Nazval ma smetím

13. nov 2023

Ahojte chalan s ktorým sa poznám od júla resp s ktorým sa riešim, spoznávam, tak som sa s ním včera nezhodla ukončila som hovor a zrazu mi len prišla od neho sms typu "Tomu sa povie že ked sa smeti same vynesú 😆 ešte s takýmto smajlíkom...toľko som pre toho chlapa spravila a takto sa zachoval..asi vedel, že to tou správou prehnal, lebo mi potom písal a niekoľkokrát volal, neodpísala som ani nedvíha telefón...viem, že mi tu napíšete aby som sa na neho úplne vykašlala ste tu taká ktorá by dala takémuto človeku ešte šancu? Po tomto to je zbytočné, nevážil by som si samu seba, tých šancí som mu dala už dosť ja som veľmi trpezlivá, ale už pretiekol pohár trpezlivosti...

anjelicek26
13. nov 2023

Chalan s ktorym sa riesis od jula 😅 Prosim zablokuj jeho cislo a pozeraj otvorenymi ocami okolo seba, na vyber takych, ktori maju skutocny zaujem, je az az ...

pribinak
13. nov 2023

Prosím tá, čo je jediný na svete? Nájdi si takého čo si tá bude vážiť a HLAVNE začni si vážiť Ty samu seba

thereisabear
13. nov 2023

Veľmi osobne by som to nebrala. Len sa chudák naučil novú "vtipnú" frázu, ktorú konečne mal možnosť použiť. Šancu by som mu už určite nedala.

solange7
13. nov 2023

Tak najprv ta odpise a potom ti vypisuje a vyvolava. Cize sa vyniesli smeti tebe a nie jemu. 😀 Blokla by som ho.

mk22
13. nov 2023

Od júla?
Čiže cca 4 mesiace.. A už ti dal dôvody na x šancí?
Počas prvých mesiacov máš lietať.. A nie dávať šance.. Hneď v úvode.

Posli ho do čerta!

diewcatqoo
13. nov 2023

Riesis sa znamena co? Spavate spolu a dufas, ze z toho bude nieco viac... ? Ehm, ano, smeti sa same vyniesli. Dufam, ze v tomto pripade budes sebecka a nebudes sa hrat na ekologa, lebo nie vsetok odpad sa recykluje.

juliacenc
13. nov 2023

Uplna ignoracia je jedine co si zasluzi nic viac

samimami777
13. nov 2023

Ale no, zasa tvrdiť že za sotva 4 mesiace vzťahu si toho "toľko pre neho spravila" akoby ste boli manželia 20 rokov a ty mu obetovala pol života je teda dosť pritiahnuté za vlasy 😅 úprimne, to ste sa sotva ešte spoznávali a v tejto fáze vzťahu ste mali mať ešte obaja ružové okuliare a lietať v oblakoch. Ak si nerozumiete hneď na začiatku vzťahu keď sú city "čerstvé" a máte po sebe skákať tak čo by si chcela robiť za pár rokov ? Kašli na to. Je to akurát tak krátkodobá známosť, hneď na začiatok ste si evidentne nesadli , máte iné názory, postoje atď zbytočne tam niečo preťahovať a hneď to takto prežívať 😅 keby mám robiť drámu a "vylievať srdiečko" nad každým ukončeným pármesačným vzťahom na Modrom Koňovi tam tu mám hotovú kroniku založenú 😂 netreba hneď brat všetko dramaticky a držať sa zubami-nechtami ako by sa jednalo o x ročné manželstvo, ledva ste sa poznali

sense
13. nov 2023

Ja som za šancu, jednu druhu nie za ďalšich x šancí... Takže áno sme tie sa vynieslo samo 😉. A hádam sa nechceš v tých setoch hrabať.... Takže za mňa by tento mladík vyrieseny

minka201
13. nov 2023

Ťažké je ti radiť. Nepoznáme jeho verziu. Nevieme, čo riešite, prečo sa hádate. Ak máš ty sama pocit, že z toho nič nebude, že on robí neustále prešľapy a ty si tá, ktorá to ťahá, tak to s ním ukonči. Je úplne zbytočné "nakladať" v komentároch cudziemu chlapcovi, len pre jednu blbú správu, ak nevieme, čo všetko za ňou bolo.

