Dobrý deň,s priateľom sme spolu 5 rokov. Pred polrokom som prišla na to, že ma podviedol s tou istou vydatou ženou viackrát.Poslednu dobu mi bolo divné, že mobil má viacej pod dozorom.Pisal si aj posielal fotky ženám na rôznych zoznamkach.Uz mi to nedalo musel mi ukázať mobil a tam som všetko našla.Totalne som s toho psychicky dole.Dôvera padla.Hoci už prešlo polroka ja sa nemôžem s toho dostať.Ano ,ostala som s ním.Vsetko oľutoval.No ja mu to stále vyčítam vyhadzujem mu na oči.On seká dobrotu snaží sa veľmi, ale ja sa nemôžem premôcť aj pri sexe nedá sa mi uvoľniť.Stale mi príde do hlavy myšlienka ako si s tamtou užíval.Jooj. Naozaj som zúfalá.Trikrat sme boli v manželskej poradni čo on sám navrhol.Vsetko tam priznal veď ani už nemal čo tajiť.Ake rady mu dala psychológička to rešpektuje to robí.Lenže na treťom sedení, keď som čítala tie správy čo so ženami vypisoval v tom má stopla pani doktorka,,Že dosť stačilo, viete ako ,,STE HO TERAZ PONÍŽILA"?! A v tom momente ja som bola hotová odstavená.Že čo prosím a viete ako sa ja cítim ponížená sklamaná zúfalá nakoľko som mu verila a bola mu stále verná. Tým pádom sedenia u tej pani psychologičky skončili ja už nechcem k nej ísť.Mne nijakom nepomohla, len zdeptala ešte viac.Prosím ako sa mám s toho dostať som zúfalá.
Tak ja osobne by som už s partnerom, voči ktorému som stratila dôveru, žiť nedokázala ... pretože ľudia sa nemenia, urobil to raz, urobí to x-krát.
Nevernika nezmenis, keď to urobil toľko krát, urobí to zasa. Možno o rok ,možno dva, no takí chlapi sa nemenia. Furt budú vyhľadavat flirt a ostatné. To je proste typ človeka a myslia si, že je to ok👎👎👎
Zivot je kratky, pohnite sa dalej, niekde caka muz, ktory si vas bude vazit. Aj ked sa vam to teraz zda nepredstavitelne.
@timi6401 on ta podvoedol viac krat, potom si este pisal na zoznamkach a ty si este stale s nim? Ty veris tomu, ze sa to nezopakuje? Ano zopakuje sa to a keby mal moznost zopakoval by to aj hned teraz, ale nema teraz prilezitost, hned ako ju bude mat, tak to vyuzije, ty si len prechodnou stanicou, ale ak chces mozes s nim stracat cas aj dalej.
Ak by ta raz podviedol, dat druhu sancu viem pochopit, ale ak na zoznamkach este vypisoval a hkafsl ine, tak neviem, dokedy mu vydrzi jeho odhodlanie byt verny.
@timi6401 no pozri, chapem ako sa citis, no polrok je kratka doba. Ked si sa rozhodla s nim ostat, musis to v sebe spracovat, inak sa tak či tak rozidete, pretoze ak mu to budes denne vyhadzovať na oči, je otazka času, kedy sa zbali a pojde aj sam.
Aj ked, stotoznujem sa s tym, čo pisu baby predomou, je na zvazenie, prečo si mu tu sancu dala? Preco si s nim ostala? Co ma take, ze aj napriek tomu s nim ostavas? Nie je to len strach z toho, ze ostanes sama? V tomto vasom konkretnom pripade si myslim, ze ti bez neho bude lepsie. Niektora nevera sa da odpustit a niektora nie
veď ste spolu len 5 rokov a ste priatelia, nie manželia. až sa čudujem že chcel ísť do nejakej poradne 🙄 asi si dobrá v posteli, inak by nesekal dobrotu ... a čo sa jeho týka, tak jasné že to urobí znova 🤭
@timi6401 Ak som pochopila spravne - ty si tie muzove spravy citala nahlas u psychologicky? Lebo ak ano, psychologicka to myslela zrejme tak, ze naco ma vediet o ich obsahu este aj ona. Ide o citlive a intimne informacie a ona tam nieje pre to, aby sa zaoberala ich obsahom.
Inak drzim palce, toto je-bude narocna cesta. No pred tym, ako sa po nej rozbehnes si musis zvazit, ci ti ON stoji za to. Uz pol roka sa trapis a v mysli otvaras "pandorinu skrinku". Porozmyslaj, ci to dokazes v sebe spracovat tak, aby si to nevytahovala pri kazdej hadke...lebo takto to casom aj tak skonci.❤️
Ak si sa rozhodla s nim ostat, odpustit, mala by si aj prestat sa v tom dalej rypat. Nie je podstatne uz co si s nimi pisal. Viete obaja preco to urobil? Ak poznate dovod, tak sa zamerat na jeho napravu. Ak nie si schopna sa pohnut dalej, tak sa rozidte.
