Náš vzťah je v koncoch

26. júl 2024

Máš vzťah je v koncoch. Cítime to obidvaja, odpaľovanie konca je trápnie a zároveň strach že budeme bez toho druhého. Máme deti tak sa snažíme to ťahať hlavne kvôli nim. Ja mám stach, s deťmi s domu pôjdeme k rodičom na zapadakov. Ako to zvládnuť?

vyrovnanaosoba
26. júl 2024

Rodičia pomôžu na začiatok, ty do prace, deti do škôlky, školy. Začneš odznova. Nezabudni na výživné 💪

thirstymonk
26. júl 2024

Ťažko radiť, keď sami neviete, čo chcete... na vzťah treba dvoch. Ak obidvaja odiaľujete koniec, zrejme tam je šanca na záchranu. Ale... musíte chcieť obaja.

deti95060810
26. júl 2024

urobiť hrubú čiaru a začať odznova - samozrejme ak sa dá a je ochota u oboch...

vikt123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. júl 2024

Dievčatá, neviem čo mám robiť. momentálne čakám, bo on si zobral čas na rozmyslenie. Tak čakám. Neviem do kedy. Toto ma ničí, že neviem do kedy budem čakať. Keby som vedela, v piatok sa porozprávame, čakala by som do piatku. Ako prežiť to čakanie? Ide víkend, milujem sobotné ranné pitie kávy

autor
27. júl 2024

V noci nemôžem spávať, v robote je toho veľa, potrebovala by som prázdnu mysel. Keby som vedela, ano ideme ďalej, začnem podnikať kroky, áno nejdeme ďalej začnem podnikať kroky. Neistota, čas má nici. Všetko sa tak pomaly vlečie

rudko62
27. júl 2024

Napis mi. Diky.

autor
27. júl 2024

@rudko62 nie, ale ďakujem

maja923
3. aug 2024

Tak ako to dopadlo?