Našla som mu v mobile fotky a videá nahých žien

12. máj 2024

Ahojte, môjmu priateľovi som našla v skrytej sekcii fotografii v telefóne nahé fotky a videá žien. Posielali mu to oni a on si to ukladal, bolo ich tam strašne veľa. Už ma raz aj podviedol ale odpustila som mu. +keď si píše s nejakou babou tak si maže správy. Strašne ma to trápi a neviem čo mám robiť, je to podľa vás u chlapa normálne? Ako sa ho mám nato spýtať aby nevedel že som mu bola v telefóne?, je to dôvod na rozchod? Ak sa vám stalo niečo podobné, ako ste reagovali ? Trápilo to aj vás?

tamta
12. máj 2024

Tak ked nevera pre teba nebola dôvod na rozchod...

amonet
12. máj 2024

dievca pozbieraj svoju hrdost a sebauctu a pakuj sa prec🤷‍♀️

dzulli1980
12. máj 2024

Dôvod na rozchod bola už tá nevera, ktorú si mu odpustila ... a prečo? ... podviedol raz, podvedie zas ... takíto záletníci sa nemenia ... začni si vážiť samu seba.

thirstymonk
12. máj 2024

Ty uz si davno mala od neho odist. Normalne to nie je a vidis, ze ta povazuje len za sex toy. Byt tebou, proste bez vsetkeho zmiznem zablokujem a uz ma nikdy neuvidi a neupocuje.

marianarem
12. máj 2024

Jedna nevera sa este mozno nejako prijat da, fotky nahych bab mozno tiez, ak je inac chlap verny a dobry partner. Ale dokopy to je uz trochu moc, toto jednoducho monogamny clovek nebude, mne by to.vadilo.

daniela2202
12. máj 2024

Aké znamenie ešte potrebuješ, keď ťa aj podviedol .... je jasné u neho, že pro jedno kvítí - slunce nesvítí.....pošli to do prdele a budeš lepšie spávať 👉👉👉

januska12323
12. máj 2024

Netrápilo by ma to, skôr jeho keď by dostal tým mobilom po hlave.

h2
12. máj 2024

Odpoviem len na otázku, či je to dôvod na rozchod: áno.

sissy27
12. máj 2024

My ti mame povedat, co je dovod na rozchod? Hadam ty musis vediet, ci ti toto vyhovuje alebo nie 🤦🏼‍♀️

cimage
12. máj 2024

Nie, nie je to normalne. Vobec si nevazi, ze si mu dala druhu sancu a tu vidis, ze sa nezmenil. Takze si uz zasluzi len zbalit veci a nakopat do xxx (dopln si podla uvazenia).

denisa0504
12. máj 2024

Toto všetko doteraz pre teba nebol dôvod na rozchod? To sa musíš pýtať či je toto v poriadku? Tak ja sa teraz pýtam teba, čo také by musel spraviť, aby si ho konečne poslala do.... niekam?? To si musí spraviť grupáč priamo pred tebou a vo vašom dome, alebo kedy pochopíš, že je to debil, ktorý ťa má za handru a podvádza ťa kde sa dá? 🤦‍♀️

fantaghiro21
12. máj 2024

Este si stale s nim?
Kazda minuta navyse ,je hlupost...
Ak ziadne deti nie su...na co pre pana?

marca12
12. máj 2024

Preco si zeny myslia,ze taketo spravanie je u chlapa normalne???? A este ho ospravedlnuju,ze su to pudy. Hlupost. Jasne,ze to nie je normalne. Len chrapuni sa takto správajú,ktory cely zivot ziju v jednom velkom klamstve.

veronka1996
12. máj 2024

Dnes ešte existujú také blbky, ktoré posielajú cudzím mužom (rozumej: takým, ktorí nie sú ich stabilní partneri) svoje nahé fotky? Nestiahol ich len z OnlyFans alebo TikToku?

autor
12. máj 2024

@veronka1996 žiaľ, je ich veľmi veľa, a mladučkých 16-19 smutna doba …

autor
12. máj 2024

@veronka1996 nie nestiahol, posielali mu ich na snapchat

marrynka112
12. máj 2024

Keď ťa už raz podviedol už si s ním dávno nemala byť...pre mňa je nevera neospravedlniteľná a oproti nevere sú fotky v mobile "slabý odvar"...podviedol ťa,odpustila si a on očividne pokračuje...povedz mu čo máš na srdci a nepočúvaj sľuby ale odíď on si z teba robí v podstate srandu...

marrynka112
12. máj 2024

Keby som toto našla ani sekundu by som nečakala a už vôbec nie keď by ma už raz podviedol....bez debaty a poviem ti narovinu nebuď sprostá a choď preč

danica2711
12. máj 2024

ostala si s ním aj potom, čo ťa podviedol, zjavne si mu to neodpustila, keď mu podozrievavo lezieš do mobilu, dôvera v prdeli, trápiš sa - načo ti to je? Lebo lepší nejaký ako žiadny, či čo?

sevrin
12. máj 2024

To je na rozchod toto, načo je s tebou, keď si píše s inými a sťahuje si ich fotky s holými chacharami?

Nič mu nehovor, proste mu len povedz, že sa chceš rozísť, že ho už neľúbiš, blabla, nejaké omáčky. O fotkách nič nehovor.

reisi
12. máj 2024

Nic sa svete by ma neprinutilo byt s takymto chrapunom. Nerozumiem tomu naco ti je? V sekunde by ma nebolo a nie o tom pisat na net a dumat ci s nim zostat. To uz ozaj na tomto svete kazdemu druhemu cloveku zdravy rozum nefunguje?!

ns994
12. máj 2024

Rozmyslam ci je to pravda alebo dalsia fake tema. Ale spat k teme.
Trapia ta fotky. A podvadzanie ta netrapilo ? Akosi mi to hlava neberie.
Je to dovod na rozchod ? Ano. Ten bol uz ked ta podviedol. Naco si snim ? Ze sa zmeni ? Taky sa nezmeni. A ze si bola v jeho telefone a ako mu to mas povedat ? Dievca zlate to by bolo to posledne co by ma trapilo.

feb13
12. máj 2024

Nie, nie je to normalne. Je to uplne chore.
Ano, je to dovod na rozchod.
Normalne mu povedz, ze si mu to nasla v telefone. Ano, urobila si nieco, co sa nema, ale aj on urobil nieco, co sa nema, takze nema ti co vycitat. A nebude mu na skodu, ak dostane od teba velmi hrubu spatnu vazbu o svojom spravani predtym nez odides. Lebo takito sa vzdy vyhovaraju, je to nic nie je, ze si vymyslas a ze kazdy chlap toto robi, alebo ze je to kvoli tebe, lebo nie si dostatocne atraktivna atd. Ale nie, problem je v jeho hlave.

petra92
12. máj 2024

Nooo musí mať asi poriadne plné vrecká a zlatého vtáka, keď si ešte s ním 🤔inak nechápem prečo ste zo seba robíš handru. Odporúčam testy na pohlavné choroby, pre istotu 🙄

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
12. máj 2024

Ano je to dovod na rozchod.

lindusss2016
12. máj 2024

Ak by ti tu aspon jedna napisala, ze to je normalne, tak by si sa s tym asi uspokojila, ze? No kazdopadne verim, ze aj ked tu taku odpoved nedostanes, tak sa s nim nerozides a nadalej budes zatvarat oci, az kym nenajdes nejaku vo svojej posteli 🤷