Ahojte, jeden veľmi dobrý kamarát môjho kamaráta mi napísal ešte v utorok na instagram keď som mu odpísala, tak dal len videné, tak sa ho kamoš spýtal prečo nerozvíjal konverzáciu a na to odpísal, že som od neho ďaleko resp že bývam ďaleko a vždy mu na diaľke stroskotali vzťahy čiže sa už viackrát popálil..a že keď sa človek takto viackrát popali ho to prestane baviť..MYSLÍTE, ŽE NEBUDE BLBÉ KEĎ MU NAPÍŠEM ZAJTRA JA PRVÁ NAPR: Ahoj, ako tráviš víkend? Viem, že by žena chlapovi prvá písať nemala, tak aký máte na to názor 🤷🏻♀️
A prečo mu chceš písať? ... očividne o Teba záujem nemá.
Bude to blbé.on záujem nemá.
Je sanca ze v buducnosti budete k sebe blizsie?
V tomto pripade urcite nie.
Určite mu napíš ak to tak cítiš, možno si prave ta ktora ho vyvedie z omylu že vzťah na dialku musi stroskotať 😊 môže to byť šanca ktoru premrhas ak je to fajn clovek. Mozno prestal verit v skutocnu lasku a ty mu si schopna dokazat ze existuje😊 ak to tak citis ze chces tak píš a nepytaj sa iných. Je to predsa tvoje šťastie. Ak neodpíše tak o nič nejde, ak odpíše môže sa to vyvinúť celkom inak 🙏
Ved dal jasne najavo , ze nema zaujem, odôvodnil to .. čiže nie neponižila by som ssa... aj keď na druhej strane si myslim, že laska vie prekonať aj dialku, som tohho dôkazom
Tak v prvom rade on mi napísal prvý, ale keď sa dozvedel, že som od neho cca 400km napísal kamarátovi, že na diaľke mu stroskotali všetky vzťahy čiže sa už viackrát popálil a už sa tak popálit nechce resp lepšie povedané mysli si, že by sa popalil zas.
A ty chceš vzťah na diaľku?!
A planujes sa prestahovat? Lebo ak nie, tak by som mu nepisala.
Tak on sa vyjadril jasne, nemá záujem o vzťah na diaľku, takže v tomto prípade to bude nie divné ale zbytočné
Ahoj vzťah na diaľku musia chcieť obaja a je to fakt náročné ..keď sa ti páči tak asi by som napísala a uvidíš ako to pôjde ďalej. Ja som mala vzťah na diaľku 😱 s mojím ex ale len 258 km a máme spolu 2 synov ale už dávno nie sme spolu
Za mňa je síce úplne okej, že aj žena môže napísať prvá a keď chceš, tak asi do toho, aj keď mi to príde trochu zvláštne, že zrovna tomuto chlapovi, ktorého ani nepoznáš, vymenili ste si 2 správy, je ďaleko a dal najavo nezáujem, máš potrebu písať… ale rátala by som s tým, že tu konverzáciu pošle do kytek rovnako rýchlo ako tu prvú, ak vôbec odpíše… na druhú stranu, nič horšie sa stať nemôže a ty nebudeš musieť rozmýšľať nad tým, čo by bolo keby…
Veď ale sa trošku zobuď. Je úplne irelevantné, že ti napísal prvý, keďže vtedy ešte nevedel, že si z diaľky. A ako chceš vôbec randiť a spoznávať sa s niekým takým? Nie, nepíš, konieckoncov ani nemá záujem
Nema zaujem, nechaj to tak. Pokial neodpisuje na to, co si uz pisala, tak to nema vyznam.
Sedíš ti na kábli? Tu nejde o to, kto komu prvý napíše. Veď to je totálne neperspektivny vzťah a ten chalan ti to aj tvrdí. Tak sa prebuď.
Za mňa je v pohode keď zena napíše prvá. Ale v takomto prípade by som nepísala. Ste od seba ďaleko, on záujem o vzťah na diaľku nemá, ty sa asi neprestahujes, čiže to nemá za mňa význam.
NIe, ved keby ta chcel sa ozve
Načo ti bude chlap, ktorý je 400 kilometrov od teba? To sa budete raz za mesiac navštevovať a medzitým si písať? Naco? Život je príliš krátky, aby som ním plytvala.
jasne
ja by som nepisala 🙂 ale to som ja
to si videla jeho obnazeny rozkrok, ze po nom tak tuzis, alebo co ta laka mu vstupit do zivota, ked je od teba tolko vzdialeny?
Niečo, resp. niekoho mi to pripomína, ale reálne, skús si to prečítať, nie je to 40, ale 400km. Povedzme, že je to ako BA a Praha, príde za tebou, budete mať super prvé rande, no a po ňom ho pošleš domov do Prahy, či do hotela, alebo do svojej postele ? No a keď aj, čo ďalej ? Akú to má perspektívu do budúcna ? Premýšľala si nad tým ?
Nie, strata času a zbytočne vyrábas situácie na zranenie.
Inak mala som kolegyňu, ktorá si písala so študentom, ktorý študoval v Prahe. Prišla za ním, prišla o panenstvo a chlapec sa na ňu vykašľal. V Prahe ma určite dosť prilezitosti, aby si takto komplikoval život. Prijal čo dala a vyškrtol zo svojho života.
Blbe pisat nie je, to sa neviem ci dnes riesi vobec, ale keby ta chcel a mal zaujem uz vyvinie iniciativu a sam povedal kamosovi, ze mu uz dialka vadi atd…
Vzťah na dialku neexistuje😂čiže nie nepis mu, nemá záujem sk byczaujem mal tak odpuse, aj napriek vziadelnosti
Kašli naňho. Je lenivý chodiť za tebou
@klotildabazarik zaujimave kedze moj prvy vztah bol v 15, trval 7 rokov, z toho 4 sme fungovali na dialku a vsetko bolo vporiadku 😂 ale dakujem za info ze neexistoval
Ok a teda perspektívne aká je šanca, ze z toho bude niečo reálne a nie len vzťah na diaľku?
A potom, osobne by som nepokracovala s niekým kto ma nechá na "prečítané" bez odpovede. Keď hrá niekto mŕtveho naučila som sa mŕtvych rešpektovať a nerušit. Po tretie, ak má chlap o ženu reálne záujem, dialka ho nezastaví...