Ženy prosím o radu. Ako sa zachovať keď som našla partnerovi po 8 rokoch vzťahu jeho nahé fotky v telefóne fotene pred par dnami. Podotykam dnes som ich v mobile uz nenasla takze ich vymazal. Nakolko mame podnik a cez jeho telefon je stranka tak som davala prispevok hore s fotkami a vyskocilo mi to medzi fotkami,pretoze ja sa mu v mobile nehrabem. Bola to uplna nahoda ze mi to v galerii vyskocilo. V minulosti som mu nasla aj zoznamky tiez nahodne. Mam pocit ze tie fotky posiela práve na zoznamkach. Ale nemám dôkaz. Neviem co robiť ako sa zachovať ci s tým na neho vyhŕknuť alebo ci hľadať dôkazy ze to posielal na zoznamkach. Žiaľ myslím si ze iný dôvod prečo by si robil také fotky nevidim. Som zúfalá trápi ma to neviem spávať,jest no bojím sa ze keď nemám iný dôkaz zahovori to nejak. Poraďte si prosím.
Urcite by som sa ho priamo spytala, skor nez by som pisala temu na forum. A dokazy zo zoznamiek nenajdes, pochybujem ze si tie fotky dava verejne niekam...
V konecnom dosledku... Ak sa aj bude vyhovarat - potrebujes analyzovat jeho vyhovorky? Ty vies, co si videla, aj ked z Teba bude chciet spravit blbca.
A ak je na zoznamke on ako osoba, fotky-nefotky, to by mi stacilo. Naco Ti taky frajer, ktory chodi na zoznamky...?
Pripadne chod na zoznamku a pozri sa ci je tam
@personality lenže ako? Všetko si vymazava. Aj históriu na Google. Toto bola ozaj len náhoda ze si to asi zabudol vymazať.
Aký dôkaz? Na čo dôkaz? Nie si nesvojprávna. Toto je na čistú konfrontáciu.
Vies na akej bol zoznamke? Tam sa registruj a pozri.
Mne by úplne stačilo, že sa fotí nahý. Žiadny iný dôkaz nepotrebujem.
Alebo mu pravidelne prezeraj galériu, ci sa tam opäť objavia podobne fotky. Ak áno, pravdepodobne si ich nefoti pre seba
@personality ktorý chlap si foto nahé fotky pre seba? Taký existuje?
@colsami áno viem ze nenájdem dôkazy na zoznamkach. Som si toho vedomá. Len ja som človek ktorý aj pri hádke sklopi uši a je ticho. Alebo sa rozplačem a odídem od hádky. Som taká povaha nemám rada hádky a zle veci. Preto ma toto veľmi zasiahlo a nechcem robiť veci neuvažene a z horúcou hlavou. Preto sa pýtam a prosím o radu.
Načo konfrontovať? Povie ti že začína cvičiť a chce vidieť rozdiely a vymazal preto lebo si uvedomil ze to nie je vhodné mať také fotky v mobile.
8r najvyšší čas že sa začal nudiť....
Pre mňa sú vsetci chlapi na zoznamkach uchylne prasce. Nechcela by som s takým žiť.
Dúfam že nemáte deti
Neverím, že si si ich neodfotila.
@koniarova odfotila. Stihla som to.
No tak? Čo viac chceš?
@simona20201309 lenže to boli fotky intímnych partii a nie len telo.
@koniarova Ja len chcem počuť ako nato ísť. Ako reagovať. Co mu povedať? Hovorím nezažila som takúto situáciu a zasiahlo ma to až tak neviem ani co mu povedať
Nemusíš robiť vôbec nič. On sa časom aj tak prezradí. Len ty budeš pozornejšia. 👍
Hodiť na neho telefón s fotkou a povedať. "Čakám vysvetlenie"
Milujem ked to maju zeny priamo pred ocami a tvaria sa ze nevidia alebo neveria 🙂
@oblaacik Áno. Som naivná. Stále si myslím ze to nieje pravda. Neverím tomu co vidím. Myslím si ze to môže mať aj iný dôvod. Ale to preto ze človek s niekym žije 8 rokov vychováva dieťa. Sex mame pravidelny a nieje stereotypny a človek A potom sám seba pýta ze co viac tomu človeku môže chýbať a prečo by to robil.
"Áno. Som naivná. Stále si myslím ze to nieje pravda. Neverím tomu co vidím. "
Tak tu kazda rada zbytocna.
@koniarova neprezradi si lebo je opatrný. Všetko maže. Sama sa čudujem ze som toto nasla. Musel mať niečo dôležité a nestihol,zabudol
@colsami nieje zbytočná. Som vďačná za radi. Preto píšem. To bolo myslene tak ze človek si to hovorí v hlave. Ale ja vidím tu realitu ze toto sa deje a toto je tak. Len ze proste v hlave je človek zaslepený.
Je dobre, ze si to aspon uvedomujes. Ja by som na tvojom mieste skusila v sebe nazbierat tolko sily, ze by som ho sntym konfrontovala. A bolo by mi jedno ako sa vyhovori, videla si co si videla.
Povie že to pre teba odfotil a že ti to chcel poslať na oživenie vzťahu ale nakoniec si to rozmyslel a vymazal 🙂 a ešte sa urazí že ho obviňuješ. Ja by som ešte zbierala dôkazy. Ale keď už teraz nevieš jesť spávať kvôli tomu tak sa s ním porozprávaj.
no jediné, čo napadlo mne, je, že je gay a toto fotil nejakému fešákovi zo zoznamky... neviem si predstaviť ženu, ktorá by bola na zoznamke a požadovala fotku holého oného.... či aj také sú?
Vysypava aj kos v galerii?
Nemusi to posielat na zoznamky. Mohol stretnut nejaku zenu a dava jej navrhy a laka ju aj takymito fotkami. Mna jedej chuj raz takto obtazoval. Spoznali sme sa pracovne,zacal mi vypisovat a ked som ho stale odmietala,zacal mi posielat fotky svojho vtaka v zmysle,aby som videla,o co prichadzam 🤦 ja toto najst muzovi v mobile,tak je koniec.
Si si istá, že to bol jeho pohlavný úd?
Zbieraj ďalšie dôkazy 🙂