Našli ste si kamarátky aj neskôr?

11. apr 2024

Nemám veľa kamarátiek.mám 2 také dobré kamarátky.im najviac dôverujem.povedala by som, že to nie sú kamarátky ale priateľky. ale chcela by som ich mať viac.ani nie priateliek ale kamarátiek.stretnúť sa občas u niekoho doma alebo niekde na káve.v mieste kde bývam ja, je veľmi málo mladých ľudí.tí čo sú akoby si nikoho nechceli pustiť medzi seba.pozdravia sa porozprávajú sa a tým to hasne.majú svohe rodiny, starých ptiateľov a nových už nehľadajú.našli ste si kamarátky aj neskôr?po 35?v práci alebo niekde inde?alebo ste skôr mali kamarátky z detstva a nové ste už potom nemali/nehľadali?stačili vám tie z detstva resp.strednej školy.

mane01
11. apr 2024

Tak u mna kamosky z detstva su take, ze ked sa stretneme, tak len small talk a tak. Zijeme ine zivoty, nemame nic spolocne. Ale potom mi ostalo par kamosiek, s ktorymi sa obcas stretnem, jedna zo strednej, par z vysky a jedna z byvalej roboty, no a najnovsie mam kamosku z poslednej roboty. Obcas vybehneme na kavu, vino… vztahy, ktore tak nejak prirodzene zapadli prachom neriesim. Clovek sa meni a tak sa menia aj ludia okolo neho. Je to v poriadku. Cize u mna najviac kamaratske vztahy vznikli v skole alebo v praci… ale ja sa nerada zoznamujem, tak mozno ine baby to maju inak…

siska53
11. apr 2024

Jasne, nasla.. v 35 sa mi narodilo prve dieta a teda ku kamoskam z zs, ss a vs pribudli aj ihriskove, po vyske samozrejme aj kamosky ci kamosi z prace, po navrate z rodicovskej mam zas kamosky a kamosov v praci..

fairyy
11. apr 2024

mne z detstva a skolskych cias neostala ziadna kamoska...vsetky co mam su z dospeleho zivota uz najcastejsie nejak cez pracu, ale nie vsetky su moje kolegyne ...bud su to partnerky kolegov alebo z nejakeho skolenia...ci z firemnych dobrocinnych akcii a podobne

ivangeline
11. apr 2024

Našla. V práci. Na ihrisku. V spoločenstve. Vo farnosti.

barbora0308
11. apr 2024

@fairyy Napodobne ☺️

gerber58
11. apr 2024

Mne by stačili aj tie 2. Keď som si nimi istá a je mi s nimi dobre, to je najdôležitejšie.
Zase na druhej strane, nie je nikdy neskoro nájsť si kamarátky, len aby boli správne. Nejde o kvantum, ale kvalitu. Zoznamky, alebo nejaké združenia, záujmy môžu pomôcť ;)

lylyjana
11. apr 2024

Ja mam velmi dobre kamosky z kazdeho zivotneho obdobi: 1 zo skolky, 2 zo strednej, 1 z vysky ale nasla som si aj kamosky po 30tkr v praci a aj super mamicky som stretla a sme tiez fajn kamosky. Takze urcite je to mozne 😊

nifnea
11. apr 2024

2 kamaratky je celkom fajn.viem asi po com tuzis. Aj ja potom tuzim ale nejako to nejde.ja som mala kamosku, dobru,vela casu sme travili spolu ale potom uverila zlym reciam na mna a odvtedy sa so mnou nebavi,nechce pocut ani pravdu odo mna a odtrhla aj ostatne kamosky co sme boli spolu.pridali sa na jej stranu lebo jedna s nou pracuje a nechce zlo v praci, dalsia je je neter a stvrta proste ide s nimi..tak som zostala bez kamosky ja. Ani neviem ako. Kamosili sme sa aj rodiny viacere,len zial ona je silny typ tak odtrhla odo mna aj tie.ale to je tema o inom. Mam este potom jednu kamosku ale ona je velmi naladova i ked inak fajn baba a jednu ktora vecne nema cas. 😕a taktoez je to tu tak ako pises ti co su partie medzi seba uz nepustia novych znamych.tak som sama. S manzelom to nefunguje. Do prace som nastupila ako posledna do 15r kolektivu tak tak je to tiez velmi tazko.tiez tam maju uz svoje partie.asi je moj osud takyto. Ale nevesaj hlavu u teba to moze byt inak.

lulu0123
11. apr 2024

Jasne, nasla som si kamaratky na ihrisku s detmi. Chodime obcas sadnut vecer von aj bez deti. Pomozeme si navzajom. A dokonca ked najstarsia nastupila do skoly, skamosili sme sa s rodicmi jej spoluziacok a stretavame sa aj cez vikendy. Ideme spolu na chatu. A to som mala pomaly 40. Stale sa da.
A aj v praci sme si s 2 babami sadli tak,ze sa stretavame aj mimo prace.Este sme aj rovnako odchadzali na matersku,tak sme kavickovali s detmi.
Inak sa stretavam s kamoskami z vysky a zo strednej skoly.Ale to je tazsie,kedze byvame vsetci v inych mestach.
Takze som potrebovala kamosky aj v meste kde byvam.

domkakvet
11. apr 2024

Ano nasla som si v praci velmi dobre kamosky.

nifnea
11. apr 2024

@lulu0123 toto velmi zavidim take stretavanie aj s rodicmi.musi to byt super.

vilma7
12. apr 2024

Nasla, aj v 45

cacianka
12. apr 2024

Ja v 50 - 56, aj neskôr, a viac kusov 😉