Ahojte. Na mojom priateľovi mi jeho chovanie nesedí. Začal sa.kamaratit s jednou babou, ktorá je niečo cez 100km od neho. Nemá problém prísť za nim 2krat do mesiaca, na kavu, tie stretka trvajú aj viac ako 5 hod, jeho nikde, len mi hovorí ako by ma chcela spoznať a že aky je on dobry, múdry, čo všetko robí vo vzťahu výborne..(takže sa bavia asi o našom vzťahu). Posledný čas to škrípe medzi nami, hlavne pre túto kreatúru. Nie som nejaká žiarlivka, hysterka, ale prosto mi to niecim smrdi. Hovoril mi, že sa nemám ničoho báť, že ona nie je jeho typ a ja som pre neho dôležitá. Nesedí mi tam niečo, pretože raz, keď som sa zdržala u neho, tak mu začal večer vyzvanat mobil a to ona, a ja sa pýtam, že to čo má byt a on na to, že jej sa aspon dovola ako mne...potom po niekolkych týzdňoch som mu este z domu večer zavolala, lebo sme sa pohadali a hned linka obsade potom hned volal naspat a pytam sa skym si volal, ze snou nieco vybavoval.
Upozornila som ho, že sa mi to nepáči a on stále, že je to jeho jediná kamarátka, s ktorú sa najviac baví. Žrali by ste mu to?
Ja určite nie... Aj ty si nájdi najlepšieho kamarata😁
Nie 😁🙈
To nie je dlhoročná kamarátka, ak ju spoznal až teraz. Ako ju spoznal? Cez internet?
A to si písal s cudzou babou a začal sa s ňou stretávať, keď má vzťah?
Nežrala by som mu to určite, nech si za ňou kľudne pobeží...
určite neveriť a doporučujem kámoša preveriť.... 😉
má takýto vzťah zmysel?
Kamarátky sú v pohode, ak je to v norme. Podľa tvojho opisu to presahuje hranice. Ak to nechceš rázne ukončiť, tak mu daj jeho medicínky a nájdi si kamaráta presne rovnakého charakteru, či mu to nebude vadiť.
Len ho nechaj kamaratke....
Nevěŕila bych..... to že probírá váš vztah s někým.jiným není ok.Takové svěřování většinou vede k odcizeni a vzrah naruší.... ona mu zvedá ego, lichotí...tak je z ní mimo....tobě se to nelíbí, když něco řekneš on si hned volá a probírá to...ona je pochopitelně při něm, že on je úžasný a ty hysterka.....Myslím, že vám.ona může ten vztah rozbít...měli byste si vážně promluvit a vysvětlit jak to ve vztahu vnímáte...ale jestli on pluje na růžovém obláčku tak s ním adi moc debata nebude.
Ja si myslím, že kamarátka si ty a ona frajerka.
Bolo by mi jedno, ci s nou nieco ma alebo nie. Uz toto ich stretavanie a vypisovanie je cez ciaru.
Rozchod.Bez doprosovania,vysvetlovania,ultimat.Rozchod.
zatial ti ju netaji, čiže sa drži ešte ako tak, keby spavali, tak ju zatajuje pred tebou, ale možno sa k tomu schyluje, ktovie
ale chapeš, keby niečo mali, tak sa neprizna, že bol som s ňou, volal som s ňou, to by bol padnuty na hlavu, takto akože "zatiaľ" si myslím, že sú kamaráti
Nežrala by som mu to ani nahodou ale dala by som mu to vyzrat. Bud ty alebo ona a rozchod. To kde sme aby si toto chlap dovolil.
Aj mojho ex terajsia manzelka ma chcela spoznat. Kolkokrat ma dala aj pozdravit. Brali sa ako brat a sestra. Predo mnou.
ale zas na druhej strane, ked on vie, že po ňom ide , a ma teba ako frajerku, tak by ju mal odpalkovať, či nie? či je to taka čista duša naivna a chce pomoct každemu?
Ja by som ju napríklad chcela spoznať.... Ak s tým nebude mať problém tak pohoda a práve na tom stretku by som tej babe dala jasne najavo kde ma svoje miesto, a tam by si videla ako sa k tebe tvoj partner správa. Ci sa nechá objať, chytiť za ruku, pusa atď... Ak bude odporovať posli ho kade ľahšie. Poznám partnerstva kde naozaj ma chlap veľmi dobrú kamošku a nič spolu nemajú a tak isto naopak že žena má najlepšieho kamaráta a stretávajú sa...je to asi o ľuďoch a o tom kolko si toleruju....
Veď keď vieš, kedy príde za ním, choď s ním na stretko. Tam sa jej kľudne spýtaj, kde má svojho priateľa, keď trávi čas s tvojim. A tak toho svojho priateľa celý čas pusinkuj, chval, stiskaj, objímaj, aby videla, že patrí k tebe. Uvidíš jeho reakciu aj jej reakciu. Výmena si s ňou telefónne čísla, veď už budete kamošky aj vy dve nie? Už tebe môže tiež zavolať aj ty jej. Ak budeš mať podozrenie ďalej, tak sa rozid.
Sú ženy ktoré na zbalenie chlapa používajú presne tú istú taktiku ako ta jeho "kamarátka." Nie raz som to už videla a vzťah sa rozpadol len vtedy, keď sa zadanému ta "kamarátka" páčila. Lebo normálny chlap také kamarátky nepotrebuje ..nedávno tu nejaká baba písala že jej chlap si išiel na Badoo hľadať kamarátku ale len kamarátku...tak urciteee
Ja by som to vobec neriesila. A co je na tom mat kamaratku?
Je to tvoj partner, nie tvoje decko a ani tvoj majetok
Nie nezrala by som to, ani polovicu z toho.
nie podvádza ťa to je na kopačky ✌️
Dievča zlaté.Posli ho do čerta za tou jeho kamarátkou.Stracas čas s debilom