Máte skúsenosť, že po rozchode s Vami sa chcel narcista stále k Vám vrátiť? Aj keď rozchod inicializoval on a medzitým si začal iný vzťah?
Od narcistov ruky preč. A snáď nechceš byť pre neho len zadnými dvierkami
asi mu ten novy vztah nevysiel, tak sa chce vratit....takze budes iba plan B...kedze plan A nevysiel....to chces?..hocikedy Ta znova necha, ked sa naskytne nieco lepsie...
@mila23 ja len skúmam tu osobnost. Bola som plán A, potom sa urazil na blbosť, zamotal sa do vlastných klamstiev. Okamžite si našiel do 2 týždňov náhradu, ktorú mal rozrobenú už dávnejšie. Takže sieť zaloznicok. A mňa udržiava tiež teraz v zálohe. Samozrejme, ja mu na to neskocim, ale tie bludy čo mi narozpraval aj po rozchode, ako iba mňa ľúbi a aká som pre neho dôležitá. Čítam si o nich na nete, je to naozaj zaujíma duševná choroba.
Tiež mám takú nedávnu skúsenosť a tiež sa znova ozýva s rovnakými rečami 🤦♀️. Nie je to ten istý? 😆
aj keby, tak by mal proste už asi smolu. ale som rada, že to tak vidíš aj ty, mne stačilo len to čo si o ňom napísala, aby som si spravila o ňom obraz
Ty si robíš nejakú súkromnú štúdiu o tejto osobnosti? Narcista. Mna by vrcholne urazilo,ze ma chlap,zaloznu sieť náhradníčok...aka.si si istá,ze si plán A, to nieje výhra,ale poníženie,ze existuje aj pan B az Z. Možno to ja zle chápem, ze by som nemala z toho radosť,ze som v nejakom výberovým konaní...bud som Ja,alebo pan ide do ľahostajnosti. A to ty Radim! Nekominikovat, zablokovať. Ani by som si nic necitala od neho,naco? Zi svoj život, nie jeho bludy.
tak prečo sa s tým zapodievaš a riešiš to? Nebolo by lepšie,keby si sa stým zmierila a mala radost,že je koniec?
ži si svoj život a tuto nepríjemnu čast života zabudni. čím viacej to budeš skumat a hladat príčiny,tým tažšie sa z toho budeš dostávat. Budeš to rozoberat,budeš platvat časom a svojimi emociami,budeš sa trápit a robit si zle. Budeš to skumat a potom z toho budeš mat guláš,lebo niekde prečítaš niečo podobné a tam bude iná diagnoza. Stalo sa,už to nezmeníš a nevrátiš spat,ale možeš si zobrat poučenie do buducnosti.
čím dlhšie to budeš rozoberat,tým dlhšie ti bude trvat dostat sa z toho a tým viacej si budeš zbytočne ubližovat.
Chod dalej a prestan skumat dovody jeho konania.
Ak islo skutocne o osobu s narcistickou poruchou osobnosti, tak ta ma pre emocie, ktore moze od teba este dostat. Oni maju radi v zalohe zdroje. Osobne by som ukoncila akukolvek komunikaciu a nedodavala by som mu to, preco ta drzi v zalohe. Na nich plati len ingnorovanie
Ma ta ako zalohu a ty to vobec riesis???
@stanulienkat alebo je záloha zálohy
By som ho poslala kade ľahšie, ešte dobre sa ti stalo, že on to inicioval, lebo väčšinou je problém sa takéhoto človeka v živote zbaviť, keďže vidí len svoje plusy a v mnohom správaní voči nemu krivdu.
@tabakmirka veď videl tu krivdu, tak išiel o dom ďalej 😀
Prečo si myslíš, že je narcis?
@nelina1 lebo ma všetky znaky toho
👍
Povedz mu ze mas uz ineho a sleduj ako bude reagovat 🤣 predpokladam ze otoci a uz ta nebude chciet ale ta dokonca obvini ako si mohla
Ja som bola taka trubka. Raz sa so mnou rozisiel, poplakala by som a mala pokoj. Lenze on sa ozval, hned som na to skocila. Potom chvilku fajn, potom zas na nic. Rozisla som sa ja, lebo som zistila, ze o mne hnusne rozprava inym. Z toho som bola otrasena dlhsie. A potom sa zas ozval po mesiacoch 🤣🤣🤣 a ja debilka som sla zas do toho a zas som sa po mesiaci musela rozist, lebo mal nejake rozrobene zenske. To som mala 19-20 rokov a poucenie 🙈
A este dodam, ze kamaratky mi hovorilu, ze sa ku mne hnusne sprava a nik ho z mojho okolia ho nemal rad.
Aké sú hlavné znaky?