi to teraz stalo znovu, pred rokom som si nasla partnera, vsetko bolo ako v rozpravke, naozaj som si myslela, ze toto je konecne to prave, hovorili sme o spolocnej buducnosti, o svadbe, pred 4 mesiacmi sme spolu zacali byvat..A on sa so mnou zrazu minulu sobotu rozisiel, z nicoho nic, kvoli tomu, ze jeho dcery (15,17) nie su schopne akceptovat, ze by v nasej spolocnej domacnosti mali aj nieco robit, chodili ku nam ako do 5-hviezdickoveho all inclusive hotela..Tak jednoduchsie riesenie bolo rozist sa so mnou, ako to riesit s nimi..Zajtra mam narodeniny, mali sme ist spolu sami dvaja na romanticky vikendovy pobyt, namiesto toho mi ostali len oci pre plac a kopa starosti, lebo sa budem musiet znovu stahovat prec..Niektori z nas to asi tak maju napisane v kartach, ze mame len trpiet, hovori sa, ze kazdemu je nalozene len tolko, kolko zvladne odniest, ale uz aj na mna toho zacina byt privela..Ale musim ist znovu dalej, pre svojho syna..