Myslíte niekedy na svoju starú lásku,nemohli sme byť spolu,ja som mala priateľa a keď sme už som sa rozišla odišiel do zahraničia. Je tomu už 15 rokov,ale keď si pomyslím ako to medzi nami iskrilo. Raz by som ho chcela vidieť. On má priateľku,ja mám muža.som šťastne vydatá,dve deti. Nepodviedla by som ho,ale myslím na iného. Proste len v myšlienkach na neho spomínam. Niekedy by som mu napísala ako sa má,ale to by bolo asi blbé keďže sme roky si nepísali. Na FB sme stále priatelia
Myslím občas... ale nenapísala by som ani náhodou.
Vidieť by som ho chcela, ale len tak, aby on o tom nevedel.
nie, nemyslim nikdy
ano myslím na všetky .. niekde by som sa chcela stretnut na káve že ako sa máš nič iné niekde ani náhodou ale ano raz za čas si proste spomeniem, boli sučastou života a každý mi niečo vzal, niečo dal a niečo darol pre další level
@januska20 šak toto..jaaaj.ale to není sanca
Myslieť občan myslím, je to taký spomienkový optimizmus. Nechcela by som mu písať ani ho vidieť ani keby žil, zomrel pol roka po tom ako som mu dala kopačky
Spomienkový optimizmus. Nič viac v tom nie je
Ano 🙂
občas si spomeniem,,,myslím, ale vôbec ma nenapadlo, že by som mu napísala...
tak ja som asi iná... nikdy si nespomeniem na svojich ex, nepotrebujem ich vidieť a už vonkoncom ich stretnúť. nezaujímajú ma...
žijem pre súčasného manžela.
Spomeniem si občas, veď to bola časť môjho života, aj keď krátka. Tak ako škola, staré kamošky, blízka i vzdialená rodina, všade a ku všetkým ľuďom z môjho života sa mi občas zatulaju myšlienky, ženy deti, muži, kolegyne kolegovia, susedia, tak aj kamoši, frajeri.
S tým naj ex si asi 2x do roka napíšeme ku sviatkom, pár viet , pozdravime na diaľku a stačí.
Ja si s mojím bývalým píšem sme už iba dobrý kamaráti a som šťastne vydatá
Áno, občas myslím
Áno sem-tam.A čudujem sa ako som mohla byť taká slepá a blbá.
Ano, myslievala som. Mala som 14 a nebola som zaujimava pre 20 rocneho. 27 rokov som na neho myslievala, co by bolo keby. Stihla sa vydat, porodit 2 deti a rozviest. Len tak som mu napisala v slabej spkmienkovej chvilke, ze ako sa ma a uz sme 2 roky spolu
Na vsetkych si spomeniem,ale iba v zmysle,ci sa im dari a tak. Nemam voci nim ziadne city,vsetko bolo uzavrete,myslim na nich tak ako napr.na byvalych spoluziakov alebo ludi,ktorych som davno nevidela.
Áno, spomeniem, v podstate sme spolu udržiavali dlho kontakt a aj keď sú už všetci dávno minuli, je mi ľúto, ze niektorých z nich už žiadna moja správa nezastihne... Aj keď späť by som nechcela ani jedného.
Bývalý priateľ ma našiel na FB. Dobre mi to padlo, som šťastná, že je šťastný, teším sa s ním. Podľa mňa je to prirodzené si na niekoho spomenúť v nejakom okamihu, ktorý tú chvíľu pripomenie. Ale ak intenzívne myslíš na bývalého, niečo ti chýba. A to sa snaž nájsť u manžela, určite to má niekde skryté 🙂
Áno občas si na neho spomeniem. A len mám nervy že ja som s ním zabila 5 rokov života 🙄
Ja si spomeniem, ale ani tak nie na spolocne prezite chvile, ale skor len tak, se ktovie ako sa maju.
Ano myslim. Jeden je dokonaly odstrasujuci pripad a druhy sa snad ma dobre. V niektorych momentoch mi chyba. Hlavne ma vedel tak nasmerovat lepsie v zivote a motivovat, vyhecovat. Bol takym mojim koučom. Moj muz je super, ale salamista mega tolerantny.
Nie. Občas si pomyslím, že ako dobre, že to nevyšlo a stretla som toho môjho chlapa č.2 😄. (chlap č.1 bol tiež zadaný a keď už sa rozišiel, tak už som zas bola zadaná ja 🙂)
Ja myslim na byvaleho,sice to bol kkt s prepacenim ale spomeniem si, aj na pekne chvile..ale pre mna je to uz uzavreta kapitola,nepisala by som
Urob to :D nič zle sa nikomu nestane a aspoň tá to prejde , fakt
Zaujimalo by ma aky mas dovod tejto spomienky, len tak z nicoho nic, alebo preco?
Áno a hlavne pri sulozi s mojim terajším. 😹😹😹😹To určite ,ani ma nenapadne .Kus mäsa v inej podobe a naivnymi predstavami . Kto neverí nech tam skočí. Ach jo ,naivne ľudské makaky. Nikdy im nebude stačiť to co majú. Donekonečna to isté celé veky.