Nájdem si ešte lásku, keď mám dieťa?

30. sep 2023

Mozno blbost mozno pre niekoho malichernost ale som po rozchode, partner opustil mna aj nase dieta ( 8mes)..citim sa v zivote stratena..materialne som zabezpecena, byvanie, peniaze, po materskej sa vratim na velmi dobre a lukrativne miesto ale ta samota ma desi..
Je mozne si najst este partnera a otvorit sa znova laske ked som bola tak oklamana a opustena? Dokaze nejaky muz este milovat mna a moje dieta?
Moje dieta milujem ale viem, ze uz nikdy nebudem mat zivot ako predtym a ani nie vsetci muzi dokazu prijat cudzie dieta..mam pocit, ze uz sa nikdy nezamilujem lebo nas nikto nebude chciet..je mi z toho smutno

laurita285
30. sep 2023

Nájdeš.

h2
30. sep 2023

Máš jedno dieťa a aj to ešte malé. Pre absolútnu väčšinu mužov toto vôbec nie je prekážkou. Dokonca sú takí (aj tu na koníku svojho času jeden taký bol), ktorí chcú vyslovene mamičku s dieťaťom. Čo si tak všímam z diskusií, tak sú to skôr ženy, pre ktorých je muž s deťmi neprijateľný.

jaskolka
30. sep 2023

Áno. Pre mužov nie je "taky problém" mamička s dieťaťom ci deťmi, skôr žena to prežíva viac.
Aj v rodine mame tak, mamička s 3 deťmi sa pred pár rokmi rozišli s mužom a teraz už má 4 dieťa s novým priateľom.

alickapusinka
30. sep 2023

Určite nájdeš. Ak ťa chlap bude milovať tak aj s tvojím drobčekom .Určite nájdeš. Smutné že otec opusti zdravé 8 mesačne dieťa. Koľko deti je chorých a sú pri nich otcovia. A ten tvoj ma zdravé a neváži si to. Neboj určite si niekoho nájdeš. Sú aj chlapi ktorý nemôžu mať deti zo zdravotných dôvodov tak možno nájdeš takého a budete výchovávať tvoje dieťa.

rebrambora
30. sep 2023

Dokonca si vies najst aj svoju zivotnu lasku. Stale cakam, kym ludia pochopia, ze dietatom sa zivot nekonci.
Ber to pozitivne. Si taka mudra, ze si neostala s holou ritou, mas v podstate vsetko. Uzivaj si.

autor
30. sep 2023

Dakujem za povzbudive slova
Bojim sa buducnosti

autor
30. sep 2023

@alickapusinka ano je to velmi smutne, nevazil si co mal

otvorena
30. sep 2023

Prajem ti aby si našla muža ktorí si ťa bude vážiť a bude vás ľúbiť

autor
30. sep 2023

@otvorena dakujem 🤍 verim, ze niekde taky je
A ked nie tak mam dieta a rodinu, pre ktoru tu budem ale bude to velmi tazke - ta samota, vediet ze sa nemate na koho vecer tesit

alickapusinka
30. sep 2023

Nepochopím toto. Ale lepšie tak ako by boli doma hádky. Možno časom na to príde že čo mal a stratil .Už bude neskoro.

autor
30. sep 2023

@alickapusinka ano, stalo sa, tak sa rozhodol, zlomilo ma to.. nebyt mojich rodicov nezvladnem to

ninakajka
30. sep 2023

Hlavu hore, aj ja som bola s dcerou sama od jej narodenia a laskou sklamana a ked mala dcera 6 rokov a ja som prestala hladat partnera a otca, tak bum a stalo sa, a poviem ti, ze uz sme manzelia a mame spolu dve deti.
Laska ti pride do zivota, ked to budes najmenej cakat.

jeliz59
30. sep 2023

Keď ja som sa vydala druhý krat....a s chorým....a ešte k tomu mladsieho🙂 urcite

nejdemaprihlasit
30. sep 2023

Jasne ze nájdeš, ja som si s dvomi malými deťmi našla teraz už manžela, vtedy slobodného a malé deti boli preňho novinka a to sme riešili ešte ex. no zvládli sme to teraz sme už spolu 10 rokov volajú ho ocko už dlho ,berie ich ako svoje aj keď máme už spoločne dieťa.

autor
30. sep 2023

Dakujem
Dufam ze sa niekto najde komu budeme zato stat aj my dve

mikadooo
30. sep 2023

Áno, je to vysoko pravdepodobné, že ešte niekoho stretneš, kto ti bude vyhovovať a nebude mu vadiť, že máš dieťa.

autor
30. sep 2023

@mikadooo ved to, viem ze to je pre niektorych muzov prekazka, bohuzial ale je to tak..
Mam pocit ze mi zivot skoncil a pritom som mlada

mikadooo
30. sep 2023

Áno, "pre niektorých". Presne tak. Ale zďaleka nie pre všetkých 😉.

strejdo001
8. okt 2023

Tak to vôbec nemaj obavy, že nestretneš takého chlapa, ktorý ťa bude milovať a aj tvoju malú.
Presne ako tu niektoré dievčatá spomenuli, čo mi je divné, že skôr chlapi, ktorí už majú dieťa, majú väčší problém si nájsť partnerku, ako ženy s dieťaťom, ale nerozumiem tomu celkom, prečo je to tak. Čo je napríklad aj môj prípad. Možno si ženy myslia, že ore mužov budú ich deti na prvom mieste a žena na druhom 🤷... neviem. Ale aj to je iba namýšľanie. Láska k dieťaťu a láska k žene je rozdiel. Každý normálny chlap potrebuje dávať lásku aj svojej žene/partnerke, tak aj dieťaťu a každý duševne a emočne vyspelý chlap vie, že u neho má byť láska k žene na prvom mieste, pretože s ňou prežije celý život, dieťa sa v 18tke alebo neskôr bude chcieť osamostatniť a potom čo? Samozrejme aj dieťa je veľmi dôležité a pri vzťahu, kde má jeden ( alebo obaja) dieťa s niekým iným, je to o kompromisoch a tolerancii. Ale kde je vôľa, tam je cesta.
Napríklad ja som si povedal pred časom, že radšej by som chcel mať partnerku, ktorá už má dieťa.... A prípradne by sme mali ešte ďalšie spoločné...
Prekážka to môže byť pre chlapov hlavne netolerantných a ďalej duševne nevyspelých, navyše a nízkym EQ.

autor
8. okt 2023

@strejdo001 dakujem za tvoj nazor
Velmi mi to zlomilo srdce pretoze som si bola v partnerovi ista, ze by nas dve neopustil a ze sme predsa jeho rodina a stalo sa.. trapim a placem nad tym stale pretoze takto som si to nepredstavovala a do vztahu som dala vsetko co som vedela naozaj vsetko dokonca som mu dala dieta a aj tak ma odkopol tak sa potom pytam co vobec taku chlapi chcu..
Citim sa nestastne a ponizene..takto znicit rodinu viem, ze by sa to nemalo ale strasne ho zato nenavidim, ze znicilzivot mne nasmu dietatu

strejdo001
8. okt 2023

V prvom rade sa snaž prestať ho nenávidieť, pretože to je negatívna energia v tvojej duši, v tvojom tele, škodíš tým, sebe, nie jemu. On nezničil váš život, ale nenič ho vám dvom ani ty. Potom máš nízke vibrácie a nájdeš si k sebe iba chlapa s podobnými vibráciami. Trochu ezoteriky na úvod, neviem, či na také veríš.
Hlavne sa nepýtaj, čo takí chlapi chcú, lebo oni sami to nevedia, nieto ešte aby ty si na to našla odpoveď. Ber to ako fakt, že sa to stalo. Ja som si tiež ináč predstavoval vzťah so ženou, ktorá mi dala dieťa a.... stalo sa. Tiež som chcel mať dieťa s partnerkou, s ktorou ostanem celý život, no neboli sme si súdení a dieťa si vybralo samo rodičov, ono vedelo, že príde na svet rodičom, ktorí neostanú spolu.
Asi je to u teba ešte čerstvé, keď tak píšeš. Hlavne si uvedom, že máš dieťa pri sebe. Nevieš si ani predstaviť aké boli ťažké pre mňa prvé mesiace, keď sme sa rozišli, malá mala 2 roky a aj keď sa hovorí, že chlapi neplačú, tak kvôli malej som sa nareval toľko, ako za celé moje detstvo som sa nenareval... aj teraz po vyše troch rokov mi ešte občas vybehnú slzy kvôli tomu, že malá nieje stále pri mne a nemôžem sa na 100% podieľať na jej výchove, ale vynahradzujem jej to mnohonásobne takmer každý deň, keď sme spolu a toľko lásky dostane len málo ktoré dieťa v úplnej rodine, koľko ja dávam mojej malej.
Chlapov je na svete veeeeľa, aj žien (v mojom prípade) , ale dieťa máš iba jedno a je to tvoja súčasť, preto urob všetko pre to, aby bola spokojná a dávaj si pozor na myšlienky, lebo dieťa to cíti, keď niesi v pohode. Na toho chlapa zabudni, odpusť mu, nebol ťa hodný, nájdeš si oveľa lepšieho. Ber to ako skúsenosť, ktorá sa ti mala stať, aby si bola lepší človek a aby si si aj k sebe našla lepšieho človeka. Je to pre teba skúška, ako ju zvládneš. Úspešní ľudia väčšinou vždy najprv spadli na hubu, nemyslím len v pracovnej a finančnej oblasti, ale aj vo vzťahovej.

autor
8. okt 2023

@strejdo001 dakujem

strejdo001
8. okt 2023

Držím ti prsty a určite nájdeš chlapa, ktorý bude milovať aj, teba, aj tvoju malú 😉. Len sa daj, do kopy a on príde, keď ho najmenej budeš čakať. Ale buď na jeho príchod pripravená.
Veľa žien, ale aj chlapov, robí podľa mňa jednu zásadnú chybu, že si povedia " keď príde ten pravý/á, potom budem šťastný/á". Najprv treba byť šťastný, spokojný, pozitívne naladený a až potom si k sebe hľadať partnera 😉. Ale to je len môj skromný názor, ktorým sa riadim.

autor
8. okt 2023

@strejdo001 ak by sa jednalo o rozchod kde sa dve strany dohodli nepoviem ale takto po tolkyc rokoch posle len sms ..zatial odpustit neviem a teda asi ani neodpustim viem ze ma to bude zozierat ale niektore veci neviem prepacit
Aaspon keby sa o tu dceru zaujimal, prejavuje minimalny zaujem, len ma to vsetko strasne mrzi pretoze som si bola ista ze je to ten s ktorym chcem byt a mali sme mat aj svadbu ale pre tehotenstvo sme zrusili lebo sa nedalo..uz je to jedno
Aspon keby bol ku mne slusny ale sprava sa ako hulvat, co uz preplo mu v hlave
Ano je to cerstve, bojim sa samoty a nerozumiem preco ja preco ostatne zname kamaratky ziju maju rodiny partnerov a ja som takto dopadla
Co uz kazdy vecer si poplacem a dalsi den nejako prezijem

strejdo001
8. okt 2023

To je teda riadny chrapúň, keď sa s tebou rozíde len tak smskou a naviac máte dieťa? 🙈 To ti úplne rozumiem, ako sa cítiš a viem sa vcítiť do tvojej situácie. Bol to nevyzretý chlap a pravdepodobne sa zľakol, že nieje pripravený byť otcom, neviem....
Pozri, ja som z rodiny, kde nikto nieje rozvedený a ja som bol prvý po neviem koľko pokolení. Každý si musí prejsť všetkými porozchodovými fázami a u každého to trvá inú dobu.
Nevedel som, že je to u teba tak čerstvé, takže beriem niektoré slová späť, čo som ti vyššie písal.

autor
8. okt 2023

@strejdo001 nevadi, pomohlo aj tak
Neostava mi nic len verit ze to bude lepsie

strejdo001
8. okt 2023

Keď sa budeš chcieť porozorávať, kľudne mi môžeš kedykoľvek napísať, aj keď pre ženu je najlepšie ak sa vyrozpráva žene/ kamarátke. Na druhej strane, máš problém s chlapom, preto je niekedy lepšie sa baviť s chlapom a vidieť pohľad aj z druhej strany a hlavne neupadať do (povrchného) názoru, že všetci chlapi sú svine.

liliana8
8. okt 2023

Ahoj, ak mas zaujem, mozes mi napisat. Pred mesiacom nas s malym synom opustil manzel, nasiel si inu. Ak chces, mohli by sme si byt aspon oporou ❤️

strejdo001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika12345k
1. nov 2023

Stalo sa mi to iste … ak chces mozeme pokecat.. odkiaľ si?