Nahnevalo by vás to?

25. máj 2024

Ahojte mam dieta s priatelom a na kazdu oslavu co sme pozvany chce chodit ako prvy lebo jemu sa nechce cakat kym sa maly zobudi z obedneho spanku 🤣 mna to neskutocne serie ved sme rodina tak nech tam aj spolu prideteme aj tak vacsinou vzdy ostane a ja s malym domov. Ci len prehanam ?

dskjhfdlkdjhl
25. máj 2024

Neprehanas, ja by som toto neakceptovala.

maranco
25. máj 2024

Vymeňte sa, choď ty prvá a on nech príde s malým, je rovnako rodič ako ty. Ostaň sa baviť, on môže ísť s malým skôr domov.

kvietok2012
25. máj 2024

Nehnevalo by ma to, ale po prichode na oslavu by som mu maleho strčila do ruky a nech sa stará...

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kluska
25. máj 2024

takze panko pred vami sa vychysta pekne sam a ty mas vychystat stale aj seba a aj dieta 🙂 tak si to myslela 🙂

pralinka25
25. máj 2024

@kluska a este potom ide aj s dietatom sama domov. ukazkovy tatko.

pralinka25
25. máj 2024

tak ak to je takto tak potom spravodlivo. raz ty raz on. ale teda u nas to je tak ze chodime spolu.

monikkatt
25. máj 2024

Je to proste chuj 🤷‍♀️

0silvia0
25. máj 2024

Ano, nahnevalo by ma to. Je to trapne spravanie. To co je taky hladny, ze sa tam musi prvy vytrepat ani vas nepocka?

januska12323
25. máj 2024

Choď prvá ty a ešte mu aj "nepovedz" kde má dieťa oblečenie a vypni mobil.

walentina7
25. máj 2024

Ja by som na žiadnu oslavu ani nešla. A keby robil toto co tvoj, tak uz duplom nie.

reanda
25. máj 2024

ako prve ma napadlo - to mas tak, ked mas dieta s priatelom 😝 .. ako, ja tiez nie som vydata za otca svojich deti, ale nikdy som ho nepovazovala po narodeni deti za 'priatela' .. bol to moj muz.. ja viem, ze moze ist iba o slovickarenie.. pises, ze ste rodina.. len ci to aj otec tvojho dietata tak berie.. lebo teda chovat sa tak nechova

sissy27
25. máj 2024

@reanda toto nie je o sobasnom liste, ale o debilnej povahe. Rovnako by isiel bez nich aj keby boli manzelia, lebo je sebestredny chuj, ktory si nevytvoril vztah k nej ani k dietatu.
Autorka: a preco tam potrebuje byt prvy? To je taky hladny, smadny alebo ste mu tak strasne na obtiaz, hanbi sa za vas?? A teda - mimo oslav je to ukazkovy partner a otec, hej??

basulaak
25. máj 2024

Preco sa tak ponahla? Ci si potrebuje rychlo vypit?

petamich
25. máj 2024

chodili sme vacsinou naraz ak siel jedem z nas skor, tak z objektivnych pricin a dohodli sme sa ktory a rovnako sme sa striedali kto siel potom domov/na izbu, pripadne ja som uspala a muz ma vystriedal atd.

a ano vadilo by mi to 🤷‍♀️

reanda
25. máj 2024

@sissy27 lenze ten sobasny list moze niekedy prave o tej povahe a charaktere toho vztahu aj vypovedat.. a takisto aj to oslovenie 'priatel' na muza, s ktorym zijem a mam s nim deti.. mne to proste vzdy tak kole oci, ked to zeny napisu.. kurnik aky priatel, ked s nim zijem a mam dieta?? vsak je potom pre chlapika jednoduche, citit sa len ako priatel a zit si sam za seba, ked aj partnerka ho vlastne oznacuje len za priatela ..
jasne, su aj manzelia, co sa nechovaju ako manzelia, ale mne to proste tuna hned napadlo.. ci vobec autorka dava partnerovi dostatocne najavo, kde je jeho miesto v ich vztahu a co od neho ako od partnera a otca ich dietata ocakava.. ci si to vobec sama uvedomuje, co by mala ocakavat (a na co ma pravo, lebo aj to je stale bezny nazor, ze ked nie si vydata, tak si proste nieco menej), ked ho ma vlastne iba za 'priatela' .. to sa potom nie je co cudovat, ze mu pride normalne ist na oslavu popredu, ved naco zbytocne cakat a stracat cas 😝

