Potrebujem poradiť, či robím niečo zle. Našla som si priateľa, ktorý je bývalým partnerom mojej švagrinej (môj brat má ženu a kedysi spolu randili). A tu nastáva problém: ona žiarli a nechce, aby sme boli spolu. Dokonca už aj brata postavila proti nám, a tiež rodičov. Čo mám robiť? Keď máme nejakú oslavu, vždy musím prísť sama, alebo keď ideme po meste, brat si ma hneď zavolá nabok a prednáša mi, prečo som stále s ním. Mám 19 rokov, bývam s rodičmi a ešte niekoľko rokov musím, ale už mi to lezie na nervy.
@zuzanita1609 v pohode
Tak na rodinnu oslavu nie su povinni ho volat. Ani Ty ho nemusis zatial nosit na vsetky rodinne oslavy a zalezitosti. Na taketo akcie som chodila az s vaznymi znamostami, nie s kazdym frajerom a navyse ak tam bola takato minulost. Ako dlho ste spolu? Travte cas spolu vy dvaja a do buducna sa uvidi ako sa to vyvinie.
švagriná to evidentne nemá s ním ukončené keď žiarli :D iný prípad by bol keby jej spravil niečo zle
@colsami Sme spolu skoro rok
A ten chlapík má koľko rokov?
@tina1549 Neurobil jej nič zle, dokonca aj ona tvrdí aký je super ale, že nie pre dievča ako som ja
@januska12323 25
Toto je aj tak z dlhodobeho hladiska neudrzatelne. Si mlada, najdi si niekoho ineho.
Jediny kto ma problem je tvoja svagrina. 🙂 To ze jej to s nim neklaplo ma akoze znamenat, ze pre zbytok svetovej populacie je nedotknutelny ci co? .....
Svagrina ocividne nema nieco v sebe uzavrete, tento problem si musi vyriesit ona sama - a tak by som jej to aj odkomunikoval.
@zelenina1 Lenže, keď ma ona problém tak musia mať všetci lebo ich nahuckala.
V poriadku. Trepezlivo vysvetli ostatnym aj svoju verziu.... Ak jej stale budu drzat stranu, tito ludia asi za vela nestoja 🙂
Kludne povedz svagrinej, ze o svojich vztahoch rozhodujes iba ty. A nech ti uz nic na tuto temu nehovori, nebudes ju pocuvat.
Tak povedz, že ti švagriná nedala celý zoznam všetkých chlapov s ktorými chodila alebo spala a s ktorými sa nesmieš stretávať. Okrem toho si dospelá.
A potrebuješ chodiť na tie oslavy? Asi by som sa im na ne vykašlala, zablahoželala by som oslavencovi a potom si urobila program s partnerom.
Tak je to asi pre nu neprijemna situacia. A ako si sa s nim zoznamila? To je totiz aka nahoda, ze zrovna s nim?
@lilitela Zoznámili sme tak, že som mu oskrela trošku auto, keď som parkovala pri Kauflande. Nechala som na seba kontakt a tak to išlo ďalej
Trochu chapem aj ju (vratil sa jeh do života nejaky ex) a tvoj brat ma pred očami chlapa, ktory kedysi "prašil" jeho ženu a teraz "praši"jeho sestru. Sorry za vyraz. Vaši rodičia sa len pridali k vacšine (sťažujucim sa). Možno to chce čas. Ak by videli že si s nim trebars rok šťastna, je to važne a neventiluje si ani jedrn z vas niečo voči švagrinej , tal to možno prehrmi. Ako Ti niekto pisal, nevoď ho teda na oslavy zatiaľ, nech si nerobite dusno hned na začiatku ajv rodine aj vo vzťahu.
Oh, vieš ako musí zle znášať švagriná, že je s tebou? 😅 veľa žien neznesie takú vec, hlavne keď ide o rodinu no. Tak čo už, buď pochopí, že si pre neho lepšia alebo ma smolu 🙂 veď pre niečo sa predsa rozišli. Hlavne nech teraz nerobí problémy 🤷♀️
Ja som si zacala s bratrancom mojho ex a bolo mi uplne jedno, co kto hovori 😅 uz mame spolu dieta
@romiada presne toto napadlo aj mne. nielen švagriná žiarli na autorku, lebo autorka to má s frajerom fajn, kým švagriná nemela... ale aj autorkin brat musí byť na prášky, keď má pred očami chlapa, ktorý nakladal jeho súčasnú ženu 😀 toto si vystihla absolútne presne.
nuž, autorka, vidím to do budúcna biedne:
1. buď sa s ním rozídeš a budeš mať pokoj v rodine
2. ostaneš s ním, ale naštrbíš vzťahy v rodine. čiže počítať s tým, že na všetko ostanete sami alebo s pomocou jeho rodiny.
@lonely66 no ju ma pred ocami jej ex,bratranec jej frajera. Ano brat je blizsi vztah nez bratranec,ale je to to iste
Keďže máš len 19, je dosť veľká šanca, že váš vzťah aj tak časom nevydrží, takže neviem prečo celá rodina hneď robí paniku. Proste sa s ním stretávaj mimo rodiny zatiaľ, aby si ich nedráždila. Ja som v takom veku tiež nenosila frajerov na rodinné oslavy. V podstate až manžela a nato ty máš času dosť.
🤔
Tak ja poznam aj sestry, kde jedna zalozila rodinu s byvalym priatelom druhej. Zvladli to, po rokoch to uz nikto neriesi. Ja myslim, ze je sanca, ze ak vam to bude dlho fungovat, tak si rodina zvykne.
To že si mladá neznamená že to nevydrží 🧐 ja som s mužom od 17tich a ťahá mi na 40. Určite by som švagrine ani bratovi neustúpila, si dospela osoba a prečo by si mala obetovať svoj vzťah a niekoho s kým ti je dobre len preto že dospela vydatá ženská sa správa ako urazené decko💁♀️
S rodičmi by som si v klude sadla, vysvetlila a priateľa zavolala domov a normálne ho predstavila.
Normálny muži nerastú na strome a nezakopneš každý deň o jedného.
Určite neobetuj svoje šťastie/spojkony život na úkor iných 😘
Bud to svagrina nema uzatvorene. Alebo naopak. Ma s nim nejaku skusenost (mozno aj neprijemnu o ktorej ty nevies) a nechce aby si dopdla podobne. Len ty to vidis stale svojimi ocami.
Mozno jej raz podakujes. A mozno jej dokazes ze ked sa to nepodarilo im podari sa vam. Ona predsa moze byt spokojna ze nasla niekoho lepsieho.
Moja kamoška sa vydala a jej švagriná si tiež našla priateľa, jej bývalého. Tam to nikto neriešil, jednoducho sa zobrali, majú deti, normálne všetci komunikujú. Kamoška nemala žiadne námietky.
Sadni si so vsetkymi a najma so švagrinou, nech ti povie v com ma problem, co presne jej na nom vadi. Vekový rozdiel je v pohode. A pokial ti to konštruktívne nevysvetlia, tak nevidis dovod to ukoncit.
Poviem to takto. Je ti snim dobre. Rozumiete si vo všetkom? Nerobí ti zle. Ale je k tebe pozorný, galantný atď. Srala by som na švagrinu. Je to tebe cudzia osoba. A reči tipu vekový rozdiel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 môžeš ostať
No,nie všetko,čo ostáva v rodine je dobré 🤭😁. Prepáč, trocha sarkazmu...