Ahojte, začala som sa stretávať s jedných chalanom stretávame sa vyšše 2 týždňov..vo všetkých smeroch si veľmi rozumieme, máme spoločné hobby, názory, záujmy atď.. len dnes mi povedal, že nechce aby som sa na neho nejak hneď namotala (pri tom on mne v kuse prvý stále píše, volá) resp chce sa najprv poriadne spoznať a až potom uvidí čo a ako ďalej trochu som ostala smutná, ale viem že to nemyslel zle proste nechce do niečoho bezhlavo vhupnúť čo chápm..je uplne normálne aby sa najprv dvaja ľudia poriadne spoznali a potom budovali nejaký vzťah čo myslíte vy?
Dobre rozmyslas, tiez by ma to zarazilo. Samozrejme ze je pravda ze sa najprv treba spoznat, dat tomu cas... ale nie hned v uvode to na toho druheho vybalit ze len sa ma mna moc nenamotaj 🙄 to ti mohol rovno povedat ze mozno ti dam kopacky skor ako zacneme... 😀 podla mna netaktne a divne si hned zo zaciatku takto budovat odstup ale ok
tak za mna to divne je. pretoze vztah by mal zacat namotanim sa. chemiou, blaznivou laskou, zamilovanim, motylikmi, vzrusenim, pocitom ze jeden bez druheho nemozeme byt, priblblym usmievanim sa ked na toho cloveka myslim a v tom case spolu chodit spoznavat sa, byt stastni. ved nejdete sa brat. byt spolu z rozumu ci ako? ja neviem tak ziaden moj vztah nikdy nezacal. to vsetko hore spomenute sa casom pretavi do zrelsej lasky a hlbsieho vztahu a vtedy je cas posunut vztah dalej, vziat sa mat deti atd.
a on chce byt s tebou len kamos? spoznat ta, chodit s tebou na pivo, na futbal, na tury a potom sa rozhodne ci ti da prvu pusu alebo chce byt kamos s vyhodami bez namotania sa, bez oficialneho vztahu. vyuzivat vyhody ale nepriniest nic? akoze v poho. kamosi byt mozete ale potom podla mna do takeho vztahu nepatri sex a pusinky.
Tak mozno to povedal, lebo citi, ze k tebe az tak vela zatial neciti. Ako kamoske povedal v jeden pekny den, ked si tak spokojne lezali v naruci, jej frajer: toto je strop lasky, aky ti viem dat, viac ako teraz ta nikdy milovat nebudem.
A ona ostala s otazkou, ci preboha ma laska daky strop, hranice. A dokonca ci sa daju uvedomit si.
Pri spatnom pohlade sa ukazalo, ze si uz vtedy najskor uvedomoval, ze uz dosiahol ten zalaskovany vrchol (vzajomneho ocarenia) a zacalo to u neho prchat a pevne puto k nej sa u neho nevytvorilo. Do roka sa s nou rozisiel.
Alebo moze byt iba velmi premyslavy a opatrny. Skor taky planujuci typ.
Ze nedava veciam volny priebeh, chce ich mat pod kontrolu. Alebo minimalne chce mat pod kontrolou, to, aby sa sam nepopalil. Ze sa on nechce namotat, a potom pocut, ze u teba to nefunguje. Ze sam seba dopredu chrani pred zraneniami.
Alebo vas je viac, len o sebe neviete.
Ja si myslim, ze ma chlapec viac zien takto "rozrobenych" a uvidi, ze ktora mu najviac bude vyhovovat. Tym padom je z obliga, lebo kazdej povedal, nech sa nenamota. A mozno si ziadnu nevyberie a najde si niekoho uplne ineho.
Podla mna to nie je ok, je to divne a myslim, ze to s tebou nemysli vazne - zjavne ta este trochu ponatahuje, a ked si najde lepsiu, posle ta dokelu :( ak by si sa mu fakt pacila, nieco taketo ti urcite nepovie
@monikkatt no, ktovie aka bola komunikacia aj z druhej strany, mozno chlap zaziva aj zufalky ktore sa hned po prvom rande upnu na chlapa lebo su tak stastne ze sa im niekto venuje. A ze ich dnes je. Ze este nevies ani zakladne fakty o cloveku po par tyzdnoch a ta baba uz je na Tebe zavisla na FB uz chce zverejnovat fotky a v celej rodine vyhlasuje aky ste super parik.
