Naivita žien

4. nov 2023

Stále sa tu aj v iných diskusných fórach objavujú témy, buď strašne sa mi páči - chcem ho ALE má ženu a deti. Ako ho zabaliť. Akoze dievčatá vy nemáte sebaúctu a hrdosť ?
Po prvé .. ak má muž zaujem v prvom rade by mal on o ženu prejaviť záujem a nie že žena sa mu vnucuje, posiela správy, zháňa číslo na neho. Pôsobí to lacne. A po druhé už keď viem že ten muž na doma ženu a deti má to byť v tom momente passe. Sme ženy. Hádam nebudeme stavať svoje šťastie na jej nešťastí. Alebo sa lacne núkať chlapovi, ktorý doma spáva so svojou zenou.
Majte hrdosť a sebaúctu. A keď už náhodou ho aj daná žena zlomí, nikdy neopustí svoj domáci komfort. Využije ženu ako matrac. Tak to proste je.

deti95060810
4. nov 2023

Amen...

melanta
4. nov 2023

Admin alebo kto si, maj sebaúctu aj ty a keď už pravidelne zakladáš nezmyselné témy, tak aspoň vol rôzne štýly komunikácie, nech nie je také zrejmé, že tieto diskusie zakladá vždy jeden a ten istý človek.

autor
4. nov 2023

@melanta toto je moja druhá téma ale budiš 😁 skúsila si, nevyšlo 🤣

0silvia0
4. nov 2023

Skopiruj si to a pis to do konkretnych diskusii a edukuj priamo tam tie naivne zeny. Ci si myslis, ze naivna zena si toto precita a podakuje ti stylom, dakujem za otvorenie oci😅🤣🤣

medda_beda
4. nov 2023

Keď sa jedná o zadaného muža tak je to iné.
To nám tu chceš povedať, že ak žena vidí záujem od muža, ale on je hanblivý a ona odvážnejšia, že je to lacné? Podľa mňa je úplne jedno kto koho balí.

autor
4. nov 2023

@medda_beda hovorím o zadanom mužovi. Keď sú obaja nezadaní je to úplne iná situácia

autor
4. nov 2023

@0silvia0 možno si to práve ty 🤷🏼‍♀️

0silvia0
4. nov 2023

Co som akoze ja? Naivna zena, co bali zadanych muzov? Ha ha, vtipne.

lindous
4. nov 2023

Aj súhlasím, ale myslím, že žena, ktorá sa do takejto situácie to všetko vie tiež, niekde v hlave to má určite, len je jej to jedno, potlačí to, dúfa a verí… a musí sama “padnúť”, aby sa prebrala…tebe nejaká preberá muža alebo si na to došla po tom, čo si padla?

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymanonym
4. nov 2023

Nevidim dovod preco by som mala tíško cakat kym (a či vobec) ma zacne balit muž, ktory sa mi paci.. len preto, ze nemam pipik medzi nohami 🤷‍♀️ ovšem samozrejme, ak je nezadany. Ženaty je pre mna tabu. Ale ano, zamilovany clovek robi aj nelogicke veci, ktore v "triezvom" stave by nikdy neurobil, napriklad to uhananie ženateho, prip. vydatej kedze taketo spravanie sa netyka len žien, ani naivita sa netyka len žien (kedy uz preboha skoncia tie nezmyselne rodove stereotypy? 🤔)

autor
4. nov 2023

@lupienokruze pokiaľ je nezadany nevidím dôvod prečo by nemohla spraviť prvý krok ale pointa témy je ZENATY/ZADANY S RODINOU.
@anonymanonym

anonymanonym
4. nov 2023

Tak tieto vety "ak má muž zaujem v prvom rade by mal on o ženu prejaviť záujem a nie že žena sa mu vnucuje, posiela správy, zháňa číslo na neho. Pôsobí to lacne." vyzneli tak, ze všeobecne podla teba by mal v prvom rade zaujem prejavit muž

autor
4. nov 2023

@anonymanonym nie nie. Myslela som to, že keď žena obhana zadaného muža. Že ho kvazy "namotava" a vie že má doma ženu. Ospravedlňujem sa za nesprávne vyjadrenie

alickapusinka
4. nov 2023

teba je čo do toho každého vec. Nemáš problém urobíš si ho.

tanyag
4. nov 2023

A čo nejaká behá za tým tvojím? 😁

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. nov 2023

@tanyag keby len jedna 🫣

viestta
4. nov 2023

Autorka, nejaka ti odlakala tvojho muza? Keby nebol chcel byt zlakany, tak ho neodlaka aj keby sa potrhala.
Chyba nie je len na strane slobodnych zien, chyba je hlavne na strane tych zadanych panov, ktorych moralne zasady koncia tam, kde im zacinaju hrkotat korunne klenoty...

autor
4. nov 2023

@viestta nie nie práveže neodlakala ale sa núkajú ak ma správne chápeš. Proste vypisujú a dokonca jedna čo máme spoločnú známu od nej chcela aby ma dokonca odfotila lebo ma chce vidieť ako vyzerám ( to mi povedala tá naša spoločná známa). Proste mi to príde ako urazka na moju osobu, keď o mne vedia, vedia že má rodinu ale aj tak skúšajú.

viestta
4. nov 2023

Ty neries cudzie zeny, ries seba a svojho chlapa. Keby bol co k comu, tak ich uz davno uprace, lenze asi mu robi dobre, ked je taky "ziadany".

tanyag
4. nov 2023

@autor
Asi to tomu tvojmu lichotí, problém nebude v ženách, ale v tvojom mužovi, neverím, že sa takto jedna žena poníži, jedine ak by bol záujem aj z mužovej strany...
Za mnou behá jeden zadaný po meste, ale ked je so ženou, tak sa na mňa ani nepozrie, keď je bez nej, zastaví sa, pozdraví, pokecá...takže asi tak

karolinakr
4. nov 2023

Odkiaĺ vieš, že to je žena z koníka? A keď nie je, prečo to smeruješ sem..Kto konkrétne z týchto tu zháňa čislo na ženatého?

liusa82
4. nov 2023

no ale to je aká hovadina že chlap neopustí svoju ženy a deti kvôli milenke a ju využije iba ako matrac ako píšeš a svoj komfort domova a ženy neopustí..Kolkí odišli od ženy a detí a sú doteraz s milenkami.Toto neviem odkial máš.Denno denne tu píšu také nešťastnice

grof_monte_christo
4. nov 2023

@autorka Len málo žien ide chudákovi zenacovi ako po údenom, že zháňajú čísla a pod. Väčšinou sa len "chytia" a záujem ide od muža.

monikkatt
4. nov 2023

A tvoj muz je co? Nesvojpravny? Keby po nom isli aj stovky holych zien a on nechce tak im to nepomoze. Darmo im je jeho cislo, fotka a neviem co... ak on to ma upratane v hlave tak ho nemusis ochranovat. Ak bude chciet tak ta podvede aj keby si co robila

karolinakr
4. nov 2023

@monikkatt keby šli po ňom stovky holých žien a on nechce, je impotent, gay, alebo len hanblivý
🤣

bbshop
4. nov 2023

Tiež sa prikláňam k názoru, že záujem je zo strany muža. Autorka, sama píšeš, že muži majú robiť prvé kroky..môžeš si byť istá tým, že oni to veľmi dobre vedia, že je to ich uloha a aj si ju veľmi radi splnia. Keď majú záujem nemajú najmenší problém prví ženám písať, volať, pozývať von..ženy sa mnohokrát len chytia ich inciativy a mnohé ani nevedia, že sú zadaní.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
4. nov 2023

👍👍👍