S partnerom mám 5. ročného syna s hendikepom nepil tak často možno som to prehnala surovo som ho vihodila po dvoch mesiacoch si našiel náhradnú rodinu už je tomu rok a pol možno by som prijala návrat povecte mi svoj názor vrátil sa niekomu byvaly
po dvoch mesiacoch si našiel novú rodinu? akosi rýchlo, vôbec o vás nebojoval. Vykašľala by som sa na neho. Syna máš doma? a či chodí do MŠ, alebo do DSS?
čím skôr si zariadiš život podľa seba tým lepšie pre teba...
Po 2 mesiacoch má novú rodinu? No strašne tá ľúbil a aj syna, keď o Vás vôbec nebojoval
Prosím tá, neponizuj sa a nechci ho už spat
@zedena naozaj potrebuješ k hendikepovanému dieťaťu ožrana? Nepil tak často, ale je to jasné, že by sa to stupňovalo, že? On má inú rodinu, takže je to aj tak bezpredmetné
@elizabet173 máš úplnú pravdu
@deti9506081 pôjde do normálnej školí budem žiť preňho nech je tam kde je
@zoro9836 to potom ale sj svedčí o tom, ako vážne si ten vzťah bral a čo pre teba tvoja priateľka znamenala, keď si si do týždňa našiel ďalšiu. Nejde vôbec o čakanie v kúte, ale keď raz niekoho milujem a záleží mi na ňom, tak nie som schopná do týždňa po rozchode zažívať to isté s niekým iným. 😄 a autorka mala s bývalým ešte aj dieťa. To je o to horšie, že nezabojoval o svoju rodinu. Keď chlontal, mohol prísť a povedať, že nebude. Miesto toho si našiel pomerne rýchlo nový vzťah. To tiež svedčí o jeho charaktere. A byť tebou, tiež by som sa tým veľmi nevystatovala. Ženy si nejdu zrovna nohy dolámať za niekým, pre koho sú len jednou z možností.
Nie ono to nikdy nebude ako predtym ked si už našiel inú rodinu.