Názor na bývalú, kontakt v partii

15. aug 2024

Ahojte, začala som radiť s chalanom, ktorý je dosť môj taky sen, alebo spĺňa veľa toho čo som chcela, páči sa mi. Zatiaľ sa spoznávame. Čo ma však zarazilo, ma partiu priateľov, muži aj ženy, chodia spolu na výlety, grilovačky atď. No a povedal mi, že v tej partii je aj jeho bývalá, že zostali kamarátmi a zúčastňuje sa týchto skupinových stretnutí. A tak by ma zaujímal všeobecný pohľad na vec, koľkým ženám by to vadilo a koľkým nie. Aky máte na to názor? Za predpokladu, že aj vy by ste sa zúčastnili dajme tomu niekedy.

lonely66
15. aug 2024

ale joj.... toto tu už dnes bolo........

autor
15. aug 2024

@lonely66 fakt? Vieš mi dať link na tému?

bessie12
15. aug 2024

Nevadilo. To skôr jej by vadilo keby som tam prišla 😂😂 len s tým rozdielom, že by to bola súčasná partnerka môjho exa 😂

stela567
15. aug 2024

Úprimne mne by to vadilo. Som človek, ktorý páli mosty a s ex kontakt neudrzujem. Max keby sa náhodné stretneme, pozdravím sa opýtam ako ide život a to je všetko.

rachel36a
15. aug 2024

Mne by to nevadilo...my mame v partii môjho ex...chodime na výlety, grilovacky a pod...mojmu muzovi to tiež nevadí...je to bývalý, nevidím dôvod prečo by to malo vadit

tulik123
15. aug 2024

Asi zavisi ako sa rozisli aky mali vztah pripadne ci uz ma aj ona noveho frajera. Neda sa to tak zovseobecnit. Ale ja som skor tolerantnejsia a aj som na to v predoslom vztahu doplatila 😅 ale to som mala vycitit ze proste to ex nemal s nou vyriesene. S jednou ex mojho terajsieho partnera sme sa normalne parkrat stretli na takychto akciach v skupine a uplne v pohode lebo to mali normalne vyriesene a kazdy ma uz svoju rodinu.

svokrinjazykmonika
15. aug 2024

Mne by to vadilo

lonely66
15. aug 2024

nájdi si. nechce sa mi...

xinka12
15. aug 2024

Manzel ma partiu kamaratov a ma tam svoju ex. V zaciatkoch mi to vadilo, hlavne sa s nou stretavat ja. Teraz uz po tych rokoch nemam problem sa stretnut na akcii. Jedine co bolo tak ako jedina z partie nam nebola na svadbe, pozvana bola, nerobil sa rozdiel.

marianarem
15. aug 2024

Ja by som dala na svoj pocit, ked by som ich videla pohromade na nejakom stretnuti. Ono to vidiet, ci to medzi tymi ludmi este nejako iskri, ci su tam nejake city, alebo uz ostalo len kamaratstvo. Podla toho by som vedela, ci mi to vadi.
V okoli mam vselijake pripady a niekedy toto naozaj v pohode funguje. Poznam dokonca dve sestry, kde chlap najprv chodil z jednou a neskor zalozil rodinu s druhou. Ja osobne som tiez mala pocas VS taku lasku, kde sme ostali kamarati a chalan ma dokonca zavolal na dovolenku s nim a jeho dalsou priatelkou. To uz zase pripadalo cez ciaru mne, ale inac sme sa s tou babou normalne bavili, stretavali sme sa aj vsetci traja, pustila ho aj stretnut sa so mnou osamote. Ja som zase taky typ, ze to posledne, co by som robila, je balit partnera niekoho ineho, koho poznam, stretavam sa s nim a je mi aj sympaticky. U mna to bolo tak, ze akonahle mal tu novu partnerku, tak pre mna uz neprichadzal do uvahy, vobec som sa niecim takym nezaoberala.
Takze uvidis sama, ked tu ex uvidis osobne, mozno je ako ja 🙂

pralinka25
15. aug 2024

nie je ex ako ex. a je aj dost rozdiel ak by sa stretaval len vyslovene s nou a ine ak je sucast jeho partie. to sa oddelit jednoducho neda a ziadat po nom aby sa vzdal svojich priatelov je dost nefer. rovnako tak vylucit ju z partie len preto ze on ma iny vztah? tiez uplne odveci.
ja som vzdy volila system zapadnut do partie a vzdy sa mi to osvedcilo.

annamarin
16. aug 2024

Veď ak pojdu ako partia vonku - zavolajú aj teba aj ju aj jeho a uvidíš ako sa bude ku nej správať. Myslim, že tam najviac uvidíš, či ti to vadí alebo nie. Podľa mňa počkaj na takúto chvíľu. 😇