Naťahovanie sa o peniaze

martinaa354an
29. sep 2024

Mám na vás otázku... Som muž 53 rokov. Mal som priateľku, veľmi som ju mal rád . Mala, má, 43 rokov. Neriešil som nikdy peniaze, posledný mesiac som jej dal niekoľko 100 eur na ženské procedúry. Na poslednom stretnutí som potreboval hotovosť, tak som jej kúpil niečo v podobnej cene , išlo o sedem eur. Stalo to 10 eur, s tým, že som jej povedal, že potrebujem tých 7eur. Dala mi 5 a ďalšie už boli problém.. bolo to trochu zamotané, a fakty boli takéto. Veľmi ma to nahnevalo, že sa tu naťahuje somnou o 2 eurá, napisal som jej , že by som sa za seba hanbil, a je mi z nej na zvracanie.. neviem, aký je dnes svet, môj názor je, že ak ťa niekto ľúbi, takéto somariny by nemal riešiť. Ja osobne by som sa naozaj hanbil sa takto správať.. čo vy na to?

januska12323
29. sep 2024

Čo?

sara07
29. sep 2024

a to je problém vybrat hotovost z bankomatu dá sa aj menšia suma

viestta
29. sep 2024

ja sama som z tych 10, 7, 5 a dvoch € taka zamotana, ze vobec netusim co riesis. Ale ked uz je byvala, tak asi si to vyriesil, takze vec povazuj za vybavenu.

jaskolka
29. sep 2024

Ešte raz... O co ide?

mane01
29. sep 2024

@martinaa354an moj nazor: nerozumiem takymto vztahom. Ja si platim vsetko sama a neocakavam od chlapa, ze mi bude platit kadernicku alebo ine veci. Takze zrejme bude ta tvoja byvalka nejaky vychcalek, ked od teba berie, ale naspat neda ani za nic.

alickapusinka
29. sep 2024

TY si žene napísal pre dve eura že TI ma vratiť a napisal si jej že sa ma hanbiť a že Ti je na z nej na vracanie.Pýtal si vratiť 2 eura a nemal si problém jej dať 100 eur a teraz TI jej z nej na vracanei pre 2 eura.Mne je s teba na vracanie.Dúfam že už si jej ex.

0silvia0
29. sep 2024

@martinaa354an ano, je to dost zamotane, vobec netusime o co islo. Skus si to este raz precitat a ozrejmi to podrobnejsie. Ak si nemal hotovost a potreboval si od nej pomoct a ona zrazu odmietla, hoci predtym si financoval vacsinu ty, tak to bola nejaka vychcana osoba a dobre ze si sa jej zbavil.

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@alickapusinka nie, dal som jej na kaderníka, a ďalšie veci 500 eur. Asi týždeň predtým Nemal som hotovosť tak som jej cez kartu niečo kúpil , čo potrebovala s tým, že mi dá tých 7 eur.

earlgrey
29. sep 2024

@alickapusinka Nepochopila si to..on potreboval 7 eur, dohodli sa, že on jej niečo kúpi (zaplatí kartou) a ona mu dá hotovosť 7€...on jej to kúpil a ona mu dala 5€...a už tie 2€ nedala lebo s tým mala problém...tak jeho sa dotklo, že on peniaze dával atď. a ona trapoši kvoli 2 eurám 😁
Že jej nerobilo problém si od neho nechávať platiť drahé procedúry atď. ale už mala problém dať mu 2€.
Toto by vytočilo aj mňa a je to aj taká skuška, či je ten druhý ochotný pomôcť.
Ja som známemu požičiala väčšiu časť peňazí, ktoré mi samozrejme spláca dodnes...s tým nie je problém, ale keď som ja potrebovala pomôcť s niečim, tak už problém bol...a toto človeka naštve...

juliacenc
29. sep 2024

Nechapem

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@earlgrey 👍👍👍

0silvia0
29. sep 2024

@martinaa354an to bezne chlapi davaju zenam-priatelkam na procedury 500 euro mesacne?

