Návšteva svokry zo zahraničia

12. sep 2023

Dobry den,
s priatelom ktory nie je slovak mame dieta.
Potencionalna svokra chce prist na navstevu aby videla male. Ja som ju este tiez nevidela, ak neratam fotku, takze to bude nasa premiera. Ja jej jazyk neovladam, takze tipujem ze priatel bude moj translator 😀
Otazka znie, to ju mam zobrat aj k nasim domov a zabezpecit tlmocnika?

kiki68
12. sep 2023

Ak mas moznost, tak tlmocnika. Nakolko sa tak vyhnes situaciam, kde nedokaze s veci vysvetlit. Dost to pomoze ( moji rodicia ked pridu, tak uz po rokoch lepsie, ale prve tri roky musel vzdy niekto tlmocit). Inak by to bolo asi trapne ticho a hmm hmmm

babababka
12. sep 2023

Tlmočník,cudzí človek.Nech priateľ prekladá.A myslím si,že si porozumiete aj rukami,nohami.Aspoň pozdraviť,poďakovať,pochváliť bábätko by ste mohli v jej jazyku aj tvoji rodičia.Poteší ju to.

januska12323
12. sep 2023

Za celý čas tehotenstva ste sa ani jedna strana nenaučili základné vety? Existujú rôzne aplikácie, ktoré naživo prekladajú reč, tlmočníka by som neriešila.

colsami
12. sep 2023

A je hned nutne ju brat domov k Vasim, je to ocakavanie jednych alebo druhych rodicov? Ak je to zatial len priatel a ak ste sa este nevideli ani raz v zivote Ty a ona, ci do toho hned tahat aj Tvojich rodicov 🤷‍♀️ ak je to ich/svokrin navrh, ok,... Ale bezne sa rodicia navzajom zoznamuju neskor nez sa zoznamis s matkou frajera Ty.
Tak nech mate pekny spolocny cas, translator je vyborny napad, nech nepokukujete po sebe potichu.

lienka9
12. sep 2023

A kolko ste spolu s partnerom,za ten cas ste si ani raz nevolali cez skype alebo nieco? Preco nemoze tlmocit aj u vasich partner? Ved hadam s nimi nepojdes sama,ked ani ty jazyk neovladas..a ked mate take vztahy,ze s tebou sa vidia po neviem akej dobe pr ykrat tak k rodicom je ich podla mna uplne zbytocne brat.teda ak nebyvate v jednom dome..

svetlonos
12. sep 2023

Ahoj,
google translator je super vec. Hned na zaciatku treba upozornit na preklepy ako: uz sa tesim ako sa spolu vyspime a podobne vtipnosti 😁
Takto sa bavili manzel moj aj sestrin s nasou mamou - slovensky nevedia.

kika147
12. sep 2023

@svetlonos aké super by bolo keby tvoj manžel “povedal” tvojej mame “už sa teším ako sa spolu vyspime” 😂😂

svetlonos
13. sep 2023

@kika147
No prave podobny preklep sa stal mame so svagrom. Ten na nu nechapavo pozeral a vysvetloval - cez google. A ona stale trvala na svojom 😂 Prelozili jej to uplne zle - teda, ze sa uz tesi kedy bude chodit u nej vyzleceny 🤣🤣🤣 On za chvilu pochopil, ze blby preklad. Zavolal segru, ona v krci od smiechu a mama nechapala co sa deje - jeden divne pozera druha sa rehoce. Sestra jej prelozila teda ako ho chce vidiet naheho tak si to vysvetlili o co realne slo. No bola to zabava 😁

kika147
13. sep 2023

@svetlonos 😂😂😂tak to by som sa vaľala po zemi od smiechu😂😂