januska12323
13. nov 2023

Čo znamená "riešime sa"? Spíte spolu a jedna alebo druhá strana dúfa, že sa zamilujete do seba? Vždy keď vidím vetu riešime sa je to nejaký hybrid kamaráta s frajerom a z toho vznikajúce komplikácie. Buď spolu ste alebo nie.

avonladyba
13. nov 2023

Tak je trochu riadne cez čiaru nazvať ženu o ktorú mám záujem po 4 mesiacoch smetim. Vlastne aj hociktorého človeka, ktorého poznam tak krátko je to neúctivé tak nazvať.

pedro1234
13. nov 2023

Ja neviem, mne sa to zdá také neurčité a nejasné. Si si istá že tým smetím myslel teba ? Ja by som mu určite zdvihol a vypláchol žalúdok ako si takéto niečo dovoluje. Nemám rád nevyjasnené veci. Nemohlo ísť o nejakú chybu napr. pri automatickej oprave v SMS čo by zasadne zmenilo význam ?

dusankomoj
13. nov 2023

Mne to skôr znie,ako že veci zostali nevyriešené/nedopovedané. Ako keď sa povie: zamiesť špinu pod koberec(keď sa o niečom neprijemnom nechceš baviť a radšej to necháš tak)

basulaak
13. nov 2023

Ty si super. Polozis otazku na ktoru si sama odpovies. Vyriesene. 🤣👍

autor
13. nov 2023

@pedro1234 Ano tým smetim myslel mňa🙂

stanulienkat
13. nov 2023

Tym smetim nemyslel teba. Pouzil "prirovnanie". Je to uplne zrejme. Asi ste sa "nasli", ked riesis detinske problemy.

maminkadeticiek
13. nov 2023

Preboha!Zablokuj jeho cislo a uz nikdy nikdy ho nekontaktuj.Ta veta ti nestacila aby si pochopila co je to za uboziaka?

vevapeto
13. nov 2023

Podľa mna ani poriadne nechápe, čo ta fráza znamená a že ak ju použije tak to znamená definitívne koniec. Inak by ti potom nevolal. Je to ešte decko.

lili1313
13. nov 2023

No prehnal to, zareagoval impulzívne ale takého chces? Od júla sa neviete dat riadne dokopy a ešte v nastvanosti reaguje protivne a urazlivo.

autor
13. nov 2023

@vevapeto no zrejme nechápe, lebo mi napísal, ze chcel by ma pochopiť prečo mu nedvíham a neodpusujem 🤦🏻‍♀️

zooeynka
13. nov 2023

Na 99 % mu prepacis(kedze sa na to potrebujes pytat na MK), na chvilu sa date opat do kopy, on ti povie ze voooobec nemyslel tak ako to vyznelo, len ty si to zle pochopila. A vsetko bude opat ruzoveeeee. Uzivaj.

janetinka27
13. nov 2023

nenazval ta smetim, je to fraza. ale bez ohladu na to vysoku mienku o tebe nema. verim, ze tymto vyrokom sa pre teba sam vyniesol na smetisko.

petronelag
13. nov 2023

Tomu sa povie, že keď sa smeti samé vynesú - to znamená, že nejakým spôsobom (napr. hádkou o celkom nepodstatnú vec) sa same ukázali a riešili ostatné nahromadené problémy. To nie je nadávka, že je niekto smeti.
Ale ak to ide takto komplikovane už v prvých mesiacoch, tak to nevyzerá dobre.

kukulienka999
13. nov 2023

Jeziiis ja by som sa inak vyšantila škoda, že mna takto nikto nikdy neurazil 😁 ale mylsim, že najefektívnejšie je ignorovať a nereagovať. Má ťa za kopu💩, tak nebuď hlupa a nerob mu rohozku, do ktorej si vždy utriet nohy keď bude mat chut na “žartíky”

katkami123
13. nov 2023

Čo znamená “sa s ním riešim” ? Tak buď spolu chodíte a ste oficiálny pár alebo si len nejaká bokovka, ktorých môže mať pomimo okrem teba zo dve-tri?

janababana
13. nov 2023

Ak si mu dala vela sanci a stale to vrzga tak uz to nechaj tak. Problemistu nepotrebujes, energiu smeruj inam

babulkomale
14. nov 2023

Čo riešite? Rovnice?