Baby (ja som ta z témy, ako to svokrovcom diplomaticky vysvetliť,) za dva dni ideme na dovolenku,letecky , už všetko pobalene, dohodnuté..po rokoch sa neskutočne tešíme , avšak ešte váham , napísali by ste švagrinej ,že nechcete aby počas vašej neprítomnosti k vám chodili?.vzhľadom na to ,že si myslím ,že aby to teda mali aj od nás , že nechceme ? Nakoľko má aj tak nahnevali , keďže dcéra mala pred týždňom oslavu a neprišli ,hoci boli pozvaný mesiac , načo by chodili k nám ,keď sme není dom..
Nejak cítim ,že ešte jej by som chcela napísať ,že si to nezelame.
Ako jej to mám na rovinu napisat? Alebo to zabaliť do nejakých pekných blbosti 😄 ? Vzťah máme ako na hojdačke, bolo obdobie ,že sme sa dva roky nebavili , ľúbi ma ohovárať po rodine, takže určite aj toto povie všetkým ..
a to ako je chodiť k Vám keď nie ste doma ???
Jej nie, povedz to svokrovcom, ktorí u vás budú. Oni majú na starosti dom a aby sa tam nikto nezvany nedostal.
Mala by si tu datdat link na nejakú predošlú diskusiu pretože viaceré sme tu mimo a nevieme o co ide... Ak je dom vás. A svokrovxi ho prídu strážiť tak ôk treba povedať ze si to neželané a hotovo.. Ak však bývate spolu so svokrovcami tak im nemôžete zabrániť aby sa stretávali s kým chcú
aha..tak povedať svokrovcom, že si neželáte vo vašej neprítomnosti, aby tam niekto chodil
Dom je váš a svokrovci prídu len strážiť ? ak áno, tak by som pov. svokrovcom že si neželám aby ku nám kohokoľvek pustili-pozvali.
Ak bývate spolu so svokrovcami.. no, tomu nijak nezabrániš.
Napíš jej.....
@lucinka12356 nie dom je nás, bývame mimo...o 30km
@maca1984 áno ale oni vieš čo spravia? Keďže ich poznám , prídu ich akoze len tak pozrieť, pár krát za sebou..oni ich ani volať nemusia,prídu sami
Napísala by som jej a aj svokrovcom povedala,že si jej to písala.
@nataliik ďakujem ja to neviem ,zas až tak sem neprispievam..
@januska12323 a svokrovci ich pozvú, tak budú zvaní.
myslím že viem o tvojej téme, že vám svokrovci prídu strážiť dom, lebo máte chovných psov a nemôže byť s nimi hocikto a nemôžu byť sami.
a švagrovcii, teda ich deti u vás vyčíňajú ako torpéda.
Áno, kľudne im napíš a rovnako svokrovcom, že mama otec ste vítaní a ďakujeme že nám pomôžete, ale prosím rešpektujte našu prosbu - nikto okrem vás v našom dome nie je vítaní, prosím vás, nevolajte, nepozývajte, ani nevpustite k nám do domu nikoho iného.
máme na to svoje opodstatnené dôvody A ďakujeme za rešpektovanie.
A svokrovci už vedia? Normálne zavolajte, že pre psy sú z toho tepla, dusna, burky , zmeny situácie, že ste preč nesvoje a že jednoducho, nechcete aby sa niečo stalo deťom, svokrovcom ani im, tak nech teraz nechodia. Že na svokrovcov sú zvyknuté a aj to sa môže kadečo stať, že áno. Proste, že nechcete nikomu narobiť problémy.
A krásnu dovolenku prajem 🥰 aj keď teda v hlave budeš furt riešiť...
Túto otázku polož v predošlej téme, kde ženy budú vedieť o co sa jedna.. Vyjadria sa ti tie, ktoré už ti reagovali.
Za mňa môj dom.. Ak máš dôvod prečo nechceš, aby svagrinej deti chodili.. Tak áno, oznámim a poprosím aj švagrinu aj svokrovcov.. Co je na tom? Bojíš sa?
Ak ti niečo vadí treba to povedať priamo a nie obalovat..nemusia tvoje obaľovanie pochopiť
Ak nechodia sami od seba nenapísala, ak sú bez hanbi a prišli by do vášho domu, keď tam nie ste, tak napísala. " Ahoj, neviem ci ti svokra vravela, ale vtedy ... ideme na dovolenku a budú nám strážiť psov , prosím ťa ak by si im vtedy neposielala deti, aby náhodou nevbehli ku psom a niečo sa nestalo."
Takto to máš " diplomaticky "
Povedať svokrovcom aj švagrinej. Je to mužova sestra? tak nech to vyrieši on. Ja nechápem prečo toto vždy ostáva na "neveste" a musí riešiť mužovu rodinu. Sú to jeho rodičia? jeho sestra príp. brat? tak nech komunikuje s nimi on a na rovinu.
napis si ze si to nezelate, je to vas majetok preboha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
veru , treba aj švagrovi a švagrinej napísať a potom vypnúť /zablokovať ich vo vašich mobiloch. a hlavne aj svokrovcom.
Ani ja, ale tu tému som čítala
Je to švagriná a svokrovci. Nech to s nimi rieši tvoj muž, je to snáď jeho rodina v prvom rade.
Toto ešte nemáš doriešené ? Som zvedavá , keď ti svokrovci oznámia , že im nebudeš "obmedzovať " styk s vnúčatami čo urobíš ?
Už dávno mal muž volať svojim rodičom a vedeli by ste na čom ste. Ten tvoj tiež neviem na čo čaká
@lenka.25 mám vyriešené so svokrovcami, ešte rozmýšľam napísať švagrinej
@lenka.25 kvôli tomu ,že oni ich prídu pozrieť akoze aby tam neboli sami
@cacianka tak či tak nijako nezabráni aby tie deti prišli. Na 100% prídu na skok, pozrieť psy, byť s dedkom a babkou... A keď sa majitelia vrátia budú tvrdiť, že tam neboli alebo "len na 5 minút".
@januska12323 áno veď toto ,chcem im rázne dať najavo že nechcem aby tam šli a chcem to dať najavo hlavne švagrinej ..
@lenka.25 áno tak to aj spravím , lebo oni len akoze pozrieť a svokrovci by im nepovedali ale nie, zakázali nám..a švagriná tie vyhovaracky veď ju poznám ,a my sme nevedeli, oni nám nepovedali ...
A čo by u vás robili ? ako by sa tam dostali ?