Mal 38r keď som ho spoznala a 50 žien za sebou... Mňa opustil, kvoli ďalšej. Teraz je s ňou už rok a pol, mali svadbu po 3/4r, vyzerajú šťastne, ale všade sa píše hovorí, že to tak nie je, aspoň nie dlhodobo. Ake máte skúsenosti? Sa mi to zdá aj trochu čudné, že tak dlho už sú spolu bez problémov 🤣
No ja poznám pár, ktorí boli spolu 40 rokov, on narcis ako vyšitý. A áno, vyzerali šťastne. Ale neskôr som zistila, že ju niekoľkokrát podviedol.
A je isto narcis,lebo ty si len nemusela byť vhodná partnerka pre neho a on pre teba
Inak, keď to tu takto čítam, tieto témy, tak asi každý chlap ,čo sa chová alebo nechova, ako chce jeho partnerka je iiisto iste narcis
Ak si chces pohonkat zranene ego,ze aky je hrozny a ona sa ma zle,si na zlej adrese my vas ani jedneho nepozname.
Poradim radsej-zameraj sa na seba a ries svoje stastie😊
A čo ak vás 51 ste pre neho neboli zaujímavé a tá 52 mu vyhovuje vo všetkom?
Všade sa píše.
Asi tak sa píše ako keď mal človek viac partnerov a podľa Bravíčka to znamená, že nikdy nebude schopný milovať.
Drísty.
Som nazoru ze kazdy sa ma starat sam o seba nie o niekoho kto je uz tvojou minulostou. To ze to este riesis znamena ze si sa cez to nepreniesla. Teba nechcel a ju ano tak tym by si to mala uzavriet a ist dalej. Aj na teba urcite niekto caka len treba cas a hlavne uzavri minulost a chod dalej
Na tvojom mieste som rada, že išiel ďalej a teba nerieši....tak nerieš ani ty jeho.
@vilma7 práveže mi stále píše, aj keď som ho blokla. Pár mesiacov po svadbe mi písal, že sa chce stretnúť a jediný jeho problém je, že aby sa to jeho žena nedozvedela.
@mandzula však hej, sústredím sa na seba, ale samozrejme občas si spomeniem
Jednoducho. Stačí správna kombinácia partnerov....narcista + obeť....môžu byť spolu dlhé roky.