Ahojte začala som sa riešiť s jedným chalanom resp sa stále spoznávame, povedal, že necíti ku mne nejaké veľké city no neviem či to je len jeho EGO, že si to nechce priznať, pretože tak neskutočne žiarli na mojich kamarátov hlavne jedného, že to zachádza až do chorobnej žiarlivosti a extrémov, vadí mu, že si s tým chlapom/známim píšem, dokonca tak moc žiarli, že ma nazval po telefóne sukou a hovoril také veci, že zachviľu sa ti vystrieka do huby, budeš ho chutnať po ananasovom džúse atď atď...proste nechutne veci rozprával žiarlil už len na to, že mi pred ním známi povedal: Choďte dovnútra aby Lenke nebola zima...nič viac nič menej, pretože bola vonku zima, 21:00hod a ja som nebola teplo oblečená, dokonca tomu môjmu známemu na druhý deň volal aby ma nekontaktoval a dal mi pokoj...na toto všetko som mu povedala, že keď neprechováva ku mne nejaké city, prečo robí to čo robí a bol ticho...pri tom dobre vie, že by som s tým známym nikdy nič nemala je o 25r starší čo je pre mna neprípustné...
Prosím tá, blokni ho kde sa dá a už sa s ním nestretavaj
Moj nazor je taky,ze by som ho blokla a viac sa s nim nekontaktovala. To ozaj nevidis ako idiotsky sa sprava?? Tebe to pride normalne?
S chorobnym ziarlivcom by som nebola ani o minutu dlhsie ako je nevyhnutne nutne. S chlapom, co by ma nazval sukou by som nebola ani sekundu po tom, co by to z neho vypadlo
A teba jedine co zaujima je,ci nieco k tebe citi 🤣....
Utekaj, on není normálny ,aby kontaktoval iných a zakazoval im kontakt s tebou a žiarlil takto
Toto ideš rozoberať fakt? To ti nestaci na to aby si ho už nikdy nevidela a nevolala s ním?😃teba trapi či k tebe niečo citi? A ty ešte k nemu necitis odpor?🤷♀️😃
Ja som dostala chuť na ananásový dzus...
Ja by som sa ti ho asi aj normálne začala báť 😬. Otras to správanie ako nejaký posadnutý. Čím skôr by som zdupkala ešte pokiaľ je čas 🤔.
Ja odpoviem na otázku. Nie, neprechovava k tebe hlbšie city. Ak by to tak bolo nikdy by ta neurazila a správal sa k tebe s úctou a laskou. To tu uplne absentuje. Toto je len majetnice správanie, s citmi nemá nic spoločné.
Keď niekedy zazijes vzťah s citmi, tak zistíš ze tento okolo toho ani nešiel.
gratulujem k výberu, treba si urobiť aspoň 3 deti🙈
Keby k tebe niečo cítil neurážal by ťa. To je úplne hulvátske správanie.
Naozaj tu ides analyzovať narušeného primitíva?
S nim urobíš terno, aspoň decko si spravte😃
Tak tento prechováva hlboké city akurát tak k samému sebe a preto ťa chce vlastniť… áno, je to ego, ale nespôsobuje to, že si nechce priznať, že niečo cíti, ale to, že nad teba povyšuje… utekaj
Haha...Ešte by som rozmýšlala nad tým, či má ku mne city 🤣🤣🤣🤣 to nemôžeš myslieť vážne...tebe sa taký chlap páči? kebyže ti teraz povie, že ťa neskutočne miluje, stačilo by ti to? aj napriek tomu všetkému, čo ti povedal alebo ako sa správa? to vážne?...
Že máš do 16 rokov?
Cize ziadne velke city ale ziarli aj za taketo sprostosti?! Poviem ti to takto, on uz ti na rovinu povedal co si o tebe mysli v tom telefonate, pre neho nie si totalne nic! A ty si este nahovaraj, ako ta lubi lebo ziarli!!! Ziadna laska, ucta ani respekt z jeho strany tam nie je, si prenho len handra! Blokuj a utekaj!
Môj názor je nepublikovatelny
ziarlenie nieje naznak toho,ze k tebe aj nieco citi ... je to debil,co ma velke edgo a chce ta vloastnit ,.. zablokuj ho kde sa da a nenechaj sa obmekcit ..
Preco silou mocou chces,aby taky grobian k tebe nieco citil? Utekaj od neho. Toto je sialene spravanie.
Preboha skonči to s tým podivínom. Toto je obyčajný debil. Ešte ani poriadne spolu nechodíte a ON ťa nazýva sukou preboha prečo prečo prečo si tak chceš komplikovať život. Vykašli sa naňho ešte nič a už samé rozkazy zákazy nadávky čo si sa zbláznila verím že sama si urobíš úsudok a takého debila vymažeš dobrovoľne zo svojho života. Ani sa s ním nekontaktuj zmeň číslo všade ho zablokuj. Nič žiaden kontakt nič. Ani nesnívaj o tom aby o teba stál ako o ženu úplné ho vylúč zo života.
On je evidentne naruseny a tebe asi imponuju peniaze alebo nikto nevie co, lebo tak sprosta nemoze by jedna zena, kt chlap nazve sukou a ona este riesi, co s nim. Sprav si s nim par deti, mozno Ti v navale citov vyrazi chrup a mas vystarane … 🤷🏻♀️
Žena, daj si facku a hneď. 🤦
Jeho správanie nie je normálne. Raz by ma nazval sukou a už by som ani ja k nemu necítila nejaké veľké city a dokonca by som bola tak drzá, že by som si ho blokla všade a absolútne nereagovala na jeho pokusy o komunikáciu, nech si vykrikuje o sukách čo chce. Aha ešte jeden detail - napísala by som mu ešte jednu sms pred bloknutím. Už mi nepíš/nevolaj, nemám záujem. Suka.
ziarlivost nie je v ziadnom pripade prejavom lasky. Ten chlap neprechovava k tebe ziadne city, lebo je to blb na entu a take spravanie je neakceptovatelne. Aj keby ste boli iba kamosi. Pre svoje vlastne dobro, odstran si ho zo svojho zivota. Navzdy.
Pre mňa by bolo neprípustné si takého človeka pustiť do svojej blízkosti, nie ešte sa zamýšľať, čo ku mne cíti. Rýchlo utekaj a nenatískaj sa mu. Aby si ešte neplakala s monoklom pod okom niekde v kúte a bála sa ho.
@bloger "Ahojte začala som sa riešiť s jedným chalanom" ďalej som nemusela, jeden hulvát a druhý primitív..., neviem, čo to za individuá chodia po tejto matičke zemi. Veď to sa nedá ani čítať, nie tomu štetivu ešte radiť. Niečo otrasné...!!!!!
Myslím ,že tá suka je najmenší problém, bože ako som sa ja za zasmiala ,naozaj toto sa pýtaš čo na neho povedať
Nevola sa dokonca Šimon? Utekaj utekaj podľa opisu by som s nim nestracala ani sekundu
No a ako ma nazval sukou som mu položila telefón a napísal mi toto: Tu suku robis sama so seba iba ty nikto iny , tym ze ....... odpisuješ a povedzte mi je toto správanie normálne? Keby ku mne nič nejako ešte necítil prečo by takto reagoval pre boha 🙈