Najlepšia kamarátka

3. feb 2024

Ahojte . Budem sa snažiť v skratke . Veľmi má trápi a boli situácia medzi mnou a mojou (možno) bývalou najlepšou kamoskou . Hneď na začiatok - je odo mna staršia o 10 rokov, má už jedno dospelé a jedno takmer dospelé dieťa. Ja naopak som na rodičovskom s ročným synom . Spoznali sme sa v práci, trávili spolu všetok voľný čas pred cca 8 rokmi - ja vtedy bezdetna a ona už celkom väčšie deti. Áno, vtedy asi viac vedela zafinancovať naše výlety stretnutie a podobne ona . Ale teraz ? Situácia sa dramaticky zmenila - ja mám malého syna . Napriek tomu všetko svoj voľný čas idem za ňou do práce ( robí vycapnicku) alebo k nej domov - či s malým či bez. Napriek tomu že “žijem” z rodicaku, vždy ju pozvem keď sme náhodou boli vonku na káve na vine ja - keď ideme k nej domov všetko sponzorujem ja . Chcela koláč spravila som jej koláč . No ona má začala ignorovať. Nikdy za mnou nepríde sekundu jej neodpisem už sa urazí - nezavolá má von . Veľakrát ju prosím dojdi s drahým za nami pôjdeme sa prejsť . Nie nechce za mnou prísť . Vraj som zla osoba a citovo vydieram. Tak rada by som vypadla medzi ľudí . Tak moc má to boli. Včera mi len poslala ako sedí vonku na vine. Mna nezavolala . Nechce so mnou tráviť čas. Ani neviem čo som tým chcela povedať . Asi sa len vyrozprávať. Je mi hrozné. Je to jediná kamoska ktorú mám . Krásny deň všetkým .

veronikaszabova
3. feb 2024

A ty ju volas "najlepsia kamaratka"?

0silvia0
3. feb 2024

evidentne o teba nestoji ako o kamaratku. Kasli na ten cudny vztah.

januska12323
3. feb 2024

Prestaň sa na tú osobu upínať, nie je to kamarátka a už vôbec nie najlepšia.

thereisabear
3. feb 2024

Toto nie je kamarátka, skôr doslova nepriateľ. Veď ťa nemá vôbec rada. Jedine ukončiť kontakt a hľadať ďalej.

thereisabear
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
3. feb 2024

Pre mňa je úplne divne mat o 10r najlepšiu kamarátku ktorá je niekde uplne inde. Rieši úplne i lne starosti, podľa mňa prirodzené, že nemáte spoločne záujmy.
Nerozumeli ste si pred tým viac menej pri vine?
S ročným chodíš často k vycapu? To naozaj len mne príde celá téma divná?
Všetok svoj voľný čas ideš za ňou do práce? Teda do krčmy?

jaskolka
3. feb 2024

@simona20201309 nie si sama, ktorej je táto téma divná.

jaskolka
3. feb 2024

Autorka, nerozumiem absolútne tvojmu správaniu. V podstate sa "vtieras" niekomu, kto ťa dávno má absolútne na háku a jednoznačne ti to dava aj najavo. To naozaj nevidíš?
A to ako fakt chodíš počas všetkých voľných chvíľ aj s malým do krčmy k vycapu? 😮Len preto, aby si videla "tvoju kamarátku"? Píšem schalne videla, lebo o ničom inom tento akože vzťah kamarátok nie je, vy nie ste ani omylom kamarátky.

danica2711
3. feb 2024

nejde jej náhodou na nervy, že ty si príliš na ňu nalepená ("všetko svoj voľný čas idem za ňou do práce")?

autor
3. feb 2024

@simona20201309 prepáč , asi som to zle vyjadrila . Kamoska robí v krčme a áno v lete keď mali terasu som za ňou chodila s malým na terasu , prišli sme samozrejme na Vineu teda ja . A teraz v zime som za ňou chodila dovnútra k výčapu na hodinku maximálne keď bol muž s malým

autor
3. feb 2024

@jaskolka máš absolútnu pravdu . Nie chodím za ňou na hodinu keď je muž doma s malým keď má voľno a ona pracuje . Počas leta som za ňou chodila
Aj s malým v kočíku , ale na terasu podniku na Vineu .

autor
3. feb 2024

@danica2711 áno tiež nad tým rozmýšľam že už ju asi “uhanam”

dota6
3. feb 2024

Áno uháňaš ju :D keby mne bol niekto stále za zadkom, tak mi dekel urve nie na Mars ale niekde až na Urán. Otvorene sa porozprávajte a keď je priateľstvo na konci, aspoň budeš vedieť na čom si. Niektoré priateľstvá sú iba na čas, ten človek nám niečo dá do života a posunieme sa ďalej. Žiaľ aj také sa stáva.

elizita
3. feb 2024

Väčšina priateľstiev ako príde tak aj odíde.. taký je zivot... zmier sa s tým...česť výnimkám ..

diewcatqoo
3. feb 2024

Preco za nou chodis kazdu volnu chvilu? Ona chce, aby si za nou chodila? Volava ta, ze mas prist alebo ides sama od seba?
Ja si teda neviem prestavit, ze moja najlepsia kamoska bude za mnou chodit kazdy bozi den do prace. Mam ju naozaj velmi rada, ale toto by bolo na mna fakt moc a asi by som sa jej zacala vyhybat. Necuduj sa, ze s tebou nechce travit viac casu, ked uz teraz jej nedas dychat.

majlo1234
3. feb 2024

S detmi vela kamaratstiev tak nejak vyprcha. Treba to prijat a posunut sa dalej, to sa neda vynutit. Odhliadnuc od toho mi to pride ako velmi nevyvazene kamaratstvo

gabika0825
3. feb 2024

Pockaj ona ti toto povedala že si o tebe mysli a teba ešte ona trapi? V tom momente ak by mi toto niekto povedal že som pre neho zlá osoba, tak by skončil. Ako môže kamaratku nazvať zlou osobou? Citovo vydiera akurát tak ona. Ja mam zial veľmi podobnú skúsenosť, tiež ohladom tých financií, ked som na tom bola finančne zle a tá moja “kamoska” to vedela, aj tak sa nehala odomna pozývať na kávu, drinky, zavolala má na večeru ona a ja som platila. Lenže ona davala krasne výhovorky o tom ako jej zablokovali kartu a takéto bludy, no jedného dňa som to s ňou úplne ukončila, lebo bolo evidnetne že má využíva. Tiež citové vydieracky a hranie sa na chudinku. To bola posledná osoba ktorej som to ak keď malú chvíľu tolerovala. A to ani o mne nehovorila takéto veci. Takze ser na takú akože kamosku

autor
3. feb 2024

@dota6 jasne asi som sa zle vyjadrila . To nie že stále som jej za zadkom ale že keď to teda vyjde - keď ona pracuje a moj muž má voľno a maly je v pohode . Vtedy môžem za ňou vybehnúť v priemere je to raz za mesiac ale hneď moje kroky vedu k nej . Máš pravdu .

Ďakujem a dakujem vám všetkým dievčatá . Ste zlate . Mat take kamarátky … 🥺❤️

belaaaaaaaaa
4. feb 2024

Zdravím Vás. Fakt si myslíte, že najlepšia kamarátka povie, že ste zlá alebo niečo podobné? Nie, toto povie práve naopak človek, ktorý Vás nemá v úcte a ste mu ukradnutá. Niekedy, je lepšie, že sa veci dejú a ich podstatu pochopíme neskôr.