Myslím na bývalého. Je to normálne?

11. dec 2022

Každý deň a niekoľkokrát do dňa myslím na svojho bývalého, už to budú 4 mesiace čo sme od seba. Je to normálne? Nemám moc bohatý sociálny život, z práce a do práce, môže to byť aj tým? Že nie som inak myšlienkovo zamestnaná? Tie ktoré máte koníčky a partie, máte to inak?

moonlight1210
11. dec 2022

Ano, moze to byt tym. Predtym ti “vyplnal” zivot on, teraz ostalo volne miesto. Tak zo zvyku sa k nemu vracias, aby si to zase “zaplnila”.

Je na case zacat to zaplnat niecim, co ta bavi a zaujima. A cez to zacat nadvazovat nove priatelstva.

sima338
11. dec 2022

môže, jasné. Ešte to nemáš spracované, to niekedy trvá dlhšie.

autor
11. dec 2022

.

ianovec
19. dec 2022

Áno, je to normálne. Ak bol vzťah pre teba niečím výnimočný, alebo daný človek, môžeš náhlu absenciu daného človeka pociťovať ešte dlho. A to aj napriek tomu, že budeš mať vzťah nový. Platí totiž, že človeka nie je možné úplne nahradiť a každý je iný, ako aj každý vzťah. Preto netreba byť prekvapený že aj v novom vzťahu si môžeš spomenúť náhle na ex a na príjemné, alebo silné okamžiky a pociťovať to že ti niečo/niekto chýba. Treba si uvedomiť, že cestou ako to zvládnuť je vyrovnať sa s minulosťou a nie úplné zabudnutie, i keď je pravda že časom začnú rôzne spomienky blednúť. Vyvaruj sa v obtiažnych fázach rozchodu pripomínanie si vzťahu cez tzv. afterfakty lásky (veci ktoré má ešte u teba, fotografie a správy v telefóne, atp...)

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz