Názor na sex s ex

2. máj 2020

Ženy,možno stupidna téma,ale prosím,ak niekto zažil,napíšte mi reálne skúsenosti. Navrhli by ste expartnerovi sex,ak by ste boli po rozchode s ním sama a on tiež a za akých okolností? Za predpokladu,že ste sa úplne nedosekali a vedeli by ste,že o vzťah s ním už nestojite,no iného muža by ste si už cielene nechceli hľadať (z rôznych dôvodov,nemyslím sklamanie alebo niečo pod.)

katkaseiner
2. máj 2020

Fíha..príde mi to trochu zúfalé..

natalienka12
2. máj 2020

Ja nie, mám svoju hrdosť a takto by som sa nikdy neponížila.

puklica13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puklica13
2. máj 2020

Nikdy...ani omylom..v tom vztahu boli a su city..ak sa 2ja rozidu..aky je to potom pocit pri sexe? Milovat sa mas s laskou,vasnou...to je jedinecny pocit..ako to chces zazit s niekym k kym si sa rozisla?

deti95060810
2. máj 2020

tak to si vôbec neviem predstaviť...

autor
2. máj 2020

Ja som to už totiž zažila a bolo to asi najlepšie obdobie, malo to svoje čaro,ale udialo sa to v obrátenom garde. Teda on navrhol mne.takze teraz sa zamýšľam len nad tým,keď to navrhne žena,či je to rozdiel

suzitok
2. máj 2020

Podľa mojho nazoru, na toto musi mat clovek povahu ....mat s niekym sex len tak, iba zato, ze nemam nikoho ineho...a obzvlast nepredstaviteľné je to pre mna s partnerom po rozchode, pretože nikto sa nerozchadza iba tak, vzdy je tam nejaky dovod..
Ale ak to vam obom vyhovuje, robte si ako chcete, je to vasa vec...

kittyna5
2. máj 2020

Podľa mňa normálna vec 😉 keď chcete prečo nie

evkakozickova
2. máj 2020

Tak to asi musíš byť fakt riadne zúfalá však si niekoho na sex nájdi 🤷

evkakozickova
2. máj 2020

Však vyskúšaj aj niekoho iného nie ?😉😁

jany149
2. máj 2020

mám kamošku ktorá asi po 6 ročnom vzťahu a následnom rozchode ešte cca 2 roky spolu spávali....nakoniec to skončili....
dnes je už roky šťastná s niekým iným a majú spolu dieťa....
keď sme sa o tom bavili,spatne to hodnotila ako veľkú chybu,to že spolu spávali....

autor
2. máj 2020

@evkakozickova ono priznáva sa to ťažko,ale svojím spôsobom to zúfalstvo je.ani na sex sa chlap nehľadá totiž ľahko a nebudem brat hocičo,to nejde.

evkakozickova
2. máj 2020

Chápem tak si nájdi nejakého priateľa ja neviem nejakú novú známosť možno sa ty zapáči viac ako tvoj ex (zúfalí ľudia robia zúfalé veci )

autor
2. máj 2020

@evkakozickova bez šance,úplne bez šance,preto ma to tak drží.

princeznasevera
2. máj 2020

Ahoj ja son to zazila s mojim. Rozisli sme sa a po asi 3 mesiacoch sme sa stretli a skoncili sme spolu v posteli. Mozno ma baby odsudia ale nelutujem to pretoze o rok sa stane mojim manzelom. Drzal nas spolu sex pretoxe sme si ho obaja uzivali a verila som mu,ze sa mu nestane nehoda. No a casom sme sa znova zamilovali a sme doteraz spolu 🙂

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kathhii
2. máj 2020

Je to blbost, lebo potom to nie je ozajstny rozchod... Ak ste sa rozisli mali ste na to nejaky dovod... A sexom v tom vztahu pokracujete, aj ked len ciastocne. Mozno sex s nim bol super, a by ti chybal, no len takto sa od neho neodputas a bude to prekazka v nejakom druhom vztahu....

hefo
2. máj 2020

Situácia "mať sex s expartnerom" hovorí predovšetkým o tom, že rozchod v skutočnosti neprebehol, resp. nebol plne dokončený - v psychike je ešte medzi tými dvomi nejaké dosť silné puto (ktoré bude bezpochyby robiť problém pri ďalších vzťahoch). Jeden známy psychológ hovorí, že rozchod je až vtedy ukončený, keď si na expartnera človek spomenie asi tak často ako na Pythagora...

eliska13
2. máj 2020

Prečo je nový chlap na sex, vzťah bez šance?
Teda, keď sex s ex, tak aj vzťah a iba sex by som nenavrhla.

autor
2. máj 2020

@hefo ty si muž? Tak mi možno povedz tvoj mužský pohľad,keby ti prišla táto ponuka,ako by si reagoval?

autor
2. máj 2020

@princeznasevera tak mi prosím ťa napíš,ako k tomu stretnutiu došlo? Kto kontaktoval koho a za akých okolností?

hefo
2. máj 2020

Obvykle si muži nenechajú ujsť nejakú príležitosť k sexu, ale netuším, ako by to bolo v situácii po rozchode. Lebo nejaký dôvod na ten rozchod musel byť, tak asi to závisí na tom...

jaskolka
2. máj 2020

Mne by to prišlo nielen zúfalé, ale aj smutné. Akoby že "nemôžme byť spolu, lebo to proste neklape" ale aspoň ten sex nech nás ešte drží. Skôr byt na čas úplne single a dat šancu úplného vzťahu, nie sexovať s bývalým a tak vlastne stále to nepretat.

lucka_lullu
2. máj 2020

Ak nezatvoríš jedny dvere, nemôžu sa Ti otvoriť iné. 😉 Veľa šťastia.

evkakozickova
2. máj 2020

@jaskolka moja reč😉

iwesska
2. máj 2020

Ak sa s niekym rozidem tak preto,ze mi ten clovek lezie na nervy a necitim sa v jeho pritomnosti dobre. Neviem si predstavit aby sa ma takyto clovek co i len dotykal,nie to sa este na mne ukajal🤮 Ale mozno na to len nemam zaludok,alebo som malo vypocitava?🤔

sunny8
2. máj 2020

Keď je to ex tak to pravdepodobne pre niečo nevyšlo .. nikdy by som nemala sex s ex ani s nikým iným len milenecký pomer .. radšej nič ako takto

savoya
2. máj 2020

@hefo Porad aj mne ty si chlap.Velmi tuzim po jednom muzovi mali sme ten najlepsi sex na svete a spolocne orgazmy.Ano potrebujem ho len na sex ale on mi uz vobec neodpoveda na sms.Co mam robit?

ludovit11
2. máj 2020

A boli ste vôbec zosobášený ?

zuzkaz91
2. máj 2020

A to sama vyriešiť nevieš?ale takto zo seba onú robiť?