Ahojte, potrebovala by som počuť váš názor, čo môže v tom byť. Prosím už na začiatok, neodcudzujte ma.
Ozval sa mi bývali, po dlhšom čase. Vlastne sme sa navzájom pripomínali každý mesiac. Rozišli sme sa v zlom, bola v tom kamarátka, uprednostňoval ju, necítila som sa pre neho prioritou, väčšinu sme sa hádali pre ňu.
Prekvapilo ma, že sme sa dokázali normálne baviť a naznačil mi, že nikdy mi netvrdil, že bol sňou, ale ja už mu neverím. Hrozne ho zaujímalo, čo mám nové v živote, ak som spomenula iného muža, cítila som žiarlivosť. Potom sme sa odmlčali, zablokoval ma znova, ale na ďalšej sieti to nechal voľné... Môže byť v tom to, že to ešte nemá v sebe uzavreté?
Ja som to viacmenej uzavrela, ale ta konverzacia sa ma trochu dotkla.
@deti95060810 návrat je myslený ako jeho znovuobjavenie, že sa pripomenul...systém tomu priradil taký názov
A ty to máš uzavreté ? Mne môj ex tiež veľakrát vypisoval a ani by ma nenapadlo o ňom základe tému , nakoľko pre mňa bol vzťah minulosťou .
Keď vieš ako končí jedna kniha (v tvojom prípade zle), chce ju ešte raz prečítať? Koniec bude stále rovnaký. Nechala by som to tak, neozvala by som sa
v nadpise máš návrat bývaleho? chce sa aj vrátiť ?
áno myslím si že to nemá v sebe uzatvorené....