Návrat k ex

8. aug 2023

Vrátili ste sa niektoré k ex manželovi, kde z jeho strany rozbil neverou vzťah kde bolo maloleté dieťa, ale pod príčinu za rozpad vzťahu za vzniknutú neveru nesiete a uvedomujete si zodpovednosť a vinu aj vy, rozviedli ste sa a nejaký čas rozumej 3 r. žil každý z nás svoj život s inými partnermi, ale spoločné dieťa túži mať kompletnú rodinu a povahovo a psychicky to nesie veľmi ťažko všetko aj akceptovanie nových partnerov z oboch strán, ku otcovi nechce absolutne chodiť, odmieta, kvoli inej žene a vaš parner by bol v jej očiach zatiaľ iba ako kamarát kt. s nami nebýva, a ziadny minimalny kontakt medzi nimi vznikol zatiaľ. Vratila by sa žena k ex mužovi? Vrátili by ste sa kvoli dietatu nech prosperuje ako ma, nech žije, nech sa teši, a materialne veci by tiež mala lepšie, život na pomoc by bol ľahší a pre ňu tiež.

sejjby
8. aug 2023

Dieťa nie je tmel na vzťah

rebrambora
8. aug 2023

NIE

mondolina
8. aug 2023

kvôli dieťaťu určite nie.

syslik81
8. aug 2023

v ziadnom pripade ak je dovod len dieta - nikdy by som neklamala a nepredstiera stastnu rodinu .. dietatu treba ist aj prikladom a ked sa raz daco rozbije ostane to pokazene ... rodinu mu mozes dat aj s inym lepsim partnerom

petronelag
8. aug 2023

To by mohlo vyjsť dobre, len ak by to chceli obaja partneri, uvedomili si, že spolu im bolo lepšie, sú aj také prípady.

rozkvet1
8. aug 2023

Vrátiť sa k ex je ako pozrieť si znova ten istý film a dúfať že sa v tom filme niečo zmení

stanulienkat
8. aug 2023

V žiadnom prípade. Máte pred sebou minimálne 40 rokov života. Si ochotná toľko žiť v klamstve a nelaske, alebo sa budete rozvádzať keď bude dieťa v puberte? Bude to pre dieťa vhodnejší vek? Pretože takýto vzťah vám nevydrží. Prečo idete vztah lepiť teraz? Prečo ste ho nelepili vtedy? A vtedy mu nezáležalo na dieťati, keď podvádzal? Teraz už áno? Milenka ho odkopla? Neklamte dieťa, neklamte seba. Máte celý život pred sebou, tak ho užite tak, ako sa má.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
8. aug 2023

Nie nevratila

lonely66
8. aug 2023

kvoli dietatu nikdy.

luccija
8. aug 2023

A je medzi vami ešte niečo?rozprávali ste sa, že by ste to dali znova dokopy?

terina25
8. aug 2023

Nie

huxy
8. aug 2023

NIE!!!! Ani omylom

saraxyz
8. aug 2023

Vrátila som sa a zistila som, ze "dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš" 🤣

deti95060810
8. aug 2023

po 3 rokoch? u mňa by už bolo všetko dááávno stratené, takže ani náhodou...

deti95060810
8. aug 2023

len taká otázočka - koĺko má dieťa rokov?

viestta
8. aug 2023

A ten tvoj byvaly sa chysta vzdat partnerky? Ci budete velka rodina s dvoma gazdinami v jednej kuchyni?

alickapusinka
8. aug 2023

Nikdy sa nevracaj k nemu. Ani kvôli dieťaťu. Chvíľku bude dobre a potom to iste. Nevera je niečo čo by som nikdy neopustila a ak si zdravá a nechceš chytiť nejakú pliagu od ex tak na to ani nepomýšľaj. ON ťa klamal a TY mu chceš dať šancu. Nevera u mňa nikdy sa nedá odpustiť,

janetinka27
8. aug 2023

Ahoj, dieta nebude prosperovat ako ma, ak nebude vidiet vzor funkcneho vztahu, lasky, obety, vzajomnosti. Ak dokazete fungovat ako sudrzny par, prejavovat si naklonnost, mate rovnake hodnoty, drzite spolu v otazkach vychovy atd, tak potom to mozne je, ale tak asi nedokazete fungovat.

