Niekedy som si tu vsimla, ze to zeny spominali, ze si tu nasli priatelky, ako? Fakt ma zaujima ten proces, zapacila sa jedna druhej v teme? A napisali si? Alebo si pisali v skupinach?
Ako ste sa tu spriatelili? Nech si precitame peknu temu dne ked je tak uprsano
Spoznala som tu viacero kamaratiek, s ktorymi som v obcasnom kontakte(mimo mk, tu uz ani nie su...) a jednu fakt skvelu kamosku, s ktorou som v dennom kontakte a hoci nas deli pol krajiny, par krat sme sa aj stretli 🙂
ale ako prebehol ten uvod, neviem si to realne predstavit, proste ste si napisali ohladom nejakej temy a potom ste si pisali vela? Pride mi to sialene romanticke 🙂
@aaadkaaa to sa tak dobre cita, lebo mne to tu pride velmi nevrele a drsne, som tu len kratko, tak je mile vediet ze sa tu tvoria aj priatelstva
viac žien tu má názory, ktoré sú mi sympatické, ale zas na druhej strane, klávesnica toho znesie...ja si priateľov hľadám zásadne v realite, nie virtuálne
Našla som tu známe, ktorým som niečo predala, vyrobila, odporučila lekárov a sme v kontakte, ale nie sú to priatelstva
aj kamošky aj zákazníčky-v skupinách
nie priamo na MK, ale na inej appke-Babatko.sk, uz tam davno nechodim, ale nasla som tam kamosku, s ktorou sa pravidelne stretavame a naozaj sme si "sadli", s dalsou si pisem, a jedna kocka z MK zije tu blizko a tiez si obcas napiseme, dlho sme sa ale uz nestretli
Závisí od cloveka-ja som taky typ ze nemám problém sa k niekomu prihovoriť ci už v čakárni, autobuse atď.
Napríklad som sa prihlásila na komparz do filmu kde som hrala uctovnicku a boli sme tam dve čakali sme tam dlho 6 hodín to cele trvalo normálne sme sa skamaratili, veľmi zlate dievča zistili sme ze sa aj poznáme, niekedy sme sa stretli v autobuse dali sme sa do priateľov na FB a určite sa ešte stretneme. Proste ja osobne nemám problém nadväzovať kamarátstv 🙂
@ariannazara to je vyborne aj ja to robim, priniesla som si to z juznej europy kde som dlho zila ale hlavne u mladsich generacii vidim az take opovrhnutie ked sa prihovorim
Áno, našla som si a sme v kontakte cez FB, ženy tu už nemajú účet, je to už viac ako 10 rokov a asi aj atmosféra na fóre bola úplne iná. Za posledné roky som nenadviazala už žiadne osobné kontakty.
Tu na MK som spoznala jednu babu, píšeme si celkom a plánujeme sa stretnúť niekde vonku, keďže bývame blízko, ale len tak si píšeme a radíme, nič extra.
A v podobnej skupine ohľadom pôrodnice som tiež spoznala jednu a s tou som skoro denne v kontakte, posielame si hlasovky, videá, fotky , dosť sme si sadli. Len býva trošku ďalej, ale tiež už máme v pláne stretnutie doma, takú dlhšiu kávu 😂
Asi 2 mi písali také, čo sme si vôbec nesadli, mali sme dosť odlišné názory, a je to v pohode, nie vždy ti každý sadne.
Som tu registrovaná 15 rokov, vtedy na začiatku áno, aj sme boli v kontakte cez FB. Teraz je celé fórum o inom, ide to dolu vodou už niekoľko rokov.
ja som tu napr. spoznala maminu dcérinej spolužiačky... veľká náhoda 🙂 odvtedy si píšeme dosť často a hlavne vtedy, keď naše dcéry chýbajú 🙂 sem tam sa vidíme aj v škole 🙂 a je to dcérina najlepšia kamoška v triede 🙂
@zuzanockamt cim myslis ze to je ked si tu 15 rokov, mas nejaky postreh co sa na zenach zmenilo?
Autorka
Áno, mám - viac agresie, vulgárnosti, urážania, osočovania. Iný názor sa neberie, len názor väčšiny. Toto pozorujem už niekoľko rokov. Kedysi sa tu ženy viac podporovali, držali spolu.
@zuzanockamt Zuzka, prosím čítaj si príspevky, ktoré tu dávaš .
Ja som sa tak spoznala na mojej svadbe ešte v roku 2016. Občas sme si napísali, potom sme zistili ze bývame neďaleko seba 30km.
Odvtedy sme kamošky rovnako sa nám narodili chlapcekovia a sme kamošky do dnes. Stretávame sa, píšeme denne, telefonujeme.
Príde mi ze sa poznáme celú večnosť ale spoznala som tu viac ludi. Ešte jednu kamošku tu mam tiež, spoznali sme sa tu ako nestretavame sa lebo sme od seba ďalej ale píšeme si tiež na dennej báze.
Napríklad na MK som mala možnosť stretnúť osobne napríklad ankabal, podľa mňa sa tu dá nájsť dobrá komunita žien. Niektoré odtiaľ poznám roky, sledujem ich aj na instagrame obcasne si píšeme. ;)