Byť a žiť s chlapom ktorý ma podviedol viac krát a spal s inou ženou je pre mňa úplná stopka. Fuj a nie to ešte ísť s ním spať. TY vieš s kým spala ta dotyčná vydatá žena. Spala zo svojím mužom potom s tvojím priateľom. Brr však by som sa pogrcala spať s ním fuj už len pri tej predstave sa mi zdvíha žalúdok. Podviedol ťa viac krát podvedie ťa ešte neverím že nie u mňa dôvera v manželstve v partnerstve je na prvom mieste. Odpustila som mu a načo to je taký super dobrý mala si to skončiť a nie odpustiť mu. Ver mi trošku situácia stíchne ale pri najbližšej príležitosti to urobí znova ver mi. A čo ak vydatá mu povie že je tehotná čo si myslíš ako sa zachová všetko sa môže stať. Urobila si zlé že si mu odpustila. Nemáte deti spoločný majetok sa vždy da rozdeliť a TY sa takto týraš psychický zo stresu sú choroby čudujem sa TI. S človekom ktorý ma podviedol spal s inou už nikdy nič by som nechcela. Skončila by som to bez vysvetlenia ak by ťa miloval tak ťa nepodvedie a nie podviedol ťa a TY si mu dala šancu. Podľa mňa to urobil viac krát tak pokušenie je veľké. To veľa kurevníkov sa robí svätým ak im na to ženy prídu ale nevieš čo máš v hlave. Teraz si na to prišla je to čerstvé ak partner podvedie partnera vo vzťahu tak mu niečo vo vašom vzťahu chýbalo a TY mu odpustíš nikdy by som neodpustila zbalila si veci a odsťahovala sa. Teraz máš možnosť odisť predstav si že si tehotná a ON nemá pri tebe niečo čo mu chyba ide k druhej a spí s ňou. Z deťmi by sa odchádzalo zlé ale teraz ešte voľbu máš.
Podviedol ťa viackrát, potom si písal na zoznamke, tvári sa, že to oľutoval tak je všetko v pohode? Ty sa musíš rozhodnúť či mu odpustíš a budeš sa tváriť, že sa nič nestalo alebo dostaneš rozum a kopneš ho do zadku.
nerozumiem tej reakcii psychologicky, čim bol tak strašne ponížený vlastne?
A preco si s nim vlast e zostala ak si mu neodpustila.
Rozchod. Co iné akože pomôže? Nič. Chceš takto žiť do konca života? Teraz seká dobrotu, ale navždy nebude. Keby išlo o jednorazovú neveru a žiadne zoznamky, tak nepoviem...
@kristinka92 podla mna, ze tej psychologicke nahlas citala spravy, ktore boli adresovane tym zenam. Clovek zijuci v manzelstve, ci iba ako par ma stale narok na vlastnu intimitu a sukromie. Ani vlastnym detom by rodicia nemali citat ich dennik napriklad. Druha vec je, ako je to zneuzite.
Utekaj, podvádzal tá veselo teraz, prečo by to nerobil v čase, keď budete manželia, mať deti, hypotéku atď. Vtedy pre teba už nebude také ľahké odísť,on si toho bude vedomí, odpustila si raz, odpustis vždy. Zaslúžiš si lepšieho. Inak čo sa týka tej psychologicky, oni sú podľa mňa také cudne, lebo keď tam prídes s tým, že chces vzťah zachrániť, tak oni sa budú toho druhého ( ktorý je vinný) zastávať. Tiež som to zažila. Keby ju posluchnem, čo mi radila, tak zostanem ako bezdomovec s malým synom a moje peniaze by chodili jemu na účet 🙈 lebo veď treba na zle už zabudnut, nepripomínat, veriť ( ex bol chronicky klamár, aj to tam priznal v čom mi klamal a ona mi dá takúto radu) 🙈 neskôr som bola u inej, lebo som to psychicky nezvládala čo mi robil, on bol so mnou, a ona mi potom povedala, že je psychopat. Že, každý budeme ďaleko šťastnejší zvlášť ako spolu.
ak si sa rozhodla odpustit tak musíš odpustit. urobit hrubu ciaru a NIKDY viacej to nevytahovat. hodit to do minulosti a tam to nechat a poucit sa z toho. a to je extremne narocne a nie kazdy to dokaze. len ty vies s kym zijes a ci toto vsetko si tvoj partner od teba zasluzi. ak vies ze si tvoju doveru uz nedokaze vybudovat, nedokazes to odpustit a naucit sa s tym zit, ze aj toto je sucastou vaseho vztahu a aj navzdy to tou sucastou bude, tak by ste mali ist asi kazdy svojou cestou. pol roka je este relativne kratky cas, aby sa tvoje rany zahojili. drzim palce
a k tej psychologicke - ona musi byt nestranna. ak myslis ze pridete a tebe bude hladkat ego a muzovi nakladat aky je debo tak nemyslim, ze takto to funguje. tak isto, ked ta v niecom upozorni, tak ju treba pocuvat aj ked sa ti to nepaci. myslim ze nedrzi stranu ani tebe ani mužovi. a 3 sedenia je podla mna malo, aby sa nieco zmenilo.
@timi6401 už dávno si mala od neho odísť, dôvera je až príliš narušená žiadna psycholoska ti v tomto nepomôže. Toto nebola ,, náhoda,, že by bol napr.opitý , ale dlho trvajúca nevera 🙈 ver že viem ako sa cítiš keď som ja našla správy môjmu mužovi bola som tehotná a v tom momente som dostala kolaps tak veľmi mi tie správy ublížili. Dodnes na ne neviem zabudnúť...
Nikto ti neporadí, aby si s ním ostala, hlúposť si urobila, že si s ním ostala. Nikdy to poníženie neprejde. A poradňa? Ach jaj, pani si nezaslúži ani cent.
Preco si s nim?Naco ho potrebujes?Treba si povedat vdaka za 5 rokov,dalo mi to co minto malo dat,uz ma to len obera o energiu,vies ze to lepsie nebude,ani s doverou tak sa rozlucit a nadychnut sa zivota a novych prilezitosti.Ako naco manzelske poradne v pripade ze nie ste manzelia?Ved chod a zi!
ako ja sa čudujem, že ťa podviedol viackrát a stále si s ním...na tie sedenia by som sa asi z vysoka ....