Ahojte.. asi sa chcem len vyrozpravat , nemam sa komu. Mam vztah sme spolu 4roky mame aj dcerku. No nas vztah ide dolu vodou. Mame oddelene izby vobec intimne spolu nezijeme.. Uz som to aj prestala riesit. Ale v poslednej dobe stale porovnavam tento vztah so vztahom aky som mala s ex. Bol moja prva laska mozno aj preto.. neviem.. Hadali sme sa prezili sme si toho vela. On ma opustil lebo nebol vraj pripraveny na vztah(po 3rokoch co sme spolu boli aj sme spolu byvali) Ale boli sme mlady.. No on si asi po tyzdni zacas s inou.. Asi po mesiaci co bol s nou mi pisal ze ma chce a ze urobil chybu. No moja hrdost ma nepustila a potesila som sa ze si priznal chybu. Ostal s nou stala sa jeho snubenicou a po asi 2 rokoch ho opustila. Potom mi pisal znovu ze vie ako som sa vtedy citila.Asi karma.. a potom si nasiel novu s ktoru nebol hadam ani rok a porodila mu dieta.. No co je najviac mna poslal na potrat nikdy mu to neodpustim. Viem mala som sa rozhodnut inak no bola som zamilovana. Nebojte nebol by den kedy by som si to nevycitala. Mam krasnu zdravu dcerku a dakujem bohu za nu. Ale aj napriek tomu co sa stalo v poslednom case stale myslim nanho. Mozno je to tym ze som stale sama s malou mozno tym ze nemam pozornost od partnera neviem.. som strasne smutna zo vsetkeho..To uz nikdy nezazijem lasku? sex? nic.. Od mojho nemozem ist prec nemam kam. A dcerka je este mala.. Tak tolko moj vylev
@veronika4495 nic sa nestalo hadame sa kvoli blbostiam asi ako kazdy par. Len mam pocit ze uz jeden druheho neznesieme..A sme spolu iba kvoli malej. Ja mam rodinu len on,ze mozem ist ale bez malej.. Takze asi tak. Niekedy by som bola najrsdsej keby si niekoho nasiel zamiloval sa a dovolil nam ist prec. Nema to zmysel ja to sama dobre viem.
tomu sa hovorí spomienkový optimizmus, keď si pamätáme len to pekné... ak ťa poslal na potrat nie je to človek, za ktorým by si mala smútiť, skôr sa skús osamostatniť a usporiadať si súčasný vzťah, sú rôzne poradne kde by vám mohli pomôcť
Ahoj, nečítala som čo písali žienky, a len toľko som chcela, že namiesto porovnávania vzťahov by si sa mala zamerať na terajší vzťah. Ponorkovou chorobou trpí raz za čas každý vzťah. Vtedy si treba vstúpiť do spomienok zo začiatku vzťahu a pripomínať si prečo si sa zaľúbila do toho človeka. Treba vzťah budovať. Začať ale treba od seba a nie od toho druhého. Neviem ako staré máte dieťa, ale čo tak ho skúsiť začať spolu s ňou zapájať ho do spoločných činnosti. Nenásilným spôsobom mu skúsiť pripomínať čo ste spolu zažili. Čo tak ho začať chváliť a občas ho pohladiť? Skús trošku zapracovať na vašom vzťahu a začni ho zvádzať ak o neho stojíš. Vzťahy sa môžu aj napraviť. Nie ich rovno odpísať.
@martina1201 Keby to islo tak by to bolo super. No priatel je taky chladny.. Ja ho aj oohladkan aj sa pritulim ale on vydrzi 10 sekund a zacne hovorit co ho boli.. tak ja potom uz naladu nemam lebo viem ze sa proste nechce ani tulit ani ma objat.. A pootom sa citim ako vtierka a uz ma to nebavi. My chodime aj na vylety kvoli malej vychadzame si dobre len uz sa asi laska stratila. Vela krat som sa chcela rozpravat ale on akosi nema zaujem. Ani raz ho nenapadlo sa porozpravat.. mozno to je podla neho ok taky vztah. A minule ma uplne odbil ze on sex nepotrebuje on si odvykol jemu sa staci rozpravat.. tak asi tak
Celkom tomu nerozumiem, na jednej strane ho nenápadne sa porozprávať, na druhej strane mu to stačí namiesto sexu. Sťažuje sa čo ho bolí, pritom to vyzerá, že je relatívne mladý. Čo tak zistiť či nemá nejaký zdravotný problém? Od kedy vám trvajú tieto problémy? Od pôrodu? Alebo neskôr začali? Čo im predchádzalo? Skús si na to spomenúť, lebo toto je dôležité....
Takyto cas vylevny ma proste kazdy je to v poriadku. Podla mna na neho myslis len preto, ze sa ozyval. Ale ako nevstupila by som za tychto okolnosti do tej istej rieky. Ono bude dobre, len si proste treba verit
naco sa vracias k tomu co bolo. podla mna ak tento nefunguje a ani nechce aby fungoval, tak nema podla mna zmysel v nom nadalej zotrvavat a mala by si sa co najrychlesjie odstrihnut
@martina1201 viem ze to znie divne.. no on sa chce bavit len o praci a o tom co ho vsetko boli s podobne a ked s temou my dvaja tak proste ,ze mne ide iba o sex.. nejde mi len o sex kazda zena chce byt lubena pohladkana pochvalena.. ale my sme uz ako spolubyvajuci iba.. tam mi to pride
Tak sa ho na rovinu opýtaj ako vidí vašu budúcnosť. Povedz mu čo cítiš a čo chces. A budes vedieť na čom si....
Mrzí ma, že ste na tom takto s terajším, ale toho bývalého by som vôbec neriešila. Zameraj sa na tento vzťah. On bol vždy taký chladný? Myslíš, že už nie je žiadna šanca to nakuponut? Inak je hrozne, ako dnešni muži odmietajú sex. Mala by ich hamba fackovať
mam pocit, ze porovnavas zle s este horsim. Skus sa zamysliet, preco vlastne takychto muzov pritahujes. Od tohto odist nechces, cize nejake riesenie ani nie je v dohlade. Bud zostanes takto ako si alebo sa zmobilizujes a zapracujes na sebe.