Ahojte, nie som tehotná ani v najbližšej dobe neplánujem byt, no zamyslela som sa nad jednou vecou
Nebáli ste sa počas tehotenstva ci po pôrode ze vas muz podvedie alebo prestane mat rad, lebo nebude mať možno aj rok sex? Napríklad zo zdravotných dôvodov rizikové atd. Predsa len muži si spajaju sex s takým spojením so ženou, a zrazu to nebudú mať...
Ďakujem za vaše názory
Nie. Ak podvádza, je jedno či si tehotná, alebo nie.
Nie, nebála. Nezobrala sommsi žiadneho idiota, ale chlapa ktorý cti morálne zásady a ak by mal chcel podviesť, urobil by to hocikedy, nemusel by čakať kým budem tehotná
Pocas tehotenstva som mala ine strachy - ci znova samovolne nepotratim a ci bude dieta zdrave. Takze nie, toto ma ani nenapadlo.
Nie. Mám muža, nie zvieratko 😁
Taka vec mi ani raz nenapadla. Preco by to mal urobit? Lebo nie som “k dispozicii”?
Tak to potom stoji ten vztah na hlinenych nohach, ak ho drzi len sex a nie aj ine hodnoty.
A zase, existuju aj ine formy sexu okrem klasiky, ked uz ide o to. Da sa objavovat caro dovtedy nepoznaneho, ak dvaja chcu.
Toto má úprimne ani nenapadlo
Nie, ak by som si nezmyselne fantazirovala cierne scenare, ani by som nevysla pred panelak. Co pride to pride. Mam super manzela a ked sa nam zadarilo dalsie bejby, ktore ocakavame dozvedela som sa, ze po nom polovala jeho kolegyna. No vsetko mi vravel a panuje u nas dovera. Kokegyna dopolovala, manzel ju poslal slusne do prdele.
Tak ako aj ja niektorych, ktori sa neviem z akeho dovodu citili odvazni sa ku mne "citovo priblizit".
Kazdopadne nemala som najmensi dovod pochybovat. Ak by to bolo ale tak, ze by tam bola narusena dovera, neostavala by som s nim a ani by som nezvazovala sobas a deti uz vobec.
Mna podvadzal pocas tehotenstva aj po nom.
Vraj mu chybal normalny sex tak sexoval s kolegynou.
Mala som rizikove a to co som mohla jemu nestacilo. Pre upresnenie
@aleza hrozny chlap 🤬
Mam muza, nie nadrzaneho pubertiaka
My sme tiez nemali sex cele tehu a ani ma Ta myslienka nenapadla . Maj trochu sebavedomia
Nie, ani ma to nenapadlo a ani som sa toho nebála. Keď chce chlap podviest, nemusí predsa čakať kým otehotnies. Radšej Di nájdi chlapa, čo bude chcieť s tebou zdieľať aj iné veci, ako len sex. Potom ťa nepodvedie.
Vôbec ani na chvíľu ma to nenapadlo, ak by ma to pri mojom mužovi napadlo tak s ním nie som. Dobrý chlap sa v takej chvíli teší so ženou na dieťatko a nie rozmýšľa nad sexom, to spraví len najväčší idiot a s takým by som tehotná nebola a ani s takým pri ktorom by som sa toho obávala
Nie nebala, mame v seba dôveru co je zaklad 🙂
Určite nie vie že ho ľúbim a to by medzi nami znamenalo koniec v tomto som nekompromisne nastavena
Nie, nebála som sa nikdy, že ma muž podvedie. Ani mi to nikdy nenapadlo, ani nad tým nemusím premýšľať..
Nie. Ved nie je opica! Normalny muz to pochopi aje oporou. Teda moj urcite.
Ach dievca,ved ruky a ústa ti ostanú zdravé aj keď vam gynekológ klasický sex zakaze.. kde je vôľa,tam je aj cesta... a môžeš ísť v kľude spinkat😅