Najskôr bud šťastná sama A až potom si niekoho nájdi

14. apr 2024

Vraví sa, že až budeš sam so sebou šťastný tak si máš nájsť nejakého partnera k sebe, pretože on ťa šťastným neurobí. No ale na čo si mám teda hľadať niekoho, keď mi je samej dobre? Dnes som sa nad tým zamyslela a nejako som to nepobrala teda.

mediana
14. apr 2024

Aby si sa rozmnožila predsa 🤣

autor
14. apr 2024

@mediana V poslednej dobe sa zamýšľam nad tým, že či vôbec chcem niekoho mať pri sebe. A ak mám také myšlienky, tak ci nie len kvôli tomu ze kamošky naokolo majú partnerov a ja som sama tak sa nad tým premýšľam alebo neviem 😀 som 6 rokov Single (boli pokusy o vzťah ale nedopadli dobre) a neviem či som si už zvykla na ten život alebo čím to je 😀

mediana
14. apr 2024

Podľa mňa je super, ze ti je dobre aj samej a teda máš správne nastavenie mysle. A keď ma prísť niekto do tvojho života, tak príde v ten správny čas. Keď nie tak nie 🙂

autor
14. apr 2024

@mediana ono aj prišiel, ale nebola som nejak extra nadšená z toho a nakoniec to ani neprerastlo do vztahu kvoli tomu (podla mna) 😀 preto sa nad tým zamýšľam 🙂

mediana
14. apr 2024

Tak si len užívaj život a uvidíš čo prinesie 🙂

vilma7
14. apr 2024

Aby si s niekym mohla ten spokojný a stastn6zivot zdieľať. A založiť si rodinku.

sense
14. apr 2024

Nemusíš hľadať nikoho. Obzvlášť ak ti aktuálny stav vyhovuje

rorino
15. apr 2024

Ak ti je samej dobre a nechceš to zmeniť,tak nehladaj nikoho.Ten výrok je skôr o Tom,že ak vieš byť šťastná sama,budeš šťastná aj vo vzťahu.Ak si nešťastná a myslíš si,že ťa ten druhý spraví šťastnou,tak to je blbosť..vtedy to nefunguje

matapo
16. apr 2024

...mne je tiež samej dobre. Ide to aj vekom čím som staršia tým viac mi vyhovuje žiť sama a nemusíte sa prisposobovat a mať po boku muža. Venujem sa sebe svojim koníčkom, užívam si život. Mám dosť ľudí okolo seba s ktorými si rozumiem, vieme sa porozprávať, s kým môžem cestovať, mám prácu ktorá ma napĺňa a do ktorej sa teším. Načo to meniť. Žila som s mužom dlhé roky a mám s čím porovnať. Mám síce tri deti, ale tie beriem ako svoju súčasť, v mojom živote sú mi len potešením.

brrunetkaa
16. apr 2024

Ja som to mala rovnako. Bola som veeeeľmi spokojná slobodná a posledné čo som hľadala bol vzťah a ako sa hovorí, že odriekaného chleba sa najviac naješ a skončila som vo vzťahu ani neviem ako 😀