Ahojte pani, oslovujem tuto neustale narastajucu cast muzskeho osadenstva modreho konika so ziadostou o muzsky pohlad na vec.
Som rozvedena, sportovkyna, charizmaticka, financne nezavisla a mam deti.
Mam rada muzsku spolocnost. Ale zas a dookola sa mi stava, ze ked najdem v muzovi kamarata, tak skor ci neskor zacnem citit, ze chce nieco viac. Minule som citala teoriu ze muzi maju radi slobodne mamicky, lebo tie im vzdy daju. Tak mozno je to tym. Neviem. Kazdopadne, taketo vztahy ukoncujem, lebo sa v tom necitim komfortne.
Po dlhom hladani som nasla jedneho dobreho kamosa, pri ktorom mozem byt uplne otvorena, mozme spat vedla seba a k nicomu nedochadza. Napriek tomu, sa uz parkrat stala situacia, kedy som zostala trosku na pochybach, ci naozaj za tym nie je nic viac.
Raz mi hovoril, ze mal so mnou eroticky sen.
Nedotykame sa navzajom ziadno, ani tam nie su ziadne sexualne narazky, ale zvykne mi okomentovat postavu (len pozitivne), vsimne si novy mejkap, obcas mi ocumuje zadok.
Teraz som od neho dostala vianocny darcek. Sportove nacinie k sportu ktoremu sa venujeme spolocne. Ja som mu nikdy nic nedala. Tak som necakala ze on teraz da nieco mne. Stretavame sa pri sporte alebo s detmi priemerne raz za tyzden (sme z ineho mesta).
Prosim. Pani. Vsak robim z komara somara a dokazete mat normalne taketo priatelstvo so zenou a nemusim za tym nic hladat. Nerada by som o tohto kamosa prisla.
Diky! 🙂
@ erotický sen je viac ako isté že myslí na teba ako na ženu a nie len ako na kamošku. S darčekom sa snaží priblížiť a on očakáva pravdepodobne viac ako len dobre kamarátstvo. Prečo sa ho to neopýtas?
Nie som sice muz, ale neexistuje, ze do teba nie je zamilovany 😅
Prepac ale tvoj príbeh znie vymyslene. Neviem si predstavit v akej situacii by zena chcela spat vedla muza a neočakávala ze chemia zaúčinkuje.
Priatelstvo medzi muzom a zenou neexistuje. Odpovedz si na otazku preco vyhľadávas spolocnost muzov a dostanes odpoved na otazku co s nimi dalej.
Viem, že ťa zaujíma nazor mužov, tak sa hádam nenahnevas, ak prispejem. Ja na kamarátstvo medzi mužom a ženou verím, sama takýchto kamarátov mám a to dlhoročných, ale nikdy by som si vedľa kamaráta nelíhala do jednej postele 🙄. Toto je u mňa úplne za čiarou kamarátstva.
Ale mna by zaujimalo ine… preco tych muzov chces len ako kamaratov? Nemas potrebu najst jedneho, s ktorym okrem kamaratsvta budes mat aj plnohodnotny partnersky vztah?
A este si dost dobre neviem predstavit situaciu, pri ktorej ste spali vedla seba 😅
@sheila121 ale ale ale takto by sa to dalo otočiť aj na ženy ktoré si tu vylievajú zlosť na mužoch
@madeincssr ano, je velmi slusny, gentleman, dobrak, vzdy mi pomoze. Ja som praveze zadana, takze o to viac nechcem za kamarata niekoho, kto odo mna nieco ocakava.
Ale neviem ako funguje s inymi ludmi, mozno sa tak chova ku kazdej zene a ja si zbytocne namyslam. Bodaj by! 😀
@markusrasford no, takze vylucujes moznost ze by to mohlo byt len z kamaratstva? ja som zadana. on sa aj zbezne pozna s mojim partnerom.
@madeincssr Klobúk dole 👌. Ako sa ti podarilo na základe úvodného príspevku uhádnuť, že táto žena je zadaná? 😃
@hugger ja som bola pracovne vo viedni, on tam kedysi zil, tak prisiel za mnou a podelili sme si izbu. Mala mat oddelene postele ale nakoniec nemala. Tak sme spali spolu v jednej. Ale uplne bez kontaktu. Nedotykame sa navzajom.
Vyhladavam spolocnost muzov lebo milujem sport a som sutaziva a bohuzial, nepoznam ziadnu zenu ktoru by moje oblubene sporty bavili alebo by mi v nich stihala. Hram rada napr aj sach, to tiez moc zien nehra. Cize primarne mi ide o naplnenie mojich zalub a keby som nasla zenu s ktorou si rozumiem a stihala by mi, tak by som to velmi uvitala.
Zatial som taku nenasla
@grof_monte_christo no len som sa spytal na vazny dovod odmietania vztahu so skvelym slusnym partakom. Tento bol najvaznejsi a najpravdepodobnejsi.
@grof_monte_christo vysvetlujem vyssie. Stalo sa to viac menej nedopatrenim a kazdy spal na svojej polovici. Uplne bez kontaktu. Ja som inak zvyknuta takto zdielat postele, chodim casto na sluzobky aj s kolegynou a nie raz sa stalo ze miesto single beds sme mali jednu double. Aj so sefkou som uz takto spala v jednej posteli 😀
A ano, ja tiez verim na priatelstvo medzi muzom a zenou, len ci aj muzi na to veria 😀
Resp mala som takeho kamosa uz, ten mi bol ako brat, kludne v objati sme mohli spat a nikdy ani naznak nicoho. Len sa odstahoval do afriky.
