Najlepší kamarát

14. aug 2023

Ahojte
Potrebujem poradiť …mám najlepšieho kamaráta ,ktorého poznám roky ešte pred tým než sa oženil a založil si rodinu …naši rodičia sa taktiež poznajú …zobral si takú mrchu čo mu doslova ničila život ,nedala mu dýchať …robila mu scény medzi ľuďmi hocikde zatiaľ čo on sa snažil a robil všetko tak aby ona bola spokojná pretože to bola priorita taktiež mali malého synčeka …samozrejme aj ju poznám od mala a jej celú rodinu
Ako tak roky šli tak s ňou to bolo čoraz horšie až sa rozhodol odísť a podal žiadosť o rozvod ,o všetkom sa s ňou porozprával najskôr chcel zmenu nechcel to len tak zahodiť ale ona stále bola pár dni normálna a potom robila to iste čo vždy hádky ,nadávky ,vyhrážky a pred malým tiež …dieťa by nemalo niečo takéto počúvať …v každom prípade pôjdem rovno k veci čo trápi teda mňa …keďže som vedela ako to medzi nimi bolo a vždy som bola oporou jemu a rovnako aj jej a snazila som sa oboch vždy uzmierit a nejako im pomoc až do tej doby než on začal vypisovať mne ako sa do mňa zaľúbil a podobne veci a že som iná než je ona ,že je to so mnou oveľa lepšie ako s ňou a cíti sa pri mne (pri písaní ) samozrejme stretli sme sa ale vždy viac nás bolo nie len sami dvaja …proste pointa rozviedol sa ,chcel sa dať dokopy so mnou ,ja som samozrejme nechcela pretože som nechcela aby to vyzeralo tak ze som bola tou príčinou ja …tak sme si len ďalej písali …dali pár stretnutí (žiaden sex )cca pól roka to takto bolo a povedala som mu svoje pohľady na vec a názory na to cele tak usúdil ze už ani ja nie som podľa jeho predstáv a ze som rovnaká ako jeho ex ,narobil mi kopu problémov pred ľuďmi a odišiel so slovami ozvem sa ked mi bude lepšie a budem vedieť ze som sa preniesol cez rozvod a s tým ze mám počkať …prešiel nejaký čas a typek si našiel do 3 mesiacov inú …chcem iba počuť od vas názor na niečo takéto …bol podľa vas on na vine ze sa rozviedli ? Keď niečo takéto spravil aj mne alebo bola na vine vážne ona ? Som veľmi rada ,ze som si s ním nič vážneho nezačala a nespalila sa ale v každom prípade sa cítim smutná ,ze sa zachoval ako sa zachoval a ze namotaval aj mňa a začínam chápať správanie jeho ženy

kvetinka75
14. aug 2023

a odkiaľ máme vedieť prečo sa rozviedli, nikto z MK s nimi nežil. Bože, toto sú také témy.

jan510
14. aug 2023

vacsinou ked nadava na partnerky a hlada vinnika v kazdom inom len nie v sebe treba sa mat na pozore

solange7
14. aug 2023

Tieto vypisovacky... ako deti. Nemas sa im srat do vztahu. Vidis, hore spominas, ze vies ako to medzi nimi bolo a na konci textu nemas ani sajnu.
To je zvlastny najlepsi kamarat.

moonlight1210
14. aug 2023

Nuz, podla napisaneho to vyzera, ze problem vo vztahu bol on, nie jeho zena. Resp. ku koncu uz obaja, ale spustac bol on.

Kazdopadne to uvidis podla toho, ako sa jeho ex teraz chova po nejakom case po tom, ked je od neho.
A podla toho, ako sa on chova k dalsej frajerke. Presnejsie ona pri nom.
Ak sa problemy budu u oboch opakovat, tak si mozes urobit lepsi usudok.

deti95060810
14. aug 2023

kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje....vždy jedna strana to berie troška inak ako tá druhá... 😉

miadi
14. aug 2023

Na vztah treba dvoch . Aj ho udrzat aj ho znicit. Uplne zbytocne si sa do toho ich vztahu montovala a “ pomahala”. Dokonali nie je nikto . Este sa ti ozve ked sa rozide s tou novou. Toto nie je dobry kamarat Iba chlap co vyrastal v tvojej blizkosti a namotal sa na teba ked sa rozvadzal no aspon vidis ze jeho zaujem nebol hlboky rychlo nasiel inu co nemala problem vhupnut do vztahu. Hladaj inde.

zuzana9393
14. aug 2023

A nie je to už úplne jedno? Podľa mňa si nerozumeli a tak sa rozviedli. On to možno zle znášal,zakukal sa do teba,alebo potreboval niekoho aby nebol sám. Keď to nešlo s tebou našiel si inu. Neviem načo riešiš, čia to bola vina

karolinakr
14. aug 2023

Chcel ťa za prievozníka

maryetta
14. aug 2023

Na vine su vzdy dve strany. Teda vo vacsine pripadov.
To ukaze az cas. Ono aj to s tebou. Vzdy si s tebou rozumel a mozno hladal rovnaky pohlad. Ktory uz potom ani u teba nenasiel.
Tak jasne jeho ego utrpelo a islo hladat dalej.

miadi
14. aug 2023

@deti95060810 v tomto pripade to brali obe strany trosku inak. Mne keby “ kamarat” co sa rozviedol povedal ze mà chce tak 🤮Ved by som ho cely cas brala ako brata. Nie ze dajme si chvilku cas nech si ludia nemyslia ze si sa rozviedol koli Mne.

deti95060810
14. aug 2023

@miadi asi tak...