Návrat bývalého

gerber58
10. júl 2024

Ahojte, potrebovala by som počuť váš názor, čo môže v tom byť. Prosím už na začiatok, neodcudzujte ma.
Ozval sa mi bývali, po dlhšom čase. Vlastne sme sa navzájom pripomínali každý mesiac. Rozišli sme sa v zlom, bola v tom kamarátka, uprednostňoval ju, necítila som sa pre neho prioritou, väčšinu sme sa hádali pre ňu.
Prekvapilo ma, že sme sa dokázali normálne baviť a naznačil mi, že nikdy mi netvrdil, že bol sňou, ale ja už mu neverím. Hrozne ho zaujímalo, čo mám nové v živote, ak som spomenula iného muža, cítila som žiarlivosť. Potom sme sa odmlčali, zablokoval ma znova, ale na ďalšej sieti to nechal voľné... Môže byť v tom to, že to ešte nemá v sebe uzavreté?
Ja som to viacmenej uzavrela, ale ta konverzacia sa ma trochu dotkla.

deti95060810
10. júl 2024

v nadpise máš návrat bývaleho? chce sa aj vrátiť ?
áno myslím si že to nemá v sebe uzatvorené....

gerber58
autor
10. júl 2024

@deti95060810 návrat je myslený ako jeho znovuobjavenie, že sa pripomenul...systém tomu priradil taký názov

lindous
10. júl 2024

@gerber58 ja si tiež myslím, že to v sebe ešte úplne neuzavrel - zrejme rovnako ako ty, ale zároveň nemám pocit, že by mal záujem obnoviť vzťah, to by komunikoval inak a jasne… neviem čo od takéhoto kontaktu očakávaš ty, ale podľa mňa si tým len navzájom zbytočne motáte hlavu

lenka.25
10. júl 2024

A ty to máš uzavreté ? Mne môj ex tiež veľakrát vypisoval a ani by ma nenapadlo o ňom základe tému , nakoľko pre mňa bol vzťah minulosťou .

sisska96
10. júl 2024

Keď vieš ako končí jedna kniha (v tvojom prípade zle), chce ju ešte raz prečítať? Koniec bude stále rovnaký. Nechala by som to tak, neozvala by som sa

rorino
10. júl 2024

@gerber58 keď to skutočne v sebe uzavrieť ,žiadna komunikácia sa ťa nedotkne a bude ti jedno,či žiarli,či je len zvedavý,a hlavne,či ťa blokne len na jednej sieti,alebo na všetkých.Pises,že máš už v živote nového chlapa,tak šup,dup rýchlo uzavri toho starého.

gerber58
autor
11. júl 2024

@lindous presne si myslím, to isté čo vy. Možno len záujem o to, ako žijem po dlhom čase. Žiadala som ho nech ma už nekontaktuje v minulosti. Chcela som si to s ním urovnať, nuž neodpovedá. Treba to nechať ísť s už viackrát sa k tomu nevracať. Keby má záujem, tak odpovie.

gerber58
autor
11. júl 2024

@lenka.25 v texte je spomenuté, že to mám viacmenej uzavreté, to neznamená, že je to úplne. Znamenal pre mňa veľa. Každý je iný, nemusím reagovať práve ako vy.

gerber58
autor
11. júl 2024

@sisska96 asi je to lepšie ako vy píšete

gerber58
autor
11. júl 2024

@rorino áno, veď ja si uvedomujem, že nie je normálne aby som zisťovala jeho dôvody, kde ma zablokoval, kde nie. Cítim, že len každým rozhovorom sa tá jazva čo mám otvrorí a on si príde a znova odíde.

rorino
11. júl 2024

@gerber58 tak držím palce,nech sa rýchlo zahojí,😉