Vraví sa, že až budeš sam so sebou šťastný tak si máš nájsť nejakého partnera k sebe, pretože on ťa šťastným neurobí. No ale na čo si mám teda hľadať niekoho, keď mi je samej dobre? Dnes som sa nad tým zamyslela a nejako som to nepobrala teda.
@mediana V poslednej dobe sa zamýšľam nad tým, že či vôbec chcem niekoho mať pri sebe. A ak mám také myšlienky, tak ci nie len kvôli tomu ze kamošky naokolo majú partnerov a ja som sama tak sa nad tým premýšľam alebo neviem 😀 som 6 rokov Single (boli pokusy o vzťah ale nedopadli dobre) a neviem či som si už zvykla na ten život alebo čím to je 😀
Podľa mňa je super, ze ti je dobre aj samej a teda máš správne nastavenie mysle. A keď ma prísť niekto do tvojho života, tak príde v ten správny čas. Keď nie tak nie 🙂
@mediana ono aj prišiel, ale nebola som nejak extra nadšená z toho a nakoniec to ani neprerastlo do vztahu kvoli tomu (podla mna) 😀 preto sa nad tým zamýšľam 🙂
Tak si len užívaj život a uvidíš čo prinesie 🙂
Aby si s niekym mohla ten spokojný a stastn6zivot zdieľať. A založiť si rodinku.
Nemusíš hľadať nikoho. Obzvlášť ak ti aktuálny stav vyhovuje
Ak ti je samej dobre a nechceš to zmeniť,tak nehladaj nikoho.Ten výrok je skôr o Tom,že ak vieš byť šťastná sama,budeš šťastná aj vo vzťahu.Ak si nešťastná a myslíš si,že ťa ten druhý spraví šťastnou,tak to je blbosť..vtedy to nefunguje
...mne je tiež samej dobre. Ide to aj vekom čím som staršia tým viac mi vyhovuje žiť sama a nemusíte sa prisposobovat a mať po boku muža. Venujem sa sebe svojim koníčkom, užívam si život. Mám dosť ľudí okolo seba s ktorými si rozumiem, vieme sa porozprávať, s kým môžem cestovať, mám prácu ktorá ma napĺňa a do ktorej sa teším. Načo to meniť. Žila som s mužom dlhé roky a mám s čím porovnať. Mám síce tri deti, ale tie beriem ako svoju súčasť, v mojom živote sú mi len potešením.
Ja som to mala rovnako. Bola som veeeeľmi spokojná slobodná a posledné čo som hľadala bol vzťah a ako sa hovorí, že odriekaného chleba sa najviac naješ a skončila som vo vzťahu ani neviem ako 😀
Aby si sa rozmnožila predsa 🤣