Náhrada za inú

19. júl 2024

Ahojte.Tie ktoré ste/boli vo vzťahu s chlapom, ktorý sa nezmieril s predošlým rozchodom a boli/ste len náhrada za tú predošlú zmenilo sa to niečím alebo je fakt najlepšie brať od takého nohy na plecia a utekať kade ľahšie nech si spomína na bývalú?

danica2711
19. júl 2024

B je správne, utekaj

e1i
19. júl 2024

Utekaj. Zazila som ze mal platonicku lasku. A len som pocuvala ako by ho brala vsetkymi desiatimi keby neni zadany. Tak reku nech sa paci a odisla som. Samozrejme ona si vzala ineho.. ale nie moja starost.

monikkatt
19. júl 2024

Urcite si myslis ze si trovna ty ta prava pri ktorej zabudne a ktora ho zachrani... blbooooost, si len prestupna stanica, mozno ta chce vyuzit aby byvala ziarlila.. s takymito je najlepsie nezacinat kym nemaju vsetko v hlave upratane

enmery
19. júl 2024

B, vždy budeš len B...ja som to síce nezažila, ale dosť videla okolo seba.

marianarem
19. júl 2024

Tak mozne je samozrejme vsetko. Ja som videla v mojom okoli nieco na ten sposob, hoci nie celkom to.iste. Kamarat bol zalubeny do baby, ktora ho odmietala. Donho bola zalubena ina baba a dost na rovinu davala najavo svoj zaujem. On jej aj povedal, ze chce inu, no ona ho nejako prehovorila, nech to skusia aspon zatial, kym ho ta ina nechce. On teda suhlasil a su nakoniec spolu uz vyse 20 rokov, maju uz velke deti...On nakoniec zistil, ze mu je s nou vlastne velmi dobre a ze sa k sebe hodia. Ale je to skor vynimka a ja osobne by som ako zaplata za inu nechcela byt ani chvilu.

enmery
19. júl 2024

@e1i To chcel vysugerovať sebe, dobrý chudák také niečo hovoriť svojej babe😆

e1i
19. júl 2024

@enmery neriesila som. Odisla som a hotovo.

evcagabi
19. júl 2024

Nebola by som. Ja som s chlapom, pre ktoreho som bola volba cislo 1 😊

e1i
20. júl 2024

@evcagabi tiez uz 8r som stastna s mojim muzom a 2 detmi.