Nie je to tak, ze tu hotovost jednoducho nemala? Aky iny dovod by mala robit cirkus za 2 eura?

tundra
29. sep 2024

@martinaa354an cisto matematicky,ona je pre teba, hodna 500€,ty pre nu 5€.Co z toho vyplyva🤔

name_354
29. sep 2024

No ja si myslím ze vas vpodstate len vyuzivala pre peniaze.
Ak vas ma rada aj ona tak si myslím ze nebude problem vam dat tych 7€ ked vy ste jej dali 500€ alebo ak zistíte ze vas len vyuzivala tak sa s nou rozídte a potom uz odporucam obrátiť sa na pravnika ak by vam peniaze nechcela dat. Alebo dohodou aj s majetkom

dskjhfdlkdjhl
29. sep 2024

@martinaa354an Bol si jej dobrou penazenkou.

name_354
29. sep 2024

@0silvia0 to by aj mna zaujímalo.

name_354
29. sep 2024

@martinaa354an vyuzivala ta

tykat
29. sep 2024

@martinaa354an taketo vztahy ...dal som jej 100 na kadernika... potom som potreboval hotovost a nedala 7 ale 5 a ja som jej predtym kupil za 10...
Naco jej davas na kadernika? Nema na to? Naco potom pytas 7€?
Mne je toto cele proti srsti aby mi muz daval na paradu alebo si pytal peniaze. Bud mame spolocne financie a nikto nikomu nedava alebo si kazdy financuje svoje sam.
Taketo tanecky okolo penazi mi vzdy pridu ze jeden v tom vztahu vyuziva toho druheho.

palicka
29. sep 2024

@juliacenc ani sa nesnaž. Ja som to čítala 2x a ak som pochopila nepochopiteľné, pán sa tu prezentuje, aký je veľkorysý, investoval 500e do priateľky a potom jej mal čosi zaplatiť za 7€, no tie chcel späť a ona mu dala len 5 a koniec lásky.
Autor- ak je toto pravda, na to existuje v ciselnikuMKCH diagnóza so správnym číslom…

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@name_354 no, všetko to prišlo tak postupne. Zvykala si, až stratila súdnosť

earlgrey
29. sep 2024

@palicka nepochopila si to...

palicka
29. sep 2024

@earlgrey obavám sa, že ty nechápeš…

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@martinaa354an nedostávala mesačne nič, to by som klamal, ale mali sme plány, až sa to takto preklopilo

earlgrey
29. sep 2024

@palicka ja som to pochopila presne tak, ako to myslel 😁

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@martinaa354an ale je fakt, že som nikdy od nej nechcel platiť za piatkové večery, kupoval som jej topánky, veľa, pomáhal s deťmi a ak bolo možné a trebalo, požičiaval som jej náradie na záhradu, prípadne opravoval, čo bolo treba

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@tykat nebol čas ísť do bankomatu? Jednoduché , prosté

sense
29. sep 2024

Tak spoznal si jej charakter

earlgrey
29. sep 2024

@martinaa354an To máš jedno, čo si ty robil pre ženu, máš ponaučenie, že si jej nestál ani za tých 7€...do budúcna nekupuj, neplať, nepomáhaj finančne...a choď si vybrať z bankomatu hotovosť, ktorú budeš mať stále pri sebe, aby sa takáto situácia už nezopakovala...tú ženu prenechaj ďalsiemu blbcovi (prepáč), ktorý jej bude dávať peniaze a všetko kupovať...akože ja chápem, že pinda je v dnešnej dobe drahá (v podstate si platil nepriamo za sex)

tykat
29. sep 2024

@martinaa354an a ty si nemohol? Proste niekto niekoho vyuziva. Otazka je kto koho.

hendikep
29. sep 2024

@palicka Ty si mimo, on potreboval 7€ v hotovosti, tak frajerke kupil nieco co potrebovala za 10€ aby mu tu hotovost dala, lenze ona bola ochotna dat mu len 5€ napriek tomu ze predtym jej kupoval veci v radoch 100€