Tieto Vianoce vôbec nemám vianočnú náladu. Cítim sa ako na nútenej dovolenke, radšej by som bola v práci, ale nedá sa. Posledné 4 roky som bývala už od 26./27. u priateľa, až do Nového roku. Silvester pre mňa znamená čas s ním, ale v lete sa so mnou rozišiel. Absolútne nemám náladu na nejaký Silvester. A neviem, kam sa "odpratať" budúci týždeň. Asi budem sama zavretá na byte.
@grof_monte_christo ja napr. 😅 pozrela by som si vsetky rozpravky a filmy co som zmeskala, spala by som, citala 🙂 to by bola parada
uzi si to sama, rob veci co mas rada, oblubene jedlo, nejaka maska na tvar, netflix... akoze tiez by som si to vedela predstavit 🙂 chapem, ze je to ine ako predosle roky, a mozno dalsi uz bude zas iny, tak vyuzi tento len a len pre seba!
Počasie je super, jasné a slnečné dni, chodila by som na vychádzky, pozerala by som filmy, rozprávky, počúvala obľúbenú hudbu. S kamoškou vybehni na punč....máš veľa možností...ver mi, že milión ľudí by s tebou menilo 😝
Keď sme sa so snúbencom raz dávno rozišli pred Vianocami, tak som strávila sviatky u sestry a Silvestra so známymi, nebolo to síce to pravé orechové, ale aspoň som sa neutápala vo svojom žiali, aj keď usmievať som sa nedokázala, ale všetci chápali, že sa mám nanič.
jeee, no stress a ziadne vycitky! ja som stravila jeden Silvester na intraku. o 22 som zalahla a zobudila sa az rano. ako mi bolo dobre. celkovo pre mna tieto sviatky su podla mna zbytocne precenovane...
Vsak bud v izbe a spi .
Ja nenavidim Silvestra od malinkeho dietata, bez dovodu. Najkrajsi Silvester bol minuly rok, ked mal muz po 11tich rokoch nocnu a ja som sla spat 😎
Noa, zavri sa a spi. Urob si celý den pre seba. Ja neznášam silvester alebo teda vôbec ho neoslavujem a vyrušuje ma keď nonstop niekde niečo búcha.
Dobre
Menila by som. My strávime Silvester tak, že od 20.00 budem ja s najmladším v spálni a muž bude na chodbe sedieť s našim veľkým psom a ukľudňovať ho až do hlbokej noci. Lieky na upokojenie mu nezabrali, ako mali.
Ja som sama tento víkend a neviem,čo skôr🤷🏻♀️
@grof_monte_christo
@petamich mam to rovnako, sama, ticho, klud…ale to clovek oceni az ked o to pride😁 tuto holcina ma depku z rozchodu, tak nejake unavene matky ju netrapia
Ok
@hederamonstera lepšie byť s deťmi ako sama 🤷🏻♀️
Najradšej by som sadla do auta a išla za ex, ale viem, že nemôžem 😕
Niekedy ano, niekedy nie. Ty mas dost samoty, ja mam dost deti. Kebyze si to vymenime, po nejakom case budeme tuzit po tej druhej situacii. To je udel cloveka, nikdy nebyt stastny s tym co ma. To sa musime naucit
@salamistka ja mám momentálne pocit, že kde prídem, len kazím náladu svojou beználadovosťou
@hederamonstera asi hej 🤷🏻♀️
Nemáš kamarátov, rodinu? Keď nevieš byť sama pozvi sa k nim.
myslim ze viaceri mozeme silvester kaslat. mne umrel brat a nemam chut ani vitat novy rok, lebo kazdy rok vitam sa nadejou a nic z toho.
@balerina2025 to mi je ľúto
Ja som bola veľakrát na Silvestra sama. Bravala som si do docasky psov a bola som radšej s nimi sama doma ako na nejakej bezduchej bujarej oslave a vôbec mi to nevadilo.
@milos81 môžete byť spolu 😊
je to kazdy den ako iny. a klise je zelat si len dobre. lebo to si zelame kazdy a potom sme len sklamany
Silvester sa precenuje, je to den/vecer ako kazdy iny, zivot nie je rozpravka, 1.1. sa tvoj zivot zazracne nezmeni 🤷♀️ zazila som Silvester kedy som bola sama, s partiou, na chate, v meste, s rodinou....je to den ako kazdy iny, aktualne by som si veru vedela uzit byt jeden vecer v klude sama, skus sa jednoducho posunut dalej, rozisli ste sa pred pol rokom, neviem ako dlho ste boli spolu ale pol roka je uz relativne dlha doba na to, aby si sla dalej. Tak k sebe pozvi nejakych ludi, chod k niekomu ty, prejdi sa do mesta, pozeraj Netflix, citaj knihu, daj si vanu, chod navstivit rodinu...cokolvek z toho je moznost a este vela inych.
Presne, je to deň ako každý iný. Chlapa staviaš nad seba a potom sa z toho rúcaš. Treba vedieť byť sama so sebou. Ako sa to vraví? Zamiluj sa do seba, do života a až potom si miluj koho chceš..
Uz som bola aj sama a zaspala som. Mne samota vyhovuje, citam knihu, mam pohodu. Ale kazdy to mame inak, uznavam. Treba to brat ako bezny den.
@dharmasanata pekna myslienka
''Zamiluj sa do seba, do života a až potom si miluj koho chceš..''
Vieš koľko ľudí by s tebou menilo? Môcť sa niekam sama odpratať? 😁. Ale chápem tvoju situáciu. Neboj, sviatky su za námi a v práci budeš ani sa nenazdas.