Názor na vzťah

4. aug 2024

Dobrý deň, mám taký problém možno odsúdenia hodný.. rada by som počula váš názor. Ja sa v tom strácam. Muž má 20 rokov vzťah, 2 deti jedno neplnoleté, pred dovŕšením 18 druhe plnoleté. Jedno býva same v inom meste nakoľko študuje a má svoje bývanie. Druhé v rovnakom meste a tiež samostatné. Oni dvaja žijú spolu, bez svadby, majú vybudované všetko. Teda žili. Žijú…žili…žiju! tu je problém. Tento muž mi motá hlavu. Už nejaký čas. Odpoveď je, že spolu nežijú. No keď to takto píšem chytam sa za hlavu. To je jedna vec. No a druhá. Vy mate tiež dve vlastné deti. Svoj život. Ste sama. A tento muž vám iba motá hlavu podľa všetkého. Z domu nikdy neodíde. Deti sú odrastené. On myslí, že bude mať dlhoročnú milenku?? Hlavne pánov ak tu máme prosím o odpovede. Lebo mne osobne rozum zastal na tom mieste, kde som počula vyjadrenie ,,kompromis,, akoze on bude ,,doma,, a my budeme chodiť inde.. akoze on normalne ma nazve priateľka, vzťah vztahom, cit citom, a on je slobodný, .. akosi pozabudol, že sa neplánuje odstahovať…😃 a on nerozumie tomu kde je problém?

januska12323
4. aug 2024

Potrebuješ si na "staré kolená" komplikovať život? On na tom nič zlé nevidí lebo by mal všetko aj pohodu a sex doma aj občasné potešenie s frajerkou.

trinityf
4. aug 2024

Však to je úplne jasné. On má všetko čo potrebuje. Doslova. Jedno jediné čo nepotrebuje je milenka, čo vymýšla p**oviny. Tak si vyber. Alebo, ak si dostatočne silná na to, tak ho tiež využívaj vo svoj prospech. Záleží na čo všetko máš žalúdok. Alebo ho rovno pošli kade ľahšie. Rozhodnutie je na tebe.

patus_2
4. aug 2024

On z domu neodíde, jeho žena mu bude doma variť, prať, žehliť a ty mu budeš dobrá, veď vieš načo. Stojí ti to zato?

autor
4. aug 2024

@januska12323
@trinityf
@patus_2 už som ho minimálne 5 x poslala do teplých krajín, vzdy príde späť s plačom. Teraz si ho komplikujem, keď sa mi dotrepe a trepe hlúposti, že ma až uši bolia. Komplikujem si život teraz, keď príde alebo sme v akomkoľvek kontakte, čo i len telefonickom, a ja mám pocit, že robím zlú vec. Zviera mi žalúdok, prichádzam do stresu, že beriem otca, alebo lepšie povedané partnera inej žene? Wtf? Je mi zle z toho. Prepáčte musím sa vyrozprávať.

deti95060810
4. aug 2024

záleží už len na tebe...
si osobne myslím že takíto muži ak neuspejú i u jednej ženy, idú o dúm dál... 😉
poznám tieto typy... 🙂
isto je to muž už v rokoch ktorý si potrebuje ešte niečo dokázať. to je celé, ukázať že ešte na to máááá.

abbey1
4. aug 2024

Prepáč, ale ozaj toto potrebuješ v začiatku vzťahu, kedy to ma byt najkrajšie, keď si mate len užívať zamilovanosť?
On sa zmení a zrazu bude chlap, ktory ti bude oporou?
Z čoho place??? Drží mu niekto niekde pištoľ pri hlave?
Chceš pri sebe muža, ktorý nevie riešiť svoj život?

autor
4. aug 2024

@deti95060810
@abbey1 nemam na to žalúdok. Ani to nepotrebujem.

stanulienkat
4. aug 2024

Naco sa nim vobec zaoberas? Bezcharakterny chuj.

autor
4. aug 2024

@stanulienkat proste sa v tom motám, ja neviem prečo ma tak silno jeho energie ovplyvňujú. Zrejme je to tými slovami, myslienkami neviem co je pravda a co nie, proste som ako keby na hojdacke. Stracam sa. Raz ma jeden nazor, raz druhy. Raz povie jednu vec v prospech mňa a potom povie toto co pisem, ze odchadzanie z domu to ma uplne odpalilo , inokedy povie aj on chce normalny vzťah, potom ja vlastne pridem na to, ze on asi mysli vztah popri ,,zene,, potom povie on je slobodny, potom pridem na to, ze je to v ramci ,,moznosti sloboda,, a chore zmyslanie, ja neviem o co mu ide, potom ho vyhodim nakricim, nebavime sa mesiac uz sa citim ok a on znova pride a dookola.

stanulienkat
4. aug 2024

Zrus ho a zacni zit. S niekym inym, kto si to zasluzi.

isis234
4. aug 2024

On žije s priateľkou. Má deti. Preruš s ním kontakt. Si mu dobrá len ak to u nich doma neklape. Nevpúšťaj ho k sebe. Ak sa chce s tebou stretnúť, nech ťa pozve do reštaurácie.

vilma7
5. aug 2024

Podľa mňa mu ide len o bikivku, nič vážne. A samozrejme mu to takto vyhovuje...A za to mravcanie by som ho asi nakopala....