Ja by som to brala v pohode.
inymi slovami chce si parkrat zasukat a potom dovi-dopo
Neviem,ne to az tak divne nepride. A mozno preto, ze som to zazila s mojim uz terajsim manzelom. My e sa vlastne kamaratili 6 rokov pred tym, ako sme spolu zacali chodit. Tiez sme si na zaciatku povedali obaja, ze sme kamarati, nikdy sme spolu nic nemali za tie roky. Boli sme si velmi blizky, ked sme mali obaja ine vztahy, casto sme si pomahali, boli sme jeden pre druheho ako butlava vrba. Nakoniec, po 6 rokoch a po nevydarenych vztahoch sme pochopili obaja ze teda asi nas nieco pri sebe drzi, a teraz sme manzelia a mame spolu krasnu dcerku. Neviem, nemusi mat hned vela zien, alebo to stebou nemysliet vazne, mozno je len opatrny po predoslych vztahoch....
No moj nazor je taky ze pre nazor by si tu v takychto veciach nemala chodit a to myslim v dobrom lebo urcite nazory ti mozu zamotat tvoje vlastne myslienky a nasledne sa to moze vyhrotit az do neistoty ktora ti vo vztahu uskodi. Nikto z nas tvojmu partnerovi nevidi do hlavy a preto je prvorade ak sa ti jeho poznamka zdala divna, tak mas plne pravo sa ho na to opytat, lebo iba on ti vie na to odpovedat..Drzim palce lebo ak je to ten tzv.pravy, tak budes mat nieco o com kazdy z nas sniva....
zoznamil sa s inou...
Najmúdrejšie bude , keď sa s ním Ty osobne porozprávaš, otvorene a úprimne. Nežiadaj na takéto veci názory , od iných ľudí , aj keď sú skúsení, nikto iný okrem teba nevie , ako sa Ty cítiš pri ňom a zas opačne. Vydiskutujte si to medzi sebou.
Má fešák vysokú mienku o sebe ze hneď by si sa buchla do neho lebo je proste úžasný 😂🤦🏼♀️. By som ho ja osobne poslala na plaváreň
Troska inteligencie a niektoré veci si iba mysliet a nehovorit, iba sa podla nich správať. To, ze to vyslovil, uz nie je moc dobre. Netreba o vsetkom kecať
Ja si myslim, ze tvoj frajer zaujal fajn postoj a poviem to rovno - coraz viac poznam takto uvedomelych ludi, ktori sa nechcu vrhat zo vztahu do vztahu, potom sa zbytocne trapit, davat do vztahu nieco bez toho aby vedeli, ze to ma naozaj realny zmysel.
Zial, dnes je je vela veci obratenych a potom aj mnohe zivoty ludi su pokazene, nestastne, plne bolesti.
Je velmi mudre najskor sa spoznat a zistit ci ideme pokracovat vo vztahu a ideme do toho celym srdcom.
Ako pisem - poznam viacero takychto vztahov, dnes uz vsetko manzelske vztahy, a aspon z toho co ja vnimam, velmi kvalitne vztahy.
@zmrzlinka2021 Máš pravdu hlavne sa pred cca mesiacom rozišiel, tak nechce ísť zo vzťahu do vzťahu ako sa mi vyjadril čo chápem..povedal, že nechce ísť do niečoho bezhlavo
Autorka,
aj ludske srdce ma svoje hranice, hlavne ak je citlive a vnimave a preto ja mu rozumiem a rozumiem, ze nechce aby si aj ty bola zbytocne zranena, ked po 2-3 mesiacoch by ste sa rozisli.
bože kam sa ponáhľaš povedz mi. teraz sa rozišiel., samozrejme povedala by som ti to isté, po rozchode sa viazat je cesta do pekla. on este nie je von z toho vztahu a tak par mesiacov ešte nebude.
btw aj keby nebol po rozchode, mala rada. nikdy na nič netlač a nič neuháňaj. on chce vediet kto si a mala by si to chciet aj ty. aby si tu o dva roky nepísala, že si tehotna s alkoholikom a narcistom ktory bol prvy rok uplne super 😀
Ide o projekciu. On do teba projektuje svoje strachy, ty sa nesmieš namotat atd pricom to hovorí hlavne preto, aby sa on sám nenamotal. Väčšinou ked toto niekto povie a správanie ma iné, je za tým projekcia a vlastne si treba len otočiť. Môžeš byt v klude a dalej normalne funguj, čas sám ukáže, co bude ďalej.
Čo ukázal čas? Ste spolu alebo nie?
@drakvak nie on chcel, ale ja už nie 🙂
Jasne, nie je nic lepsie ako co najviac dokonale poznat toho, s kym zamyslas serioznu buducnost.
Skor ma mrzi ze sa na toto pytas a pride Ti to zvlastne. Smutne pre dnesne vztahy... Ale kazdy je strojcom svojho stastia.