Ahojte je normalne ak rodinna znama jej v noci grca dieta ani do skolky nesla a v ten den pride ku nam na navstevu doma mame 4rocnu a 5 mesačné dievcatko a pride sa hrat. Vecer uz aj jej druhy chlapec grcal a rano hnackoval my este nic ale cakam ze co.
najradšej by človek otvoril dvere a vyhnal... nechápem takýchto ľudí.
@kittykat22 uz som jej to pisala teraz si myslela ze pomiesala jedlo tak jej bolo zle
Minimálne ťa o tom mala oboznámiť. Nasrata by som bola riadne.
@januska12323 oznamila ze pride mladsie dieta lebo je doma so starším na navsteve som nepočítala (pisala ze v noci grcala lebo zle pojedla veci)
@lela867 fajne. nabuduce da urcite vediet 🙂
Čo znamená príde sa hrať? To má od vás kľúče?
@kittykat22 ako to myslis?
@lela867 tak, sú dve možnosti. Jedna je "po mne potopa". Druhá je, že si myslela, že to bolo niečo jednorazové, napr. nesadla dieťaťu večera. Vyvracalo sa, do škôlky ho nechcela hneď zrána šupovať, lebo človek predsalen nevie ešte ráno, či je to jednorazové, alebo problém. Keď však do poobedia bolo dieťa ok, normálne jedlo, pilo, tak sa rozhodla ísť na návštevu, že asi je teda všetko ok. Nepoznám ju, ale mne sa to často stáva pri teplotách, že sú to "jednovečerové" záležitosti.
Nikdy by som s nou uz neprehovorila. Absolútne NEEMPATICKE správanie.. keby mam jedno dieťa 4+, okej, síce ja by som ani to nerozdychala, ale bábätko?! Koniec. Zdvihlo mi tlak aj za teba
Jedna moja znama mi to raz urobila. Odvtedy sa jej vzdy pytam, ci su uplne zdravi. Neviem, ci to niektorym nedochdza alebo co
Keď dieťa nedám do škôlky, tak určite sa s ním nepôjdem ani po návštevách flakat.
nie, nie je to normalne, totalne bezohladne spravanie
co nesedi doma? ...a este ked vie, ze v danej domacnosti je babatko😢