Tento kamos mi tiez pride ze by to mohlo byt v pohode, len som teraz po tom darceku ostala taka neista. Uz aj na meniny mi doniesol. Alebo raz som mu povedala ze by som si v piatok dala vino, tak on nakupil niekolko druhov, ze aby som si vybrala. A ja som nakoniec vobec nepila. Tak mi to bolo potom aj luto. Ale on je mozno len taka povaha proste. Ze naozaj za tym nie je nic viac.
@vanilkovazmrzka vysvetlujem vyssie. Ja mam partnera, len on nezdiela moje zaluby, tak hladam inych partakov/partacky.
To nie su kamaráti ale čakatelia na vztah alebo aspon na sex.
Jedine co ich od ich delí od toho aby sa stali partnermi alebo milencami su tvoje hranice. Zrus ich a mýtus o priateľstve medzi muzom a zenou zanikne.
@madeincssr
@grof_monte_christo ano. Mohla som hned napisat, ze som zadana, neprislo mi to dolezite.
Tento kamos by bol na papieri idealny partner pre mna, on je naozaj uzasny clovek, pekny muz, vsetkym kamoskam by som ho dohodila. Len z mojej strany tam nie je chemia.
On mi inak od zaciatku hovoril ze nikdy uz ziadnu zenu nechce, tak aj preto myslim, ze by to mohlo byt ok a je proste len taka mila povaha
@ to nebýva prekážka že sa oni poznajú. Možno by ťa mohlo zaujímať čo všetko bolo vtom erotickom sne
@hugger takze Ty vyznavas nazor ze ked zena prejavi zaujem o sex s nezadanym muzom, s ktorym si je blizka na kamaratskej urovni, tak vacsina muzov ju neodmietne?
@markusrasford mna prekvapilo ze mi vobec hovoril o tom ze mal so mnou eroticky sen 😀
@hugger ale existuju
teoria ze muzi maju radi slobodne mamicky, je asi riadna blbost 🤣 ale neviem, slobodne mamicky vyjadrite sa, davate vzdy?😜😹 Moj nazor je ze neexistuje kamaratstvo medzi muzom a zenou, jedine ze je chlap buzna alebo maju tak blizky vztah od detstva, ale to uz skor ako brat a sestra. Stale je to o tom, ze niekto chce skor ci neskor nieco viac. Ja zenu s ktorou sa poznam aj si rozumiem nazyvam skor znama ako kamartka. Ked ti povedal, ze mal s tebou eroticky sen, tak asi ho aj fyzicky pritahujes. Ze ti cumi na zadok, tak z toho by som vedu nerobil, chlap ma na to oci aby sa pozeral a ked mas pekny zadok tak preco by sa nepozrel. Cize moj nazor, chce ta osukat😎
@hugger Myslíš mojich partakov a kamarátov? Možno to boli v minulosti čakatelia na vzťah, ale toto máme už dávno za sebou a sme len kamaráti.
@markusrasford zasa tie sny netreba precenovat. Mnohi vieme, ze sen (a je jedno aky, ci eroticky) casto byva sialenou nezmyselnou skladackou zo starsich a aktualnych prezitkov. Takze ak je ten muz len otvoreny, uprimny, tak AUTORKE o tom porozpraval ako o zaujimavosti.
@. chcel ti naznačiť že je to viac ako si myslíš ty. S kamarátkou nemavame erotické sny
Ak sa okolo teba motá tak nieco chce. Sex akebo vztah.
Existuje mala divná skupina muzov (patrím do nej) ktori by sex bez vztahu odmietli. Vacsinou.
Tak my s muzom na priatelstvo medzi muzom a zenou verime. Ja mam kamaratov, on ma kamosky. Ale je vela ludi, ktori neveria a nikdy to nedokazu brat len kamaratsky. Moze byt, ze si pre vacsinu muzov aj pritazliva, to tiez nie je kazda zena, takze si viac v ohrozeni, ze to nebude len kamaratstvo.
Ak chces kamosku, mozes skusit aj tu na MK, vela zien tu dava prispevky, ze hlada kamosku. A co citam diskusie, chodia sem naozaj vsetky mozne typy zien, aj take, ktore bavi sach alebo rozne "muzske" aktivity.
@duunlo za seba napisem, ze ako som sa rozviedla, tak strasne vela muzov sa zacalo okolo mna tocit. Ako keby vetrili lahku korist 😀 takze preto by som tej teorii aj verila 😀
Ale uz mam dost rokov na to aby som mala sex len tak s hocikym, ja si to rada vychutnavam totiz 😀
My zeny si to vieme predstavit aj praktizovat/vlastna skusenost. Za muzov neviem povedat, tu mam zasa skusenost, ze kamarati len ak sa neda viac, pritom viac by chceli samozrejme. Vzdy som u kamaratov vnimala zaujem ako mna o zenu.
Rada nerada... Ak je to slusny muz a pojde mu o viac, mozes ho ohladuplne, bez urazania odmietnut, ak mas na to dovod. A uz bude na nom, ako sa k tomu postavi, ci o neho prides. Ty si zadana?