darina77
25. máj 2024

@reanda lebo je to jej priateľ a nie muž. Môj muž pre mňa znamená môj manžel. A je mi divné keď niekto svojho priateľa názve svojim mužom. Lebo to nie je jej muž. Ozaj je to len slovičkarenie z tvojej strany

sissy27
25. máj 2024

@reanda velmi casto sa chlapi ozenia len aby bol pokoj a nadalej sa chovaju ako slobodni. Z tohto hladiska je to naozaj len papier, pretoze od toho vobec nezavisi kvalita vztahu. Rovnako tak vela parov zije bez papiera a ich vztah je uplne plnohodnotny po vsetkych strankach.

subartic
25. máj 2024

@sissy27 ja zas si myslím že muži sa neženia aby si zachovali status slobodní hoci má doma ženu s ktorou žije a deti , ale stále má status slobodný, A tak sa aj chovajú . Hlášky čo sa ti ja mám spovedať kde idem a kedy prídem , nie si moja manželka atď som počula pričasto od mužov s deťmi vo voľnom vzťahu, alebo keby si bola moja manželka , je to iné ale nie si ( chlap v 12 ročnom vzťahu s jedným dieťaťom ).

sissy27
25. máj 2024

@subartic joj staci si tu na mk precitat niekolko diskusii a hned vidis - panko zenaty, deti, ale on po robote a cez vikendy ide s kamosmi na futbal, ryby, vylet, alebo k rodicom a zena s detmi prenho neexistuju a bozechran doma pohnut prstom, lebo ved na to sa predsa ozenil 🤷‍♀️ do toho este pripadne nejaka milenka, lebo ved zena doma len pinda, ze jej nepomaha a podobne…

reanda
25. máj 2024

@darina77 nie, z tvojej strany je to slovickarenie.. pre mna je priatel niekto, s kym len chodim a nie som rozhodnuta, ze s nim ostavam vo vztahu a chcem si zalozit rodinu.. akonahle sa pre muza rozhodnem, ako pre svojho zivotneho partnera, tak ho povazujem za svojho muza, nie priatela.. ci uz to potvrdim manzelskou zmluvou alebo nie.. tuna ale nejde o tie pomenovania, ale o to, ako to ti dvaja beru.. ci sa beru ako muz a zena, svadba/nesvadba, alebo ci tam maju presne ten pocit, ze kym nie je svadba, tak to vlastne nie je 'naostro' .. a ja mam pocit, ze ked zena vola svojho muza, hoc nemanzela, 'priatel', tak ho proste ako svojho plnohodnotneho partnera neberie a to sa potom moze vo vztahu prejavit..
pisala som to pre autorku, zalezi, ako to ma ona, ako to vnima, ak ho vnima ako muza/partnera a priatel ho vola iba preto, lebo nie je manzel, tak je to iba slovickarenie.. ale autorka sa neozvala, tak ktovie, ako to ma..

bobkovci5
25. máj 2024

Ja si to ani neviem prectavit chvála bohu môj muž nás berie ako súčasť a keď dcéra spi prispôsobí sa a nerieši že chce byť prvý proste na prvom mieste je dcéra.

reanda
25. máj 2024

@subartic presne takto to mnohi ludia vnimaju.. a nielen muzi.. casto aj okolie, rodina.. aj tuna som sa uz docitala, ze napr. pre rodicov tvojho partnera, pokial nie si za neho vydata, si cudzi clovek, si len matka jeho deti a ich vnucat.. proste nepatris do rodiny

darina77
26. máj 2024

@reanda nech ho už nazveme akokoľvek, je to hlavne dobrý sebec

domkakvet
26. máj 2024

Neprehanas.