777januska777
9. aug 2023

Ja by som to asi skúsila napraviť, skúsiť si nejaké rande, bez toho aby o tom dieta vedelo. Keďže ako sama tvrdíš, tak si urobila chybu aj ty a nesieš za neveru svoj diel viny. Neviem podla mňa to za pokus aspoň stojí, ak to chcete obaja.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
9. aug 2023

@jj298 niekedy sú na vine obe strany. Možno sa hádali, mali málo sexu, možno odmietala sex, rozprávať sa s ním, nevieme čo tam bolo. Málokedy je vina iba na strane muža. Nvieme ako sa ona k nemu chovala. Možno ho k tomu donútila svojim správaním. Je veľa vzťahov kde po narodení detí sa žena upne na deti a muž je na vedľajšej koľaji a nepomáha vysvetlovanie , ako sa cíti. Nie len v oblasti sexu ale celkovo vzťahov. Rozprávanie sa, pozornosť. Tak to rieši tak, ako to rieši. Nie je to šťastné riešenie, ale v tej chvíli sa mu to zdá asi pre neho naj a stane sa.

kvetinka75
9. aug 2023

autorka - kvôli dieťaťu nie. Deti nie sú blbé, časom zistia, že tam niečo nie je v poriadku. A ako si to vlastne predstavujete, že budete spolu. So všetkým komplet? Alebo si každý bude žiť svoj život a budete sa tváriť že ste spolu. Neviem si predstaviť, ak si on niekoho nájde, ako by to fungovalo z dlhodobého hľadiska. Keď nemáte byť spolu kvôli sebe, tak kvôli dieťaťu určite nie.

huxy
9. aug 2023

@kvetinka75 vôbec nie je nevera to správne riešenie. A len zbabelec a úbožiak to bude riešiť neverou. Ak mali problémy, tak to mali riešiť spolu, rozprávať sa, vykomunikovat si to. Ak by to neriešili alebo jeden z nich nemal záujem o vyriešenie problémov, tak si mali ísť každý vlastnou cestou. A nie hľadať útechu inde. To spraví len človek bez chrbtovej kosti. A taký si v žiadnom prípade nezaslúži žiadnu druhu šancu.

777januska777
9. aug 2023

@jj298 neviem, ale autorka to napísala. Ja vychádzam, len z jej textu. Ona musí vedieť aké to medzi nimi bolo a co sa tam všetko stalo.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
9. aug 2023

@huxy ja som nepísala že je to správne. Ale žiaľ nie sme dokonalí a ľudia robia chyby. Stalo sa. A na druhej strane, možno to on chcel riešiť. My nevieme ako to u nich bolo. Poznám taký ppár kde on sa snažil a ona všetko ignorovala. Nevidela dôvod prečo by sa s ním mala rozprávať. totálne chladná osoba. Tak si on našiel niekoho. Nakoniec sa rozviedli a on je šťastný vo vzťahu s inou a kamarátka až časom priznala, že chyba bola na jeje strane v jej chovaní. Sama ho od seba odohnala.

kvetinka75
9. aug 2023

@jj298 nemusí ísť iba o sex. Možno sa potreboval s niekým rozprávať, s niekým komunikovať a nakoniec to skončilo pri sexe. nevieme ako tobolo. Ale určite nie asi tak, že si zmyslel že ju podvedie ahovoto. Hlavne keď autorka priznáva aj svoju vinu. Tak niečo tam asi bolo.

777januska777
9. aug 2023

@huxy áno máš pravdu, ale to je tvoj pohľad a ja s nim súhlasím, ale tak každý sme iní. Často to aj tu na koniku vidíme, že tie vzťahy nie sú také jednoznačné, ludia sú zloziti. Poznám vzťahy, kde nevera bola a skúsili to znovu a sú spolu spokojní a povzniesli sa cez to (ja by som sa cez neveru nepreniesla). Ale tento príbeh nie je o mne a o tebe, ale o autorke, ktorá rozmýšľa zeby to skúsila a môže to byt správne rozhodnutie aj nemusí, to zisti ona.

huxy
9. aug 2023

@kvetinka75 to nebola chýba, nemyslím že ju podviedol len raz. To muselo byť x takých chýb. A keby si dotyčný uvedomil, že pochybil, oľutoval to, tak podľa mňa by sa v prvom rade ani vtedy nerozišli. Ako píšem, mali to riešiť najskôr medzi sebou a nie zbabelo utekať inde.