Nadriadený ma viac kontaktuje

4. okt 2024

Ahojte chcem sa len vyrozprávať lebo nemám komu.
Vlastne ani neviem odkiaľ začať tak začnem od môjho súkromia.
Mam 30 rokov ,5 ročne dieťa a partnera 41 ročného. Sme spolu 12 rokov.
Náš vzťah je nefunkčný už dlhší čas. Začalo to keď som otehotnela a postupne to prišlo na bod mrazu.
Žijeme ako dvaja spolubývajúci. Minulý rok som mu prisla na jednu slečnu s ktorou si písal. Neviem či medzi nimi bol aj sex .Vtedy rok sa ma nedotkol a ja som cítila že sa niečo deje. Povedali sme si že máme spolu dieta a skúsime to napraviť a začneme odznova ale ja nevidím na ňom že by sa snažil. A ja cítim že už ho neľúbim. Začínam ho vnímať ako kamaráta.
No a teraz prejdem k tomu čo som chcela napísať od začiatku.
Pracujem v jednej nemenovanej firme.Je nás tam par ludi .Dúfam že to dobre vysvetlím
Ja som obyčajný zamestnanec a nad sebou mam nadriadeneho. A nad tým mojim nadriadeným je ešte jeden nadriadený no proste vyšší šéf. Približne od jari som si všimla že tento vyšší nadriadený šéf sa mi zveruje napr. info o firme,vola ma ohľadom veci do čoho mňa není absolútne nič,na prestávku ma zavolá k nemu do kancelárie a začne mi vysvetľovať postup práce na cely týždeň... proste je toho veľa a mohla by som tu toho este vela napisat .(Na taketo veci je tam ten moj nadriadený)
A zabudla som napisat asi to najpodstatnejsie. Pred mesiacom som si s nim potykala . Nerada ale trval natom . Ma 42rokov . Ešte tyzden som mu vykala než mi z mojich ust vyšlo Ahoj . Este nikdy som si s mojim nadriadenym netýkala. Som jedina z firmy čo si s nim tyka. Všimla som si že naše konverzacie su trocha ine ako ked rozprava s mojou kolegyňou. Väčšou somnou rozprava.
Aj by som napisala konkretne priklady ale nemozem pretože koli partnerov ktory tiez sem chodi a koli rodine ta je tu tiez na MK.
Moje pocity su všelijaké a uprimne neviem čo si mam o tom myslieť.
Zo začiatku mi to bolo neprijemne ale poslednu dobu citim asi pravý opak.
A tu nastava to že som zadana žena a matka.
Začinaju mi behať po rozume už všelijaké myšlienky. Neviem či to je tym že som doma partnerom odmietana a že partnera už nezaujimam a toto mi začalo ako to napisat lichotit ?
Chcem len napisat tolko k tomu že nič si nenamyšlam a snazim sa byt pevne nohami na zemi. Ja asi skor potrebujem radu ako si udržat odstup.
Pretože este chvíľku a začnem mať alergiu na moje meno.

colsami
4. okt 2024

V prvom rade si treba upratat u seba doma, svoje vztahy, plany a rodinu, a potom cokolvek riesit dalej. Nech je to hocjaky sef - nesef, pocity, tykanie, hocico...

Ja na Tvojom mieste ak zijem v nefunkcnom vztahu/rodine, asi to nejak aktivne riesim... Preto som celu druhu cast pribehu uz len preletela, podstatna mi pride ta prva cast.

gribka1
4. okt 2024

Tak tohto šéfa si nepustí zatiaľ príliš blízko. Udržuj hranicu. Ale doma si to porieš. Neviem načo s ním si, keď si mu dala druhú šancu a nič. Ešte si mladá, netráp sa s ním.

lauriik
4. okt 2024

A pan sef nema doma nahodou manzelku a deti?
Najprv by som si upratala svoj vztah a potom riesila nieco dalsie. A zistila by som si, ci nebudes len tretia do vztahu 🤷🏼‍♀️

nikpa
4. okt 2024

Najprv si usporiadaj a ujasni co máš doma a až potom rieš šéfa. Základná otázka je, či si myslíš ze sa dá váš vzťah s partnerom urovnať a ci vôbec ešte o to stojíš. Ale určite nezotrvavaj vo vzťahu v akom si teraz. Máš 30 rokov, naozaj chceš takto žiť, dokedy ešte?

petronelag
4. okt 2024

@lauriik To je dôležité, či je šef ženatý, lebo ak je tak možno len hľadá bokovku.

viera
4. okt 2024

No ma to este dalsiu vadu okrem urovnania si svojho vztahu a pod.Vies je to najvyssi sef, to znamena,ze osobne by som na pracovisku nic nezacinala...Moze sa to otocit proti tebe...Ak tak, jedine s tym, ze budem v inej novej praci.Alebo aj rataj s verziou, ze mozno ked sef nedostane co chce budes letiet z firmy...Alebo nieco ine si na teba vymysli...Na pracovisku by som nikdy nic nezacinala....

lonely66
4. okt 2024

ja podotknem len jednu poznámku. zadaná nie si. tvoj partner ti nie je ani manželom, za 12 rokov + spoločné dieťa si ťa nemienil vziať za manželku, naopak, radšej si písal istý čas s kadejakými slečnami. nie, ty nie si zadaná. vy naozaj žijete ako spolubývajúci a krach vzťahu už vlastne asi aj prebehol... len si to nechcete pripustiť. takže smelo do toho. akurát, ak by došlo k sexu, určite rieš ochranu. pre istotu...

deti95060810
4. okt 2024

a chlap s funkciou... títo páni majú radi kamarátky, frajerky, milenky, ženy s výhodami... 😉

dobryden
5. okt 2024

Tvoj muz si pisal so slečnou,ako myslis s 20rocnou? Odmieta si drž este odstup,najskor si daj vztah do poriadku,potom sa sustred na ine veci.Sef je tiez troska asi podivin ked Ta zatazuje veciam do kt ta nic nie je.Stary pápeža,ktory ohuruje mladsie baby?

muchotrafka298
5. okt 2024

Ries si v prvom rade veci s partnerom a v praci udrzuj od sefa odstup. Je to nadriadeny, ty si zadana a on moze byt kludne zenaty. A mozno vobec s tebou nechce nic mat, nevytvaraj si domnienky. Alebo jednoducho potrebuje niekoho na ozivenie nudneho vztahu, my nevieme. Ale davaj si pozor, lebo akekolvek styky s nadriadenym sa Ti mozu skaredo vypomstit.
So mnou sa velmi chcela kamaratit jedna nadriadena kedysi, neskor vysvitlo, ze ona potrebovala len cloveka, co by jej donasal a ked u mna nepochodila, zacala sa nadstandardne (obedy, vecere v restauracia, navstevovanie doma, rozne akcie) kamaratit s inou kolegynou, ktora jej informacie o ostatnych ochotne poskytla.