Na messenger dostávam správy od chlapov, že sa chcú so mnou spoznať

oblaacik
3. nov 2024

Ahojte, v poslednej dobe dostavam na messenger strasne vela sprav od chlapov, ze sa chcu somnou spoznat, zoznamit, ze si niekoho hladaju a ze som im padla do oka a podobne hluposti. Ja na to neodpovedam, no dnes som aspon zo zvedavosti niekolkym odpisala, ze to nie je zoznamka ale ze teda co chcu, a odkial maju moj facebook. Odpovede klasicky, ze len tak, ze len skusaju, ze ma im facebook vyhodil medzi ludmi ktorych mozno poznaju. Pride mi to uz zvlastne a hlavne, pred par rokmi sa mi stalo, ze mi napisal nejaky cudzi chlap, ze na mna dostal kontakt na pokeci. Pritom pokec som nikdy nemala. Stava sa to aj vam? Alebo si zo mna niekto robi srandu, pripadne sa za mna vydava.

sevrin
3. nov 2024

Nie nestáva sa mi v poslednej dobe, že by mi písalo strašne veľa chlapov. Zrejme je to tým, že Messenger mám nastavený tak, aby mi nechodili správy od tých, ktorých nemám medzi priateľmi.

rozculena
3. nov 2024

nie,nestáva,mám súkromný profil

liusa82
3. nov 2024

Nie.Ale ja tam mám fotku mojej čiernej mačky.Myslím na fb😀 náročky nemám nič verejne na nijakej stránke.Ani fb ani insta.Nikde.Aby dali cudzí pokoj.Najlepšie tam nemať nič a nezdielať verejne ak už.No a ja by som im ani neodpovedala keď sme už pri tom

kataina
3. nov 2024

ani mne nie. Mam tlačidlovy telefon, bez internetu 😅
.... a svaty pokoj

gribka1
3. nov 2024

Nestáva, maximálne žiadosti o priateľstvo nejaký chlapi, ale to ruším hneď.

marca12
3. nov 2024

Ak mas dobru profilovu fotku,tak skor chlapi napisu. Obycajnym zenam nebudu vypisovat.

oblaacik
autor
3. nov 2024

@marca12 mam tam fotku svojej tvare.

kiki68
3. nov 2024

@oblaacik jasne, asi kazdej, je to hnus

lindous
3. nov 2024

Z času na čas, ale nijak extra často a vlastne už dosť dlho nič... tiež mám fotku tváre... ako moc si tam aktívna? komentuješ príspevky, aktívne sa zapájaš v nejakých skupinách?? že či náhodou skrz to viac cudzím ľuďom nevyskakuješ.... ale môže kľudne byť, že niekde máš fake profil... byť tebou, zablkoujem možnosť posielať správy cudzím ľuďom

oblaacik
autor
3. nov 2024

@lindous som v niekolkych skupinach o temach ktore sa ma tykaju ale komenty napriklad vobec nepridavam. Mozno vyskakujem ludom v tych navrhoch, ale nechapem odkial maju potrebu mi hned vypisovat ze sa chcu zoznamit a stretnut. Divne. Asi si zablokujem spravy od cudzich.

januska12323
3. nov 2024

@oblaacik nie nestáva, cudzí mi ani napísať nemôže. Mám to tak nastavené už dávno ako každý normálny človek.

sense
3. nov 2024

Na messenger nie ale na Skype keď zapnem starý telefón tak mi tá vyhodí vždy niekoľko ziadosti

viki99999
3. nov 2024

Na messengeri sa mi to raz za čas stane, dokonca sa nám s kamarátkou stalo, že nám napísali rovnakí chalani a to isté. Oni skúšajú, najlepšie nereagovať ale je to divné aj pre mňa :D

katica06
3. nov 2024

@oblaacik nikdy v živote sa mi to nestalo

brloh
3. nov 2024

Len či sa z nich nevykľujú "americkí vojaci " ktorí hľadajú spriaznenú dušu...

ejmi25
4. nov 2024

mne vyhodilo jedneho ,ze mozno poznate.Kukla som zlaty bol chalan omylom som odoslala ziadost o priatelstvo a on potvrdil.Napisal.Piseme a je to mily chlap

vilma7
4. nov 2024

Áno stáva sa to, že sa ozve niekto kto ani len zďaleka netuším kto je, neodpisujem, mažem.

lasona
4. nov 2024

Stane sa, že mi sem tam, niekto napíše, ale blokujem hneď, neodpovedam...

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
4. nov 2024

Daj si vsade do profilu nicnehovoriacu kvetinku, krajinku, zvieratko, zapad slnka, … najlepsie ludovu vysivku krizikovym stehom na obruse a mas o 90% sprav menej. Garantovane.

siska53
4. nov 2024

@oblaacik Ano, stava sa mi to. Ziadosti od cudzich zamietam. Spravy nachadzam v spame, z casu na cas sa tam pozriem, pobavim sa na tom a zablokujem tych ludi. Vybavene, viac ma to nezaujima.

rorino
4. nov 2024

@oblaacik prosím ťa koľko máš rokov!Ak máš verejný profil nájde ťa hocikto.Ale možno si ťa nájde cestný americký vojak s nesmiernym majetkom,len ho najskôr musíš vytiahnuť z veeelkej brindy....🤦

zuzubb007
4. nov 2024

Áno stane sa mi raz za čas možno raz za dva mesiace, nejaký American mi napíše prípadne z inej krajiny, akože jasný podvod okamžite blokujem a neriesim, a samozrejme mám celý svoj profil blokovany

veverickav
4. nov 2024

Daj si pozor, je to podvod. Skusaju vsade, aj mne tak vypisuju pravidelne.

pikachu999
4. nov 2024

@oblaacik na messengeri sa dajú vypnúť žiadosti od cudzích a nebude ti nikto písať

evaachesa
4. nov 2024

Ak máš verejný profil tak kľudne.