Návrat bývalého

zedena
12. júl 2022

S partnerom mám 5. ročného syna s hendikepom nepil tak často možno som to prehnala surovo som ho vihodila po dvoch mesiacoch si našiel náhradnú rodinu už je tomu rok a pol možno by som prijala návrat povecte mi svoj názor vrátil sa niekomu byvaly

ninusa221
12. júl 2022

Nie ono to nikdy nebude ako predtym ked si už našiel inú rodinu.

deti95060810
12. júl 2022

po dvoch mesiacoch si našiel novú rodinu? akosi rýchlo, vôbec o vás nebojoval. Vykašľala by som sa na neho. Syna máš doma? a či chodí do MŠ, alebo do DSS?
čím skôr si zariadiš život podľa seba tým lepšie pre teba...

pribinak
12. júl 2022

Po 2 mesiacoch má novú rodinu? No strašne tá ľúbil a aj syna, keď o Vás vôbec nebojoval
Prosím tá, neponizuj sa a nechci ho už spat

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
13. júl 2022

@zedena naozaj potrebuješ k hendikepovanému dieťaťu ožrana? Nepil tak často, ale je to jasné, že by sa to stupňovalo, že? On má inú rodinu, takže je to aj tak bezpredmetné

zedena
autor
13. júl 2022

@elizabet173 máš úplnú pravdu

zedena
autor
13. júl 2022

@deti9506081 pôjde do normálnej školí budem žiť preňho nech je tam kde je

au1994
17. júl 2022

@zoro9836 to potom ale sj svedčí o tom, ako vážne si ten vzťah bral a čo pre teba tvoja priateľka znamenala, keď si si do týždňa našiel ďalšiu. Nejde vôbec o čakanie v kúte, ale keď raz niekoho milujem a záleží mi na ňom, tak nie som schopná do týždňa po rozchode zažívať to isté s niekým iným. 😄 a autorka mala s bývalým ešte aj dieťa. To je o to horšie, že nezabojoval o svoju rodinu. Keď chlontal, mohol prísť a povedať, že nebude. Miesto toho si našiel pomerne rýchlo nový vzťah. To tiež svedčí o jeho charaktere. A byť tebou, tiež by som sa tým veľmi nevystatovala. Ženy si nejdu zrovna nohy dolámať za niekým, pre koho sú len jednou z možností.

zedena
autor
17. júl 2022

@au1994 ďakujem za váš názor nerobte si hlavu stoho komentára možno tiež je jeden stych uboziakov

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zedena
autor
18. júl 2022

@zoro9836 ja som myslela na toho autora .na ktorý ste reagovali že opustil priateľku a po týždni si našiel inú😃

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz