Naivita žien

14. feb 2024

Milé žienky, nechápem, ako môžete byť tak naivné a veriť chlapom tie ich reči o láske. Už dva týždne ku mne chodí kamáratka s tým, ako toho chlapa nemiluje, lebo ju okašľal. Podotýkam, že ju opustil, keď bola 6tt. Odišiel, že žiadne decko nechcel. Teraz sa vrátil, keď malá má rok a neviem, akými prije*anými rečami ju ohúril, ale ona ho pustila do svojej postele. Teraz narieka, že zdrhol zase a čo má robiť. Mám sto chutí jej takú fľasnúť, žeby jej stena dala druhú. Verte, že som použila všetkú techniku, ale ona si stále ide tie keci o láske. Poprosím dámy, ktoré budú básniť o láske, nech sa zdržia komentára, lebo žijem v manželstve 40 rokov a viem, čo je to láska.

babydesire
14. feb 2024

@mandarinka555 dala si prispevok dvakrat..ale k veci: ano laska je pri*ebana obcas...tiez som narobila z lasky spostosti..a tie co tvrdili ZE BY NIKDY tak prave tie tiez uz tak milovali....stava sa. Moj brat tiez zrejme skoci tej fuchtle znova na lep a to uz su ine sracky do akych uz dostale nielen jeho, ale aj ich deti, mojich rodicov a ktovie koho este..zial je prilis blby aby vidrl skutocnost ake je..nici mi to rodinu. A co stym? Nic nezmozem..mozem mu ja jednu plestit ? Nie .a aj keby nikam to nevedie. Ty mozes kamoske aspon tresnut dverami, ze uz mas toho dost..vies kedy sa "odmiluje" ? Az sa zamiluje do ineho..to je jedina vec ktora zaberie.

dzulli1980
15. feb 2024

Nesúď, lebo budeš súdená ... inak na to, že žiješ v manželstve 40 rokov máš kus "mladícke" vyjadrovanie ... sa bavíš takto zrána, či? ... mi to Tvoj príspevok príde, ako keby ho písala ohrdnutá, odmietnutá ženská.

lenkakravcova
15. feb 2024

Však jej flasni, nemusíš tu písať 😄 ale najlepšie by bolo keby si fľaška jemu. To by malo lepší vzdelávací charakter.

anjelicek26
15. feb 2024

Vyjadrujes sa fakt uzasne... kazdopadne kamaratka dala druhu sancu otcovi svojho dietata, nie je prva, ani posledna, co to spravi... a pochopi, ze tade cesta nevedie a dovody na rozchod vtedy-teraz malokedy zmiznu... ludia sa ucia zo svojich chyb, ten sen o "rodine" a mat vsetko naporiadku je velky... to, ze ty si 40 rokov vydata s teba experta na lasku nerobi. a asi ani ako kamoska neexcelujes, ked ju nevies vypocut bez sudenia... nikto nie je dokonaly, na chybach sa uci a mozno aj pouci... ked nie - je to stale len a len jej zivot...

mandzula
15. feb 2024

Spomen si na svoju mladost a zalubenost, kolko blbosti si vtedy porobila. A az potom sud a hadz kamenom do tych, ktore to prave prezivaju.
Vek a skusenosti ti mali dat mudrost pomoct a nie odsudzovat.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
15. feb 2024

Nerieš a neraď, v žiadnom prípade jej nedávaj facky 🙄. Kamoška sa chce len niekde vyplakať, to je všetko. Na to sú kamošky, že vypočujú a nesúdia. Teda - moje kamošky sú na to. Ty si asi iný druh kamošky...🤷

hankm
15. feb 2024

Preto muzi klamu a zavadzaju, zenu to tuzia pocuvat 😁

ibatanecnica
15. feb 2024

až keď budeš v niekoho koži, potom zistíš...

gab1sol
15. feb 2024

Prečo hádžeš všetky ženy a vlastne aj všetkých mužov do jedného vreca? Nie každá je naivná a nie každý je ch*j. Nie každé manželstvo po 40 rokoch je bez lásky a existujú aj manželstva, kde sú si tí dvaja naozaj súdení. Nie každé manželstvo/vzťah je ideálny, ale zasa nie každé manželstvo/vzťah je čistá katastrofa.

annm81
15. feb 2024

Vôbec nerozumiem, prečo je príspevok adresovaný nám ("Milé žienky, nechápem, ako môžete byť tak naivné") a nie tvoje kamarátke. Nemáš jej to odvahu povedať rovno a dúfaš, že sa tu spozná? Čo my s tým máme? A teda neodpustím si, ale na ženu okolo šesťdesiatky máš ozaj vystupovanie na úrovni...

danica2711
15. feb 2024

to kde si vo veku 60+ zobrala takú mladú kamarátku?

h2
15. feb 2024

Ty si v manželstve 40 rokov, čiže máš koľko? Okolo 60? A kamoška má koľko? O polovicu menej?
Píšeš, že vieš, čo je to láska, ale zjavne nevieš, alebo žiješ v manželstve bez lásky, keď si nám tu prišla kázať, že nemáme veriť mužom, že nás milujú. To, že ty od muža lásku nemáš a ani ty ju voči nemu necítiš, neznamená, že tak žijeme všetky. Ja môjmu mužovi verím, že ma miluje. Lebo aj ja milujem jeho. A dokazujeme si to každý deň skutkami, nemusím len veriť slovám.

medda_beda
15. feb 2024

Ďalšia čo si o sebe myslí, že žije v šťastnom manželstve vďaka sebe.
A čo ak to tak nie je? Čo ak si aj ty len zaslepená, oklamaná?
To, že niekto ľúbi a chce ľúbiť nie je chyba tej danej osoby.
Prevenilo by sa mali cítiť tí ktorí využívajú city ľudí.

Čím sa ona previnila? Súdiš nesprávneho.

rorino
15. feb 2024

😂😂😂😂